Ενταξει μαγγα μου... Οτι θες... ειμαι καλος ανθρωπος εγω...Τα μαγκα μου εκει που ξερεις...![]()

Ενταξει μαγγα μου... Οτι θες... ειμαι καλος ανθρωπος εγω...Τα μαγκα μου εκει που ξερεις...![]()
Με το διδυμο σου αυτα... Καλοι ειστε και οι δυο...Ενταξει μαγγα μου... Οτι θες... ειμαι καλος ανθρωπος εγω...![]()
Γεια σου μαγγα μου!!!!.ha ha ha.
α μαγκα μου εκει που ξερεις...![]()
Μάγγες, έχετε λίγο το νου σας γιατί ο μάγγας είπε τον μάγγα, μάγγα και έγινε παρεξήγηση ... .lazy.Ενταξει μαγγα μου... Οτι θες... ειμαι καλος ανθρωπος εγω...![]()
Είπαμε αλλα όχι και έτσι..σε αντίθεση με μας τους υπόλοιπους, που θα νομίζουμε ότι πιάνουμε στα χέρια μας ξένο όπλο...![]()
Αμάν ρε Τάσο, κουβέντα δεν αφήνεις να πέσει κατω...Είπαμε αλλα όχι και έτσι..![]()
Καλησπερα φιλε,Αλλα γιατι φωτο πισωπλατα?και εσυ τον Δημήτρη φοβάσαι?καλησπέρα σας κύριοι...
γιατί ειμαι ομορφάντρας Βελουχιώτη και φοβούμαι μη με ματιάξετε...Καλησπερα φιλε,Αλλα γιατι φωτο πισωπλατα?και εσυ τον Δημήτρη φοβάσαι?![]()
Καλησπερα σε όλους ..θα πάω κ εγώ σπινινγκ σε λίγο με έναν φίλο που πήρε καινούργιο καλάμι κ μηχανάκι και ανυπομονεί να τα δοκιμάσει..
Του είπα να πάρουμε και επιδέσμους για τα χέρια μας καθότι προβλέπονται ξεχαρβαλωματα σε μυς και αρθρώσεις..![]()