Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
βρε χριστιανε του θεου σημερα δοση για τα τριγλυκεριδια εχθες σιγουρα παλι δοση για τα τριγλυκεριδια την κυριακη δεν το συζηταμε η μεγαλυτερη δυνατη δοση παρθηκε ειμαι σιγουρος.αρα η εισαι ενα θαυμα της φυσης χωρις τριγλυκεριδια η αυτα ανεβαινουν και εσυ κανεις το κοροιδο

βρε χριστιανε του θεου σημερα δοση για τα τριγλυκεριδια εχθες σιγουρα παλι δοση για τα τριγλυκεριδια την κυριακη δεν το συζηταμε η μεγαλυτερη δυνατη δοση παρθηκε ειμαι σιγουρος.αρα η εισαι ενα θαυμα της φυσης χωρις τριγλυκεριδια η αυτα ανεβαινουν και εσυ κανεις το κοροιδο
.sarcastic.τριγλυκερίδια 56,χοληστερίνη 165, HDL 80..sarcastic.
Σωτήρη αυτά γίνονται οταν πρεπει να γίνονται.Τον υπολοιπο καιρό τρώω όπως πρέπει.Ουτε τηγανητά,ούτε σουβλάκια και πίτσες ,ουτε τυρόπιτσες και μπουγάτσες απο μαγαζιά.
Οταν περάσω θα σου τα πω .....sarcastic.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!
Καλή βδομάδα και καλό μήνα να' χουμε!
Επιστροφή από χθές στην καθημερινότητα, μετά από ένα γρήγορο ταξίδι στο νησί, για να γιορτάσω μαζί με την οικογένεια το Πάσχα και να δω (επι τροχάδην) όσους περισσότερους γνωστούς και φίλους...
Γνώρισα και το Γιάννη και έστω στα βιαστικά και μέσα στο χαμό του κόσμου, φχαριστήθηκα την γνωριμία μας γιατί επιβεβαιώθηκε με το παραπάνω, η εικόνα που είχα σχηματίσει για την ποιότητα του χαρακτήρα του, απο τις συνομιλίες μας εδώ μέσα!
Γιάννο...επιφυλάσσομαι, για μια πιο ''άνετη''συνάντηση, την επόμενη φορά που θα ξανάρθω στο νησί...
Σουβλίστηκε και ψηστηκε, από μένα και τον αδερφό μου, ο παραδοσιακός οβελίας, με την (αυστηρή) τεχνική επίβλεψη του πατέρα μου βεβαίως...
20160501_123046.jpg

Εδώ λίγο αφού έχει ''μπει'' στα κάρβουνα, με την μπόλια του στο καλάμι για το άλειμμα...
20160501_141457.jpg

Έτοιμος για ξεκοκάλισμα....sarcastic.ffff
Να ήμαστε και του χρόνου όλοι καλά, να περάσουμε μαζί κι αγαπημένοι το Πάσχα!

σωστος ο δημητρης,εγω παλι φιλε τα τρωω ολα συνεχεια ευτυχως λογο δουλεια σωματοδομης και ασκησης διατηρουμε σε καλο επιπεδο αλλα ειμαι λιχουδης τι να κανουμε.περιμενω να τα πουμε απο κοντα

Καλησπέρα στη παρέα. Στο χωριό (και) σήμερα αλλά με μενού ποιο ελαφρύ για αποτοξίνωση από τα κρεατικά. Το μενού σήμερα είχε ψαράκι στα κάρβουνα, καλαμάρια, κολοκυθάκια, χόρτα ( κοκινογουλακια), παντζάρια και πιπεριές ψητες. Όλα τα χορταρικά από το μποστανι μας και κρασακι δικό μας ( κακοτρυγης).

images

Από τα ψηλά
2dj18ht.jpg

στα χαμηλά
skujhk.jpg

.buy buy..buy buy..buy buy.
Επιστροφή πριν λίγο στο μπουρδ@λο :(
Καλησπέρα παλικάρια ;)
Πάντα είχα την απορία γιατί μερικοί τρέχουν στην Εθνική οδό όταν επιστρέφουν στην Αθηνα απο την Επαρχια και μάλιστα κάνουν και σφινες .xm.
Τι βιαζεσαι ρε μάστορα ?
Τι φοβάσαι μηπως η Αττικη ξεμείνει από νέφος η από μποτιλιαρισμα και τσιμέντο και δεν προλάβεις να τα αντικρυσεις ?.xm.
Περίεργο πράγμα .what.

Από τα ψηλά
2dj18ht.jpg

στα χαμηλά
skujhk.jpg

.buy buy..buy buy..buy buy.
Επιστροφή πριν λίγο στο μπουρδ@λο :(
Καλησπέρα παλικάρια ;)
Πάντα είχα την απορία γιατί μερικοί τρέχουν στην Εθνική οδό όταν επιστρέφουν στην Αθηνα απο την Επαρχια και μάλιστα κάνουν και σφινες .xm.
Τι βιαζεσαι ρε μάστορα ?
Τι φοβάσαι μηπως η Αττικη ξεμείνει από νέφος η από μποτιλιαρισμα και τσιμέντο και δεν προλάβεις να τα αντικρυσεις ?.xm.
Περίεργο πράγμα .what.
Φοβούνται μήπως η ξεμείνει η Αθήνα απο μαλάκες. .sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα, χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη.
Πήγα στο χωριό για 4 μέρες και επέστρεψα ξεκούραστος. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά, αν και μόνο από τις φωτογραφίες αυτό βλέπω. :):)

Τι βιαζεσαι ρε μάστορα ?
ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν φίλε μου χθες στην επιστροφή μου ... ιδίως ενα τύπος με civic και σηματάκι στο αυτοκίνητο οτι εχει παιδί μέσα .. δεν ειχε τον θεό του!
τρις φορές με πέρασε με τον ίδιο οριακό τρόπο και άπυρες σφήνες ..
ο λόγος που με πέρασε τρις φορές δεν είναι γιατί εγω ετρεχα .. είναι γιατί εγω ειχα epas και αυτός περίμενε στην ουρά ..αρα εκείνος πρέπει να έφτασε 10 λεπτά νωρίτερα στη Αθήνα απο μένα !
τι να πω καλα να ειναι αλλα ειναι θέμα χρόνου να παρει κάποιον ντο λαιμό του.

Status
Not open for further replies.
Back