Στο ΜΩΡΙΑ ξέρεις τι λέμε;Με ξενα κολυβα κανεις μνημοσυνο εσυ ???![]()
Το κατσίκι του γείτονα είναι ποιο νόστιμο.
Ήταν ένας στο χωριό μου έκλεβε κατσίκια και κάνει το τραπέζι στο γείτονα του..
Και του λέει ο γείτονας ωραίο κατσικάκι εκανες κουμπάρε

Στο ΜΩΡΙΑ ξέρεις τι λέμε;Με ξενα κολυβα κανεις μνημοσυνο εσυ ???![]()
Ξέρω ότι το κάνεις για το φίλο σου αλλά θυμάμαι ότι η καλύτερη συγκέντρωση που έβγαλες είναι αυτή 91.5% με την benelli αλλά κατά καιρούς εχεις ανεβάσει ποιο καλα ποσοστά με το πιοτο και το beretta αρα έρχεσαι στα λόγια μου
Beretta 98% να στείλω ΚΆΣΤΑΝΑ βραστά η ψητάδικές σου δοκιμές τα κάστανα πανε για το τσαγάκι πρίν
αντε να βγάλεις τώρα 98% με την benelli
![]()
Άχρηστη 391 έχεις ... αγόρασε του Βαγγέλη
Ξέρω ότι το κάνεις για το φίλο σου αλλά θυμάμαι ότι η καλύτερη συγκέντρωση που έβγαλες είναι αυτή 91.5% με την benelli αλλά κατά καιρούς εχεις ανεβάσει ποιο καλα ποσοστά με το πιοτο και το beretta αρα έρχεσαι στα λόγια μου
Beretta 98% να στείλω ΚΆΣΤΑΝΑ βραστά η ψητάδικές σου δοκιμές τα κάστανα πανε για το τσαγάκι πρίν
αντε να βγάλεις τώρα 98% με την benelli
![]()
Φυσίγγι για benelli έχω βγάλει προ πολλού.......το έχω ανεβάσει και στο φόρουμ..... Και ήταν το εξήςΠολύ ωραίες οι δοκιμές σου αλλά περιμένω το 85% με απλά εμπορικά, όχι με ιδιογόμωση.
οκ περιμένουμε.
Με εμπορικά πάντα ... γιατί φυσίγγι για benelli σύμφωνα με τα θέλω σου δεν έχεις βγάλει ακόμα.
Πολύ ωραίες οι δοκιμές σου αλλά περιμένω το 85% με απλά εμπορικά, όχι με ιδιογόμωση.
οκ περιμένουμε.
Με εμπορικά πάντα ... γιατί φυσίγγι για benelli σύμφωνα με τα θέλω σου δεν έχεις βγάλει ακόμα.
Είναι 71cm Είναι καλύτερη..Άχρηστη 391 έχεις ... αγόρασε του Βαγγέλη
![]()
Με κλειστά μάτια........ Ειδικά στην Πέρδικα γιατί πάντα προτιμούσα ελαφρές γνώσεις 32-33 γραμμάρια σκάγια........ Αλλά και στη τσίχλα σε νούμερο 10 με z2m 24 που είχα δοκιμάσει ήταν μαύρος χάρος ,άσχετο που το θεωρώ βαρύ για τσίχλα...... Εκεί θέλω 28-30 γραμμάρια.....,.Τη συγκρινω με τη GP η οποια γεμιζεται 1.55×32 κ βγαζει σχεδον την ιδια ταχυτητα...
Γενικα, θα ξανα επαιρνες ΑL...;;;
Βρε σου είπα σταμάτα τις δοκιμές με τις Benelli.Και αν αυριο το ριξω με το Βοιτο...η με μπενελι και βγαλουν το ιδιο τι θα πεις Νικολα μου !!
Βρες του κανένα ανοιχτό σετάπ αυτού.Μην ''μπερδευεσαι...ειναι διαφορετικα σεταπ....καμια σχεση το ενα με το αλλο φιλε !!!![]()
![]()
Είναι 71cm Είναι καλύτερη..
Έπεσε σε χαλασμένη και αυτός ...Αλλα το εχω το τσουβάλι με το τσάι περίμενε θα σε σινιαρω.
Αν και το ειδες σε βίντεο του Αμερικανού το διηπειρωτικό κέρασμα της προάλλες..
Χώρια τις 4 εμπολικες σε 13λ βίντεο![]()
Το 10% είναι καλάαααααααΡε φίλε αυτό που πιστεύεις εσυ δεν γίνεται από όπου και να το πιάσεις δεν βγαίνει Είναι τα μαθηματικά.
Είναι απλά 10%
Βαγγέλη υποθέτω ότι και η Beretta και η Benelli σου έχουν θαλάμες 76αρες και ιδο μήκος κάνης. Τι διαφορές έχουν στο βάρος και αυλό, κώνο ;Θα γίνει κι αυτό....... Και θα έχω διαφορά φυσίγγια και εμπορικά....... Σήμερα απλά πήγα να ρίξω δύο πουλες στο σκοπευτήριο και δοκίμασα κι αυτά.........
Ένα rotweill ακόμη ψάχνεις για τελική σύγκριση διάτρησης ;Φυσίγγι για benelli έχω βγάλει προ πολλού.......το έχω ανεβάσει και στο φόρουμ..... Και ήταν το εξής
Fiocchi 12/70 616 anigrina lamerale1,65x32,5 sg22 6* 58,00
Με το οποίο έπαιρνα 66% με 3* και το χρησιμοποιούσα σε πέρδικα με μεγάλη επιτυχία..........και δεν ήταν το μόνο.....
Θα δοκιμαστεί κι αυτό και μην έχεις καμία αμφιβολία για το 10%+++- διαφορά από την benelli με οποιοδήποτε τσοκ.......
Αυτές οι δοκιμές γίναν με ένα απλό φυσίγγι αντίγραφο του rotweill του γερμανικού με απλά μολύβδινα σκάγια, χωρίς Μπάφερ η αλεύρι. Και δείχνουν πρώτον ότι υπάρχει διαφορά μεγάλη σε συγκέντρωση ανάμεσα σε τρία άστρα τσοκ και ένα άστρο τσοκ και ότι το 85% είναι κάτι το πολύ εύκολο να πετύχεις με beretta ........
Και ένα μαγκουμ...... mg2 x46 gr No 2 36,50 1* 78% συγκέντρωση.....
View attachment 68857
Ένα rotweill ακόμη ψάχνεις για τελική σύγκριση διάτρησης ;
Aν θα κάνεις την σύγκριση διάτρησης στο δικό σου να χρησιμοποιήσεις σκάγια
που θα πάρεις απο φυσίγγι rotweill .
Άρα χρειάζεσαι 2 φυσίγγια rotweill 36.
Καί βέβαια βρίσκει κάποιος άκρη .Ποτε δεν θα βγαλουν ακρη....και ειδικοτερα με φυσιγγια ιδιογομωσης...
Οταν ενα ιδιογομωσης δινει στα 36.5 μετρα 62% και ενα αλλο με την ιδια πυριτιδα και νουμερο σκαγιων
στα 50 μετρα το ξεπερναει και εχει μεγαλυτερο ποσοστο συγκεντρωσης...τι ακρη θα βγει Λαμπη μου ??
View attachment 68877
View attachment 68878
Έπεσε σε χαλασμένη και αυτός ...
Μας έκανε ρεζίλι ο βλαξ
Το 10% είναι καλάααααααα
Βλέπω το +10% να γίνεται +20% τώρα με τις τουφεκιές του Βάγγου και +1000% με τις τουφεκιές του Σταύρου.
Πολύ ανομοιομορφία πέφτει σε αυτά τα τουφέκια.
Νομίζω ότι διαλέγουν φυσίγγια ...![]()
Τα τσάγια πάνε ένα γονα εδώ μέσα...![]()
Του χομπίστα είναι το καλύτερο, είναι Μαινάλου![]()
καιΚαι ένα μαγκουμ...... mg2 x46 gr No 2 36,50 1* 78% συγκέντρωση.....
View attachment 68857
Και οι δυο τα έχετε υπολογίσει λάθος !!!Αυτη η αποτυπωση εχει υπολογιστει λαθος...
Το Ν2 σκαγια με διαμετρο 3,4 χιλιοστα εχουν 42 σκαγια στα 10 γραμμαρια.
42χ4,6=193 σκαγια γομωση..
Εαν ο κυκλος εχει 120 σκαγια το ποσοστο συγκεντρωσης 193- 120 = 62% και ΟΧΙ 78%.
Στέλιο μέτρησα δέκα γραμμάρια σκάγια και ήταν 33,5και
Και οι δυο τα έχετε υπολογίσει λάθος !!!(... αν δεν έχει βάλει την ουρίτσα του ο δαίμων του πληκτρολογίου) !!!!
Τα σκάγια #2 έχουν διάμετρο 3,5 χιλ. (σύμφωνα με την ιταλική κλίμακα, και της Lambro) με 4 σκάγια στο γραμμάριο !!!
Οπότε 4 Χ 46 =184 και 120/184 = 65% !!!
Για να είναι 78% το ποσοστό που έβγαλε ο Βαγγέλης με 120 σκάγια στον κύκλο, πρέπει το φυσίγγι του να είχε 154 σκάγια, που σημαίνει ότι πρέπει να είχαν διάμετρο 3,6 χιλιοστά, δηλαδή ανάμεσα σε #1 και #2, ας το πούμε #1,5 !!!
![]()
Νίκο όπως απάντησα στον Στέλιο μέτρησα δέκα γραμμάρια σκάγια και ήταν 33,5 ..... Ίσως δεν είναι Νο 2Αυτη η αποτυπωση εχει υπολογιστει λαθος...
Το Ν2 σκαγια με διαμετρο 3,4 χιλιοστα εχουν 42 σκαγια στα 10 γραμμαρια.
42χ4,6=193 σκαγια γομωση..
Εαν ο κυκλος εχει 120 σκαγια το ποσοστο συγκεντρωσης 193- 120 = 62% και ΟΧΙ 78%.
και
Και οι δυο τα έχετε υπολογίσει λάθος !!!(... αν δεν έχει βάλει την ουρίτσα του ο δαίμων του πληκτρολογίου) !!!!
Τα σκάγια #2 έχουν διάμετρο 3,5 χιλ. (σύμφωνα με την ιταλική κλίμακα, και της Lambro) με 4 σκάγια στο γραμμάριο !!!
Οπότε 4 Χ 46 =184 και 120/184 = 65% !!!
Για να είναι 78% το ποσοστό που έβγαλε ο Βαγγέλης με 120 σκάγια στον κύκλο, πρέπει το φυσίγγι του να είχε 154 σκάγια, που σημαίνει ότι πρέπει να είχαν διάμετρο 3,6 χιλιοστά, δηλαδή ανάμεσα σε #1 και #2, ας το πούμε #1,5 !!!
![]()