Παύλο μαζί με το καφεδάκι πάει και ένα smoke .ghe..badboys.
Σωστός Σπύρο από παλιά έδινε Ελληνικά ονόματα στα όπλα τής, πάντα έφτιαχνε ωραία και προσεγμενα όπλα δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κανένα, τώρα και το σύστημα της αδρανειας θα είναι λιγότερο ογκώδη, περιμένω και γω να δω τα καινούργια της μοντέλα και ειδικά αυτό το icarus σε διαμέτρημα 20.Πολυ ωραίο βιντεάκι, με πολλές πληροφορίες...
Για τα προσωπικά μου γούστα μου αρέσει περισσότερο αυτή η μαύρη απο τη νίκελ...
Εντύπωση μου έκανε οτι για να κατασκευαστεί η κάννη, εργάζονται πάνω της 12 διαφορετικών ειδικοτήτων τεχνίτες και χρειάζεται γύρω στις 50 μέρες για να κατασκευαστεί...
Αν και από μικρό παιδί λάτρης των δίκαννων, το ''ζήλεψα'' αυτο το όπλο..
Θέλω να δω τι θα κρατήσουν, από το sporting μοντέλο και οι κυνηγετικές έκδοση του μοντέλου, που όπως αναφέρει στο βιντεάκι, θα έχουν Αρχαίες Ελληνικές ονομασίες (titano, icarus) και είναι κάτι που κάνει η Breda στα μοντέλα της από πολύ παλιά, 10ετία του '60![]()
Εδώ είσαι Ευριπίδη...http://www.bredafucili.com/en/product/titano/Και όχι μονο εσένα.τώρα άκουσα καο για μια titano και περιμένω να τη δω
ΝΑ μπεις με τετειο οπλο στον γκιαορ αντα, να γελαει και το παρδαλο παπι..buy buy.Αυτή μάλιστα αλλά με τέτοια ξύλα θα έχει κάνα 2,5 χίλιαρο. Σε συνθετική με ματ κάννη, παίζει τίποτα;
ρε βαλτοι εισται?πω πω πανεμορφηΕδώ είσαι Ευριπίδη...http://www.bredafucili.com/en/product/titano/
Πολύ ενδιαφέρον όπλο και γενικά μεγάλο μπάσιμο της Breda διακρίνω.
Ασε κ εχω κ μια γαλαζια που εχει σκοπο να ανεβει επανω κ να δω τι θα της κανω να την καμουφλαρω να μην γελαει το καφενειο...ΝΑ μπεις με τετειο οπλο στον γκιαορ αντα, να γελαει και το παρδαλο παπι..buy buy.
ΕΥΚΟΛΟ.... ΣΤΟπροτο μπατακι που θα βρεις θα κανεις.......αυτο που πρεπει.Εμενα εξακολουθει να μου αρεσει αυτη με το κοκκινα ψιψινια...
Ασε κ εχω κ μια γαλαζια που εχει σκοπο να ανεβει επανω κ να δω τι θα της κανω να την καμουφλαρω να μην γελαει το καφενειο...![]()
Με υγεια......Παυλο να το χαρεις
Μμμμμ!!!!Βγάζει και την Titano L με πιο ωραία ξύλα και ωραία βάση
![]()