Βιοφυσίγγια

Ωραία πράγματα τώρα λοιπόν έπρεπε η ΚΟΜΑΘ να απαιτήσει και το κυνήγι των υδρόβιων με ομοιώματα και φυσικούς κράχτες ώστε να συμφωνήσουμε όλοι αλλιώς θα τους το πω με σύνθημα και τώρα μπορείτε να πα να γα ...........τε

Ωραία πράγματα τώρα λοιπόν έπρεπε η ΚΟΜΑΘ να απαιτήσει και το κυνήγι των υδρόβιων με ομοιώματα και φυσικούς κράχτες ώστε να συμφωνήσουμε όλοι αλλιώς θα τους το πω με σύνθημα και τώρα μπορείτε να πα να γα ...........τε
Πιάστε τα υψώματα που δεν κρατάει νερό 😂😂😂

Αρχισαν τα ΄΄οργανα''.....θα κλαψουνε μανουλες....αυτο βλεπω....και ευτυχως που γελαμε....αλλιως θα μας
επιανε καταθλιψη !!!
για μενα Νικο ειναι καλο θα σταματισουν οι ελευθεροι σκοπευτες να τουφεκανε στο θεο τα παπια η ακομα καλητερα δεν θα σκοτωνουν οποτε κερδος θα εχουμε !!! με τους μαλακες (παπιοκυνηγους) που εχουμε μπλεξει !!!

Η ΚΟΜΑΘ τι κάνει απ' το απλά να μας ενημερώνει??? Θα μπορούσε απλά να μην τηρηθεί ο κανονισμός της ΕΕ όπως πόλοι άλλοι και απλά σαν χώρα να φάμε ένα πρόστιμο
Αυτό θέλει @ρχίδι@ για να το απαιτήσεις και να κυνηγήσεις την κατάσταση ώστε να το πετύχεις.
Αυτά δυστυχώς λείπουν.
Έτσι απλά συνεχίζεται το γαϊτανάκι με τους κλαρινογαμπρούς της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης (που προαλείφονται για την πρώτη κατηγορία) με τους κυνηγούς στον ρόλο του Χατζιαβάτη να σκύβουν συνεχώς και να παρακαλούν "ότι πείτε εσείς πολυχρονεμένε μου βεζύρη..."

Οποτε σύμφωνα με τον κανονισμό, αυτοί που κυνηγάνε υδρόβια σε μέρη που περνάνε ψηλά, δύσκολα θα ξαναπάνε
υπάρχει και το βισμουθιο, για όποιον αντέχει η τσέπη του,αλλά δεν γνωρίζω αν εισάγονται στην Ελλάδα

Θα βάλουμε τυμπανιστή σαν τις τσίχλες σε κάποια μέρη και στα 150 μέτρα γύρω γύρω θα κυκλώνουμε το τοπίο και βουρ στο πατσά θα καίγεται το πελεκούδι.
Καλή φάση! Παγανα στα παπιά - driven ducks!!! Τύφλα να 'χουν οι Εγγλέζοι!!!

υπάρχει και το βισμουθιο, για όποιον αντέχει η τσέπη του,αλλά δεν γνωρίζω αν εισάγονται στην Ελλάδα
Το βισμούθιο είναι λίγο πιο ελαφρύ από το μολύβι (9.6gr/cc έναντι 11gr/cc) και θα έχει την ίδια τιμή περίπου με το TSS. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι εισάγεται ούτε το ένα ούτε το άλλο...

για μενα Νικο ειναι καλο θα σταματισουν οι ελευθεροι σκοπευτες να τουφεκανε στο θεο τα παπια η ακομα καλητερα δεν θα σκοτωνουν οποτε κερδος θα εχουμε !!! με τους μαλακες (παπιοκυνηγους) που εχουμε μπλεξει !!!

Αλλου το ''πηγα''.....εννοω οτι θα μας το επιβαλλουν σε ολα τα θηραματα το ατσαλι....και εκει παει
το θα ''κλαψουνε μανουλες''..... Θεμα χρονου ειναι.....Σκεψου να κυνηγας λαγο - φασσα - τσιχλα με ατσαλι....
Οντως....πιστευω οτι θα πεσει πολυ κλαμα Μητσαρα !!

Αλλου το ''πηγα''.....εννοω οτι θα μας το επιβαλλουν σε ολα τα θηραματα το ατσαλι....και εκει παει
το θα ''κλαψουνε μανουλες''..... Θεμα χρονου ειναι.....Σκεψου να κυνηγας λαγο - φασσα - τσιχλα με ατσαλι....
Οντως....πιστευω οτι θα πεσει πολυ κλαμα Μητσαρα !!
Εμενα παλι δεν με πειραζει την εχω βρει την ακρη και με τα ατσαλια μια χαρα σκοτωνουν εκει που πρεπει !! Και λαγους εχω σκοτωσει και παπιες και πολες καρακαξες !!!

Back