Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μη με απειλεις εμενα... Θα πλακωθουμε... .sarcastic..sarcastic.
Κ αμα δεν τον θελω τι να τον κανω??? .xm. Θα τον παω για ψαρεμα σε καμια αποκριμνη πλαγια κ θα τον παρατησω εκει να αλληχταει σαν τον τσακαλο... .buy buy.
Που ειχε το θρασσος προχθες να μου πει οτι θα παει για ψαρεμα στο μερος μου κ αν θελω να τον ακολουθησω... .buy buy.Που να σε ακολουθησω ρε φιλαρακι στο χωραφι του πατερα σου??? .hair..sarcastic.
έτσι έτσι φίλε μου.... καλά που τα λές ...
του πρέπει ενα "αμολητό" στον κάμπο ή στην ακροθαλασσιά να...
πώς το πές αυτό....
να"αλληχτάει" ωσαν τον γκιόνη θα προσθέσω εγώ... και εξυπακούεται αν αρχίσει τα μά μού... κοντάκιασμα και πλάκωμα..

Μη με απειλεις εμενα... Θα πλακωθουμε... .sarcastic..sarcastic.
Κ αμα δεν τον θελω τι να τον κανω??? .xm. Θα τον παω για ψαρεμα σε καμια αποκριμνη πλαγια κ θα τον παρατησω εκει να αλληχταει σαν τον τσακαλο... .buy buy.
Που ειχε το θρασσος προχθες να μου πει οτι θα παει για ψαρεμα στο μερος μου κ αν θελω να τον ακολουθησω... .buy buy.Που να σε ακολουθησω ρε φιλαρακι στο χωραφι του πατερα σου??? .hair..sarcastic.
έτσι έτσι φίλε μου.... καλά που τα λές ...
του πρέπει ενα "αμολητό" στον κάμπο ή στην ακροθαλασσιά να...
πώς το πές αυτό....
να"αλληχτάει" ωσαν τον γκιόνη θα προσθέσω εγώ... και εξυπακούεται αν αρχίσει τα μά μού... κοντάκιασμα και πλάκωμα..
.crying smile..crying smile..crying smile.
Ρε σταματήστε μέρες που είναι...ακου να ''αλληχταει''...

Καλησπέρα παλικάρια.
Καλημερα σε ολους, ψιλοαρρωστος ειμαι τις τελευταιες 2-3 μερες με χαζογαστρεντεριτιδα μαλλον αλλα σημερα ειμαι καλυτερα μην το ματιασω... Δεν καθομαι κ εγω σε ησυχια να περασει...Ολη μερα τερξιμο...
Δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια ειχα να αρρωστησω, μου την εχει σπασει πολυ....fiurius.
Περαστικά Άρη.

ψιλοαρρωστος ειμαι τις τελευταιες 2-3 μερες με χαζογαστρεντεριτιδα

Εγω το απογευμα θελω να παω για ψαρεμα... .buy buy.
Πάρε και κωλόχαρτο μαζί ... .ass.

Θα σου στείλω ενα μεστό και λυπόσαρκο λεβεντόπαιδο που έχει κάμει και γουναράς αλλά και αλεπομαζόχτης .... τον γνωστό Χουντάλα ή γητευτή ιχθύων τε πτηνών...

Που ειχε το θρασσος προχθες να μου πει οτι θα παει για ψαρεμα στο μερος μου κ αν θελω να τον ακολουθησω... .buy buy.
Εγώ φταίω που θέλω να είμαι διακριτικός και δεν σου είπα 5 η ώρα το Σάββατο το πρωί να είσαι στο μέρος και σκέφτηκα ότι μπορεί να θες να ξενυχτίσεις την Παρασκευή ή να θες να κοιμηθείς λίγο παραπάνω το Σάββατο. .evil.

Εγώ φταίω που θέλω να είμαι διακριτικός και δεν σου είπα 5 η ώρα το Σάββατο το πρωί να είσαι στο μέρος και σκέφτηκα ότι μπορεί να θες να ξενυχτίσεις την Παρασκευή ή να θες να κοιμηθείς λίγο παραπάνω το Σάββατο. .evil.
Πρωτον... το κυνηγι, το ψαρεμα και οι φιλοι ειναι η πρωτη μου προτεραιοτητα...
Και δευετρον... Αφου το ξερεις οτι εχω ψυχοπαθεια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΝ ΧΑΡΑΞΕΙ... .hair..sarcastic.

Και δευετρον... Αφου το ξερεις οτι εχω ψυχοπαθεια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΝ ΧΑΡΑΞΕΙ...
Ωχ! και να σκεφτείς έχουμε ακόμα:
03 μήνες
22 ημέρες
13 ώρες
02 λεπτά και
20 δεύτερα
σύμφωνα με το αλάνθαστο ρολόι του FORUM...

Last edited:
Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Μολις τελείωσε ο καφές και αρχίζουμε τα μαζέματα έσω έξω.

Ρε Μητσάρα ξέρεις τι μου έλειψε; Φωτό από Τζουμέρκα με τον καφέ στα κάγκελα και φόντο τα βουνά... .sarcastic.

Άρη περαστικά. Τι νόμιζες μόνο οι κάνες βγάζουν τουφεκιές διασποράς; .sarcastic.

Γιώργο καλά να περάσεις στην πανέμορφη Χαλκιδική. :)

Καλησπέρα σας ;)

Το μονο που με εχει πειραξει ειναι που θελω ΝΑ ΦΑΩ κ κρατιεμαι... .eat..eat.
ΠΕΙΝΑΩ σας λεω, δεν μπορω αλλο ρυζακι... .buy buy.
Αρη περαστικά.
Πες μου κάτι , με το ρυζάκι έχεις πιο πυκνή συγκέντρωση στο κέντρο ;
.sarcastic.

Άρη περαστικά. Τι νόμιζες μόνο οι κάνες βγάζουν τουφεκιές διασποράς;
Αρη περαστικά.
Πες μου κάτι , με το ρυζάκι έχεις πιο πυκνή συγκέντρωση στο κέντρο ;
.sarcastic.
Σημερα ενταξει, κεντροτουφεκαμε Μητσο, μονοβολο παει... .sarcastic. Εχθες ειχαμε θεμα σοβαρο, πολυ ανοιχτη κατανομη βρε παιδι μου... .buy buy.

Χθες Spreader σήμερα UFO! .sarcastic.

Πρωτον... το κυνηγι, το ψαρεμα και οι φιλοι ειναι η πρωτη μου προτεραιοτητα...
Και δευετρον... Αφου το ξερεις οτι εχω ψυχοπαθεια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΝ ΧΑΡΑΞΕΙ... .hair..sarcastic.
Eγω παλι φιλε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΡΙΝ ΧΑΡΑΞΕΙ.sex hard..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back