Έλα φίλε νομίζω το βρήκα.Μπορείς να πεις ποσο είναι η μικρή και πόσο η μεγάλη κλίση του κοντακίου?
https://www.ehunter.gr/en/super-pose-fabarm-elos-b2-notte-field-p-12485.html

Έλα φίλε νομίζω το βρήκα.Μπορείς να πεις ποσο είναι η μικρή και πόσο η μεγάλη κλίση του κοντακίου?
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που αναγράφεται στο manual. Μπορείς να τις μετρήσεις μόνος σου, βάζοντας το όπλο ανάποδα σε μία επίπεδη επιφάνεια χωρίς να ακουμπάει το στόχαστρο (στόχαστρα) και με μία μετροταινία να μετρήσεις στην αρχή του χτενιου και στο τέλος του την απόσταση από την επιφάνεια.Ψάχνω ρε φίλε Γιώργο το βιβλιαράκι να δω μήπως γράφει και δεν ξέρω που το έχω βάλει.
Άμα το βρω θα σου πω αν το γράφει μέσα.
μπορεις να το μετρησεις κ μονο σου βαλε αν εχεις σε ενα γυαλινο τραπεζι να ακουμπαει η ριγα στην γυαλινη επιφανεια κ με ενα χαρακα, μεζουρα, μετρο μετρας τις κλεισειςΨάχνω ρε φίλε Γιώργο το βιβλιαράκι να δω μήπως γράφει και δεν ξέρω που το έχω βάλει.
Άμα το βρω θα σου πω αν το γράφει μέσα.
Αυτά που ανέβασα πιο πάνω δεν ειναι;Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που αναγράφεται στο manual. Μπορείς να τις μετρήσεις μόνος σου, βάζοντας το όπλο ανάποδα σε μία επίπεδη επιφάνεια χωρίς να ακουμπάει το στόχαστρο (στόχαστρα) και με μία μετροταινία να μετρήσεις στην αρχή του χτενιου και στο τέλος του την απόσταση από την επιφάνεια.
Σας προλαβα και τους δυο ή κανω λαθος;α με προλαβε ο Δασκαλος![]()
ναι αλλα ειναι σωστες αυτες που εβαλες???Σας προλαβα και τους δυο ή κανω λαθος;
Αφού είναι για το ίδιο όπλο.ναι αλλα ειναι σωστες αυτες που εβαλες???![]()
ναι σωστο κ αυτο,απλα ποσο ειναι στανταρ οι μετρησεις σε καθε εκδοση του μοντελου η τις βαζει τυπικα σε ολα τα μοντελα αυτες τις μετρησεις σαν αναφοραΑφού είναι για το ίδιο όπλο.
ναι σωστο κ αυτο,απλα ποσο ειναι στανταρ οι μετρησεις σε καθε εκδοση του μοντελου η τις βαζει τυπικα σε ολα τα μοντελα αυτες τις μετρησεις σαν αναφορα
Το καλο με τα ποιο βαριά όπλα είναι ότι δεν κλωτσάνε.Εχω το ποιο παλιο .Το GAMA LUX .Δεν εχει κανει τσικ 25 χρονια θα κοντευει .Ντουφεκιες φαρμακι .Στις περδικες ,μπεκατσες δεν το παρνω πια λογο βαρους .Αλλα για χοντρα θυραματα σε καρτερι με αυτο νοιωθω σιγουρια
18,4 Ειναι το δικο μουΤο καλο με τα ποιο βαριά όπλα είναι ότι δεν κλωτσάνε.
Το ατα κλωτσάει σίγουρα λιγότερο απ το φαμπαρμ μου και αυτό δεν γίνεται αντιληπτό στα 30 γρμ αλλά από τα 34 και πάνω.
Αυτό συμβαίνει λόγο βάρους και ίσως το βοηθάει το πέλμα του ατα που είναι πιο μαλακό.
Όσο για τους διευριμενους αυλους δεν βλέπω κάτι...Εκτός αν το ελος κλωτσουσε ακόμη περισσότερο με συμβατικούς.
18,4 Ειναι το δικο μου
Μα την παναγίαΓεια και χαρά!
Και πάλι ενεργή η αγγελία για το φαμπαρμ μου.