Βιοφυσίγγια

Ρεοντα υδατα....
Γλυκα υδατα...
Αρα κυριοι,τερμα τα μολυβδινα για μπεκατσες,τσιχλοκοτσυφα κλπ σε ρεματιες και ποταμια...
Να σεβεστε...
😃
Δηλαδή θα θεωρήσουμε υδροβιότοπο το ρέμα που τρέχει ένα λάστιχο νερό; Και σε κάποια σημεία κάνει λίμνες 5 τμ και στο τέρμα μία τεχνητή γκιολα; ( Γούρνα επιφάνειας 100-150 τμ)
Δηλαδή το χωράφι μου που έχει μια σουδα καμιά 50αρια μέτρα και το χειμώνα μετά από πολλές βροχές πλημμυρίζει, θεωρείται υγρότοπος? Δηλαδή το καλοκαίρι και το φθινόπωρο στα τρυγόνια που είναι όλα ξερά, κυνηγάω με μολύβι και το χειμώνα θέλω μη τοξικά σκάγια? Καλά είπα, λεξικό επειγόντως!!!!

Μου φαίνεται θα αρχίσω να γεμίζω με μπιλακια Airsoft, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι νόμιμος έτσι όπως πάνε τα πράγματα... Ευτυχώς που ρίχνω με οικονομία όταν παίζω (airsoft) και έχω 2-3 σακούλες διαθέσιμες. Τώρα, αν θα βγάζουν καλές κατανομές, διατρήσεις κτλ ή θα σηκώνουν τα θηράματα φτερό φωνάζοντας hit, αυτό είναι άλλη ιστορία...😅🤔😛🤣🤣

Στο τέλος θα μας αναγκάσουν να κάνουμε κ στείρωση μετά τα 35 μας χρόνια οι σωτήρες μας
Θα βγει μ.κ.ο ακτιβιστές και θα λένε κάντε στειρωσει μην τον παίζ@τα@ γιατί σκοτώνεται τα σπερματοζωάρια.. και θα τραβάμε βιο-μαλ@κι@

Δηλαδή το χωράφι μου που έχει μια σουδα καμιά 50αρια μέτρα και το χειμώνα μετά από πολλές βροχές πλημμυρίζει, θεωρείται υγρότοπος? Δηλαδή το καλοκαίρι και το φθινόπωρο στα τρυγόνια που είναι όλα ξερά, κυνηγάω με μολύβι και το χειμώνα θέλω μη τοξικά σκάγια? Καλά είπα, λεξικό επειγόντως!!!!
Να μπαζωσεις το χωράφι!

να βρεις μετα απο 25 χρονια φυσιγγι που να το παει η benelli και ξαφνικα να το καταργησουν .very funny..very funny..very funny.
Δεν κατάλαβα φίλος!!!Οι μπενελες μας τα πάνε ΟΛΑ!!! Εκτός από αυτά που στην μάρκα έχουν συνδυασμό από αυτά τα γράμματα: Α Λ Μ Ρ Π Ο

Last edited by a moderator:
Να απαγορευτει το κυνηγι εκει!

Δεν κατάλαβα φίλος!!!Οι μπενελες μας τα πάνε ΟΛΑ!!! Εκτός από αυτά που στην μάρκα έχουν συνδυασμό από αυτά τα γράμματα: Α Λ Μ Ρ Π Ο
Αφού δεν πάει τα καλύτερα φυσιγγια που κυκλοφορούν φαντάσου τι κάνει με τα άλλα

Back