Προβλέψεις για την χρονιά 23-24

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η φετινή χρονιά στην τσίχλα;

• Δεν θα προλαβαίνουμε να γεμίζουμε

Votes: 12 20,3%
  • Καλή

Votes: 13 22,0%
  • Μέτρια

Votes: 21 35,6%
  • Χάλια

Votes: 8 13,6%
  • Μαύρα χάλια

Votes: 5 8,5%

• Total voters
    59
@Thalis Πάντα τόσο αισιόδοξος είσαι? 😁

Το κυνήγι μου έχει μάθει ότι εκεί που νομίζεις ότι έχεις πιάσει πάτο και πιο κάτω δεν έχει, ανοίγει μια καταπακτή και πέφτεις ακόμα πιο χαμηλά 😭

Άσε που το έχω γρουσουζιά να είμαι αισιόδοξος. Δηλαδή πιστεύω ότι αν είμαι ταπεινός και απαισιόδοξος θα εξευμενιστούνε τα πνεύματα και θα βγει το καλό σενάριο. 👹

Με πολλη αισιοδοξια ψηφισα "μετρια",επειδη δεν θυμαμαι χειροτερη χρονια απο την περσινη στα 28 χρονια που κραταω δικαννο.Για Κυπρο μιλαω.Για να καταλαβετε περσι εριξα 9 φυσιγγια και πηρα 6 πουλια,οικονομικα την βγαλαμε🤣

Με πολλη αισιοδοξια ψηφισα "μετρια",επειδη δεν θυμαμαι χειροτερη χρονια απο την περσινη στα 28 χρονια που κραταω δικαννο.Για Κυπρο μιλαω.Για να καταλαβετε περσι εριξα 9 φυσιγγια και πηρα 6 πουλια,οικονομικα την βγαλαμε🤣
Παίζεις με ποσοστο 66+%!!!
Είσαι πολύ ωραίος!!🙂

Αρχικά έχουμε ξεχάσει τη σημαίνει φθινόπωρο και πρωτοβροχια! Αν αρχές και τέλη Σεπτέμβρη δε κάνει μια δυο μέρες βροχές και δε πέσει η θερμοκρασία σε λογικά επίπεδα,πάλι όπως και κάθε χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια τα πουλιά θα περάσουν σε ένα διάστημα 2-3 ημερών μονοκοπανιας και δε θα μείνει τίποτα για περπατητο. Όλο αυτό είναι μια μετριότητα προς κακό.φτασαμε πέρσι μέσα Νοέμβρη να κυνηγάμε πέρδικα με t-shirt και να δούμε χιόνια Φλεβάρη και Μάρτη..καλά για μπεκάτσες ούτε λόγος

Back