Βασιλάκη γερνεις????Βαρατε τον αλύπητα τώρα σε 5,5 ώρες θα έχει πάλι μηνύματα![]()
Βασιλάκη γερνεις????Βαρατε τον αλύπητα τώρα σε 5,5 ώρες θα έχει πάλι μηνύματα![]()
Δηλ πιασε το αυγό και κουρευτο.
Benelli μόνο!!!Βασιλάκη γερνεις????
Είχα πάει σε μια ανακαίνιση μπάνιου και η πελάτισσα ήταν 160 κιλά.Μου λέει... θέλω ποποβρυσακι δίπλα στην λεκάνη.Κοιταω μια τον κώλο της,μια την λεκάνη...της λέω καλύτερα να βάλουμε την λεκάνη μέσα στην ντουζιέρα.Για οσους εχουν αιμορροιδες...
Μια μανικα, έπρεπε να της βαλειςΕίχα πάει σε μια ανακαίνιση μπάνιου και η πελάτισσα ήταν 160 κιλά.Μου λέει... θέλω ποποβρυσακι δίπλα στην λεκάνη.Κοιταω μια τον κώλο της,μια την λεκάνη...της λέω καλύτερα να βάλουμε την λεκάνη μέσα στην ντουζιέρα.
Τις έβαλε να είσαι σίγουρος για αυτόΜια μανικα, έπρεπε να της βαλεις
Γοριλοφαγος???Τις έβαλε να είσαι σίγουρος για αυτό
Ο καλός ο μύλος όλα τ αλέθειΓοριλοφαγος???
Γοριλοφαγος???
Καλά αυτο που πήδηξε τη πεθερά
Και τα 2 κάνουν ... όλα ίδια ...Μαγνησίου μάλλον θες να πεις.
Μαγνήσιο ... βιταμινούλα ... το πουλάνε και στο φαρμακείο σε χαπάκια.
Καλα ρε, μας δουλευεις???? ολο ξεμενεις απο μηνυματα κι ολο γραφεις......Δεν είναι δίκαιο να πολεμάτε έναν που έχει ξεμείνει από μηνύματα ...![]()
Φαντομάς φίλεΚαλα ρε, μας δουλευεις???? ολο ξεμενεις απο μηνυματα κι ολο γραφεις......
Στο θεμα μας, τι θα κανεις με τη benelli τελικα, θα της κανεις κωνο ή θα αγορασεις κανα σοβαρο οπλο??????
Καλά ρε πιστεύεις τις κοτσάνες που λένε οι μουντζούρηδες ?τι θα κανεις με τη benelli τελικα, θα της κανεις κωνο ή θα αγορασεις κανα σοβαρο οπλο??????
Δεν εχεις αδικο, να δωσεις λεφτα σε παλιο οπλο , παρε την Be diamond και καντης κωνο...Καλά ρε πιστεύεις τις κοτσάνες που λένε οι μουντζούρηδες ?
Θα αγοράσω την Be diamond όταν χαλάσει η Μ2.
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα προφίλ πχ gvp9000-1 και να έχεις άλλα τόσα;Δεν είναι δίκαιο να πολεμάτε έναν που έχει ξεμείνει από μηνύματα ...![]()
Καμία φορά δε θα χαλάσειΚαλά ρε πιστεύεις τις κοτσάνες που λένε οι μουντζούρηδες ?
Θα αγοράσω την Be diamond όταν χαλάσει η Μ2.