Τι δλια κάνςσκαβςΑυριο δουλευω κιολας..... FUCK!!!
Τι δλια κάνςσκαβςΑυριο δουλευω κιολας..... FUCK!!!
ΑπογόνουςΚαι τι θα τα κάνεις;Εδώ σκέφτεσαι να μην βγάλεις άδεια κυνηγιου.
Και ποιος δε θέλει μια ωραία συλλογή όπλων και μαχαιριών και συναφών ειδών Παναγιώτη.Και τι θα τα κάνεις;Εδώ σκέφτεσαι να μην βγάλεις άδεια κυνηγιου.
Άμα δεν τα χρησιμοποιείς, τι μόνο για να τα βλέπεις και να τα χαϊδεύεις.Ασε που αυτού του είδους (συλλογές ) ανόμοια πράγματα δεν λένε κάτι.Και ποιος δε θέλει μια ωραία συλλογή όπλων και μαχαιριών και συναφών ειδών Παναγιώτη.
αν κοιτας για after market κοιτα κ για carlson βγαινουν πιο κοντα στις σωστές συσφίξεις στο 18,8 αυλο ελαχιστα πιο ανοιχτα τα geminiΦιλε μου αρεσαν πολυ τα σπασιματα που εκενε το μαμα imp mod. Τα gemini τα γουσταρω κι εγω πολυ. Μονο τετοια εχω παρει after market για 3 - 4 οπλα. Και βιδωνουν βουτυρενια, οχι οπως τα μαμα. Και σ'αυτο και στην SX4 τα μαμα δε βιδωνουν ομαλα, οπως θελω.
Γιατί ανόμοια;Άμα δεν τα χρησιμοποιείς, τι μόνο για να τα βλέπεις και να τα χαϊδεύεις.Ασε που αυτού του είδους (συλλογές ) ανόμοια πράγματα δεν λένε κάτι.
Μια συλλογή πχ από μονοκαννα θα μπορούσε να δείξει τη κατασκευαστική διαδρομή μέσα στο χρόνο ,πατέντες......Γιατί ανόμοια;
Αυτά τα gemini τελικά τα έχουν πολλοί σε εκτίμηση, παρατηρώ.
Σε crioplus που κοίταγα πάντως η carlson τα βγάζει πιο ανοιχτά από τα gemini και τα briley!!!To im σε carlson αντιστοιχούσε σε m σε briley!!!αν κοιτας για after market κοιτα κ για carlson βγαινουν πιο κοντα στις σωστές συσφίξεις στο 18,8 αυλο ελαχιστα πιο ανοιχτα τα gemini
Μόλις τσεκαρα τον πίνακα ....κανονικότατα για 18.8 ινβεκτορ ΠλαςΣε crioplus που κοίταγα πάντως η carlson τα βγάζει πιο ανοιχτά από τα gemini και τα briley!!!To im σε carlson αντιστοιχούσε σε m σε briley!!!
Βαγγέλη κάπου άκουσα για ένα διαθέσιμο Barret M82 cal50.....βαράει φάσα στο χιλιόμετρο και βάλε....λες να τον ενδιαφέρει;Ναι λεωνιδα ετοιμαζεται για νεο κανονι ,το ξερεις αλωστε δεν υπαρχει περιπτωση
Εγώ αν δεν έπαιρνα τα Trulock με τα μαμά δεν μπορούσα να πάρω τίποτα μόλις άλλαξα τσοκ μεταμορφώθηκε το όπλο από την επόμενη τουφέκιαΧωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, το μαμά 4* ίσον σχεδόν κύλινδρος. Εάν σου αρέσει η συμπεριφορά του 4* θα πρέπει να πας σε 3*, ή αλλιώς after market στην ονομαστική σύσφιξη.
Κάτι άλλοΤο φουλ αντιστοιχεί σε κάτι άλλο η είναι φουλ;
Εγώ αν δεν έπαιρνα τα Trulock με τα μαμά δεν μπορούσα να πάρω τίποτα μόλις άλλαξα τσοκ μεταμορφώθηκε το όπλο από την επόμενη τουφέκια
Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο κριτήριο βγάζει τα invector plus κανονικά και τα crio plus πιο ανοιχτά!!!Μόλις τσεκαρα τον πίνακα ....κανονικότατα για 18.8 ινβεκτορ Πλας
18,4 η18,7;Εγώ αν δεν έπαιρνα τα Trulock με τα μαμά δεν μπορούσα να πάρω τίποτα μόλις άλλαξα τσοκ μεταμορφώθηκε το όπλο από την επόμενη τουφέκια