Έχουν βιοδιασπομενα υλικά γόμωσης και ατσάλινα σκάγια;Εχω τόσα χάρτινα φίλε βιο-οικολογικα που θα ριχνω στις μπεκάτσες μέχρι να βγάλουν 2 μύτες![]()
Έχουν βιοδιασπομενα υλικά γόμωσης και ατσάλινα σκάγια;Εχω τόσα χάρτινα φίλε βιο-οικολογικα που θα ριχνω στις μπεκάτσες μέχρι να βγάλουν 2 μύτες![]()
Πλήρες τοξικά σκαγια είπαμε οι μπεκάτσες είναι σκληρέςΈχουν βιοδιασπομενα υλικά γόμωσης και ατσάλινα σκάγια;
Ρεοντα υδατα....
Γλυκα υδατα...
Αρα κυριοι,τερμα τα μολυβδινα για μπεκατσες,τσιχλοκοτσυφα κλπ σε ρεματιες και ποταμια...
Να σεβεστε...
![]()
Δηλαδή το χωράφι μου που έχει μια σουδα καμιά 50αρια μέτρα και το χειμώνα μετά από πολλές βροχές πλημμυρίζει, θεωρείται υγρότοπος? Δηλαδή το καλοκαίρι και το φθινόπωρο στα τρυγόνια που είναι όλα ξερά, κυνηγάω με μολύβι και το χειμώνα θέλω μη τοξικά σκάγια? Καλά είπα, λεξικό επειγόντως!!!!Δηλαδή θα θεωρήσουμε υδροβιότοπο το ρέμα που τρέχει ένα λάστιχο νερό; Και σε κάποια σημεία κάνει λίμνες 5 τμ και στο τέρμα μία τεχνητή γκιολα; ( Γούρνα επιφάνειας 100-150 τμ)
Στο τέλος θα μας αναγκάσουν να κάνουμε κ στείρωση μετά τα 35 μας χρόνια οι σωτήρες μας
Καλύτερα να μην λέμε τέτοια πράγματα και τους βάζουμε ιδέες!!Στο τέλος θα μας αναγκάσουν να κάνουμε κ στείρωση μετά τα 35 μας χρόνια οι σωτήρες μας
Το ψαροτουφεκο είναι benelli???Έχει να ξηλωθούν σκεπές... Μπάνια παλιά...Έχω και 15 κιλά μολύβια στη ζώνη του ψαροτούφεκου (benelli) !!
Θα βγει μ.κ.ο ακτιβιστές και θα λένε κάντε στειρωσει μην τον παίζ@τα@ γιατί σκοτώνεται τα σπερματοζωάρια.. και θα τραβάμε βιο-μαλ@κι@Στο τέλος θα μας αναγκάσουν να κάνουμε κ στείρωση μετά τα 35 μας χρόνια οι σωτήρες μας
ΩωχχχΘα βγει μ.κ.ο ακτιβιστές και θα λένε κάντε στειρωσει μην τον παίζ@τα@ γιατί σκοτώνεται τα σπερματοζωάρια.. και θα τραβάμε βιο-μαλ@κι@
Να μπαζωσεις το χωράφι!Δηλαδή το χωράφι μου που έχει μια σουδα καμιά 50αρια μέτρα και το χειμώνα μετά από πολλές βροχές πλημμυρίζει, θεωρείται υγρότοπος? Δηλαδή το καλοκαίρι και το φθινόπωρο στα τρυγόνια που είναι όλα ξερά, κυνηγάω με μολύβι και το χειμώνα θέλω μη τοξικά σκάγια? Καλά είπα, λεξικό επειγόντως!!!!
Δεν κατάλαβα φίλος!!!Οι μπενελες μας τα πάνε ΟΛΑ!!! Εκτός από αυτά που στην μάρκα έχουν συνδυασμό από αυτά τα γράμματα: Α Λ Μ Ρ Π Ονα βρεις μετα απο 25 χρονια φυσιγγι που να το παει η benelli και ξαφνικα να το καταργησουν![]()
δεν ηξερα οτι ψωνιζεις φυσιγγια απ τον ΜΠΡΑΛΟ !!! χαχαχαχαΔεν κατάλαβα φίλος!!!Οι μπενελες μας τα πάνε ΟΛΑ!!! Εκτός από αυτά που στην μάρκα έχουν συνδυασμό από αυτά τα γράμματα: Α Λ Μ Ρ Π Ο
Να απαγορευτει το κυνηγι εκει!Δηλαδή το χωράφι μου που έχει μια σουδα καμιά 50αρια μέτρα και το χειμώνα μετά από πολλές βροχές πλημμυρίζει, θεωρείται υγρότοπος? Δηλαδή το καλοκαίρι και το φθινόπωρο στα τρυγόνια που είναι όλα ξερά, κυνηγάω με μολύβι και το χειμώνα θέλω μη τοξικά σκάγια? Καλά είπα, λεξικό επειγόντως!!!!
Ναι Βασιλη,ολοι οι βιγκαν ακτιβιστες,περιμενουν το ποστ του Θοδωρα για να παρουν αφορμες και αιτια να δρασουν!Μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.....
Αφού δεν πάει τα καλύτερα φυσιγγια που κυκλοφορούν φαντάσου τι κάνει με τα άλλαΔεν κατάλαβα φίλος!!!Οι μπενελες μας τα πάνε ΟΛΑ!!! Εκτός από αυτά που στην μάρκα έχουν συνδυασμό από αυτά τα γράμματα: Α Λ Μ Ρ Π Ο
όχι ρε από τον ΑΛΟΜΠΡ τα παίρνω....αυτόν που λες δεν τον ξέρω!δεν ηξερα οτι ψωνιζεις φυσιγγια απ τον ΜΠΡΑΛΟ !!! χαχαχαχα