Παιδιά είμαι σαφής, υπέβαλα την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση και πλήρωσα για την άδεια που θα υπογραφεί αφού βγει η ρυθμιστικη... Δεν πήρα την άδεια πίσω υπογεγραμμένη από το Δασαρχείο!Πηγές και έβγαλες την άδεια?
Last edited:
Παιδιά είμαι σαφής, υπέβαλα την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση και πλήρωσα για την άδεια που θα υπογραφεί αφού βγει η ρυθμιστικη... Δεν πήρα την άδεια πίσω υπογεγραμμένη από το Δασαρχείο!Πηγές και έβγαλες την άδεια?
Μπράβο φίλε, καλό αυτό για να δούμε.Παιδιά είμαι σαφής, υπέβαλα την αίτηση και πλήρωσα για την άδεια που θα υπογραφεί αφού βγει η ρυθμιστικη... Δεν πήρα την άδεια πίσω υπογεγραμμένη από το Δασαρχείο!
μυστηριο , εδω Σαμο ακομα και προφορικα στο συλογγο να ξερουν οτι βγηκε το ΦΕΚ με τον καταλογο των θηραματων ,δεν παραλαμβανουν καμια αδεια , περιμενουν να ερθει το ΦΕΚ στα χερια τους και μετα παραλαμβανουν αδειεςΠαιδιά είμαι σαφής, υπέβαλα την αίτηση και πλήρωσα για την άδεια που θα υπογραφεί αφού βγει η ρυθμιστικη... Δεν πήρα την άδεια πίσω υπογεγραμμένη από το Δασαρχείο!
Κανένα Δασαρχείο δεν υπογράφει αν δεν έχει έρθει το ΦΕΚ υπηρεσιακά.μυστηριο , εδω Σαμο ακομα και προφορικα στο συλογγο να ξερουν οτι βγηκε το ΦΕΚ με τον καταλογο των θηραματων ,δεν παραλαμβανουν καμια αδεια , περιμενουν να ερθει το ΦΕΚ στα χερια τους και μετα παραλαμβανουν αδειες
δλδ δεχθηκαν χρηματα,και την αιτηση σου χωρις να δημοσιευθει στο ΦΕΚ η ρυθμιστικη?πως γινεται αυτο?σε ποιον συλλογο εδωσες την αδεια?και αν η ρυθμιστικη κοψει τις μισες μερες και τα μισα θηραματα?σου εδωσαν την αποδειξη με αυξοντα αριθμο αδειας οτι πληρωσες?Παιδιά είμαι σαφής, υπέβαλα την αίτηση και πλήρωσα για την άδεια που θα υπογραφεί αφού βγει η ρυθμιστικη... Δεν πήρα την άδεια πίσω υπογεγραμμένη από το Δασαρχείο!
Ο σύλλογος εξυπηρετεί όσο μπορεί τα μέλη του γιατί πολλοί φεύγουν για άδεια. Δεν σημαίνει τίποτα για την ημερομηνία έναρξης ή τα θηρευσιμα.Μπράβο φίλε, καλό αυτό για να δούμε.
εδω οχι μονο δεν υπογραφει , αλλα ουτε παραλαμβανει ο συλογγος τιποτα απολυτος εαν δεν βγει το ΦΕΚΚανένα Δασαρχείο δεν υπογράφει αν δεν έχει έρθει το ΦΕΚ υπηρεσιακά.
Γιατί άμα τα κόψουν θα μας κάνουν έκπτωση;δλδ δεχθηκαν χρηματα,και την αιτηση σου χωρις να δημοσιευθει στο ΦΕΚ η ρυθμιστικη?πως γινεται αυτο?σε ποιον συλλογο εδωσες την αδεια?και αν η ρυθμιστικη κοψει τις μισες μερες και τα μισα θηραματα?σου εδωσαν την αποδειξη με αυξοντα αριθμο αδειας οτι πληρωσες?
αρα θες να μας πεις οτι ουτε αποδειξη δεν πηρες , απλος εβαλαν την αδεια σου μαζι με τα χρηματα σου σε ενα συρταρι , και περιμενουν να βγει το φεκ , για να κοψουν την αποδειξη , ενα ενα θα σου τα βγαζουμε με το τσιγκελι , σε μια εποχη που αγωνιαμεΟ σύλλογος εξυπηρετεί όσο μπορεί τα μέλη του γιατί πολλοί φεύγουν για άδεια. Δεν σημαίνει τίποτα για την ημερομηνία έναρξης ή τα θηρευσιμα.
Όχι, αλλά κάτι θα ξέρουν αυτή, ο άλλος θα φύγει να πάει στο χωριό του και ξέρει θα κυνήγησει 20 του μηνός.Γιατί άμα τα κόψουν θα μας κάνουν έκπτωση;
Αύξων αριθμός δεν υπάρχει αφού δεν υπογραφηκαν!
Εγω σε επικοινωνια που ειχα με ανθρωπο του συλλογου μου ειπε επι λεξη: οτι και να σου πω ψεματα ειναι.Δεν ξερουν λοιπον τιποτα. Επισης εδω για ανανεωσεις ακομα ουτε λογος....Όχι, αλλά κάτι θα ξέρουν αυτή, ο άλλος θα φύγει να πάει στο χωριό του και ξέρει θα κυνήγησει 20 του μηνός.
πως θα κυνηγησει χωρις εστω την αποδειξη πληρωμης?που και αυτη δεν σημαινει νομιμοτητα,αν για ΧΖ δεν εγκριθει η αδεια σου εισαι στην ουσια λαθροθηρας...και θα βγεις στο κυνηγι 20 αυγουστου χωρις ενα στοιχειο που να αποδεικνυει οτι εισαι νομιμος?με ληγμενη αδεια θα εισαι !Όχι, αλλά κάτι θα ξέρουν αυτή, ο άλλος θα φύγει να πάει στο χωριό του και ξέρει θα κυνήγησει 20 του μηνός.
Εχουμε και δουλειες ρε φιλε!!! δεν κανουμε συνεχεια refresh στα τοπικ!!!!εμενα μου κανει τρομερη εντυποση , οτι ο jnp ειπε αυτο σημερα στης 15.55 και κανενας δεν εδωσε σημασια , μονο εγω το ειδα και το εκανα θεμα , και υστερα ηρθαν οι μελισσες
τι δουλεις μεσα στο μεσημερι , εδω καιγομαστε να μαθουμε ΝΕΑ ,εξαλου τοσα ατομα ηταν μεσα εκεινη την ωρα , ολοι το περασαν ντουκΕχουμε και δουλειες ρε φιλε!!! δεν κανουμε συνεχεια refresh στα τοπικ!!!!
μπορει να του την στειλουν με κουριερ στο μερος που μενει ,πως θα κυνηγησει χωρις εστω την αποδειξη πληρωμης?που και αυτη δεν σημαινει νομιμοτητα,αν για ΧΖ δεν εγκριθει η αδεια σου εισαι στην ουσια λαθροθηρας...και θα βγεις στο κυνηγι 20 αυγουστου χωρις ενα στοιχειο που να αποδεικνυει οτι εισαι νομιμος?με ληγμενη αδεια θα εισαι !
Έδωσα 168 όσα έδωσα και περιση, απόδειξη νόμιμη κόπηκε κανονικά, το κάνουν για εξυπηρέτηση όλων και όχι των κολλητών, σαφώς είσαι παράνομος αν κυνηγησεις μόνο με την απόδειξη χωρίς υπογεγραμμένη άδεια.το οτι ειπε ο συναδελφος jnp οτι εδωσε τα χρηματα για εκδοση αδειας δεν σημαινει οτι λεει ψεμματα,μην πυροβολειτε οτι δεν ξερετε,μπορει καποιοι συλλογοι να κανουν προεισπραξεις για καποιους γνωστους..απλα δεν σε καθιστα νομιμο η ελειψη εστω και της αποδειξης
Φίλε Λακι πολύ φαντασία έχεις, πολλά σενάρια φτιάχνεις, μπας και είσαι ανακατωσουρας όπως έγραψε μια ψυχή;αρα θες να μας πεις οτι ουτε αποδειξη δεν πηρες , απλος εβαλαν την αδεια σου μαζι με τα χρηματα σου σε ενα συρταρι , και περιμενουν να βγει το φεκ , για να κοψουν την αποδειξη , ενα ενα θα σου τα βγαζουμε με το τσιγκελι , σε μια εποχη που αγωνιαμε
Και εγω έτσι κάνω, εχω βίτσιο να βγάζω πρώτος άδεια.το οτι ειπε ο συναδελφος jnp οτι εδωσε τα χρηματα για εκδοση αδειας δεν σημαινει οτι λεει ψεμματα,μην πυροβολειτε οτι δεν ξερετε,μπορει καποιοι συλλογοι να κανουν προεισπραξεις για καποιους γνωστους..απλα δεν σε καθιστα νομιμο η ελειψη εστω και της αποδειξης