Breda 930i

• Thread starter Thread starter Pavlos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πέτυχες την μέρα που θα πάω στον βαφτισιμιό την λαμπάδα, θα το παλέψω όμως και θα σου πω :-)

Πολυ ωραίο βιντεάκι, με πολλές πληροφορίες...
Για τα προσωπικά μου γούστα μου αρέσει περισσότερο αυτή η μαύρη απο τη νίκελ...
Εντύπωση μου έκανε οτι για να κατασκευαστεί η κάννη, εργάζονται πάνω της 12 διαφορετικών ειδικοτήτων τεχνίτες και χρειάζεται γύρω στις 50 μέρες για να κατασκευαστεί...
Αν και από μικρό παιδί λάτρης των δίκαννων, το ''ζήλεψα'' αυτο το όπλο..
Θέλω να δω τι θα κρατήσουν, από το sporting μοντέλο και οι κυνηγετικές έκδοση του μοντέλου, που όπως αναφέρει στο βιντεάκι, θα έχουν Αρχαίες Ελληνικές ονομασίες (titano, icarus) και είναι κάτι που κάνει η Breda στα μοντέλα της από πολύ παλιά, 10ετία του '60.well done.
Σωστός Σπύρο από παλιά έδινε Ελληνικά ονόματα στα όπλα τής, πάντα έφτιαχνε ωραία και προσεγμενα όπλα δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κανένα, τώρα και το σύστημα της αδρανειας θα είναι λιγότερο ογκώδη, περιμένω και γω να δω τα καινούργια της μοντέλα και ειδικά αυτό το icarus σε διαμέτρημα 20.

Βγάζει και την Titano L με πιο ωραία ξύλα και ωραία βάση

2CqS3nY.jpg

Αυτή μάλιστα αλλά με τέτοια ξύλα θα έχει κάνα 2,5 χίλιαρο. Σε συνθετική με ματ κάννη, παίζει τίποτα;

Εμενα εξακολουθει να μου αρεσει αυτη με το κοκκινα ψιψινια... .well done.
ΝΑ μπεις με τετειο οπλο στον γκιαορ αντα, να γελαει και το παρδαλο παπι..buy buy.
Ασε κ εχω κ μια γαλαζια που εχει σκοπο να ανεβει επανω κ να δω τι θα της κανω να την καμουφλαρω να μην γελαει το καφενειο... .sarcastic.

Εμενα εξακολουθει να μου αρεσει αυτη με το κοκκινα ψιψινια... .well done.

Ασε κ εχω κ μια γαλαζια που εχει σκοπο να ανεβει επανω κ να δω τι θα της κανω να την καμουφλαρω να μην γελαει το καφενειο... .sarcastic.
ΕΥΚΟΛΟ.... ΣΤΟπροτο μπατακι που θα βρεις θα κανεις.......αυτο που πρεπει..fishing.

Βγάζει και την Titano L με πιο ωραία ξύλα και ωραία βάση

2CqS3nY.jpg
Μμμμμ!!!!
Νομίζω οτι η ΒREDA μ' αυτο το μοντέλο έδωσε αυτός που λείπει από τους ''ψαγμένους'' βλητικά φίλους της BENELLI...
Εχουν αξιόπιστο-καθαρό σύστημα λειτουργίας, ποιότητα υλικών και κατασκευής και όμορφο design, αλλά τους λείπει μια σύγχρονη κάννη με τα ''καλούδια'' της εποχής (μακριός κώνος, ημιδιευρυμένος αυλός, μακρια τσοκ).
Την βρίσκουν με κάποια εξεζητημένα μοντέλα, στην Αμερικάνικη αγορά κυρίως, όπως το Cordoba και με επεμβάσεις-βελτιώσεις σε οπλουργούς, όπως αυτές που διαβάζω εδω μέσα...
Η BREDA κατάφερε να το δώσει αυτό το πακέτο εργοστασιακά και με ανταγωνιστικοτατη τιμή...
Μένει να το δούμε στην πράξη, πως θα πάει σε σκληρές κυνηγετικές συνθήκες και εάν και τι παιδικές αρρώστιες θα βγάλει, αν και γιαυτο το τελευταίο δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα γιατί απ' οτι είδα βασίζεται σε δοκιμασμένο μηχανισμό BENELLI...

Back