Το έχω δει στο car κύριε Σταυρο.Ugartechea 75, υψηλης ποιοτητας, cal.12, 71cm, σταθερα 1 - 3, απλοι εξωλκεις, τελειο λαγοντουφεκο, ιδανικο καρτεροντουφεκο, αγρατζουνιστο, διδεται λογω μη χρησης, για τους φιλους του Hunterslife τιμη 900 ευρω. Η αγγελια υπαρχει και στο car.gr/33681152
Το κοντάκι είναι δεξί η αριστερό;Ugartechea 75, υψηλης ποιοτητας, cal.12, 71cm, σταθερα 1 - 3, απλοι εξωλκεις, τελειο λαγοντουφεκο, ιδανικο καρτεροντουφεκο, αγρατζουνιστο, διδεται λογω μη χρησης, για τους φιλους του Hunterslife τιμη 900 ευρω. Η αγγελια υπαρχει και στο car.gr/33681152
Οριστε και φωτο για να εχετε καλυτερη αποψη…Αν δε σου κανει κοπο, μια κοντινη καθαρη φωτο απο τα κλειδια και μια το εσωτερικο των φωτιων.
Ειχα στειλει στον αντιπροσωπο μυνημα για διευκρινησεις, για τις φωτιες και συνδεση κανων, αλλα δεν απαντησε ποτε.
Πολυ ωραιο, τιμιο και φθηνο!!!
Οριστε και φωτο για να εχετε καλυτερη αποψη…
Ευχαριστω πολυ λεβεντη μου, και ομορφο ειναι και καλο τουφεκι.Το έχω δει στο car κύριε Σταυρο.
Πολύ όμορφο είναι,εύχομαι καλοπουλητο...
Το κοντακι που φοραει ειναι αριστερο, υπαρχει και το μαμα δεξι που θα δοθει και αυτο στον φιλο που θα το παρει!!!Το κοντάκι είναι δεξί η αριστερό;
Σταύρο λαχταρες μας κάνεις,πόσα κιλά είναι πως είναι η συμπεριφορά με 32 γραμμάρια η και 34-36.Το κοντακι που φοραει ειναι αριστερο, υπαρχει και το μαμα δεξι που θα δοθει και αυτο στον φιλο που θα το παρει!!!
Πολυ ντελικατο οπλο για 34-36 γραμμαρια.Σταύρο λαχταρες μας κάνεις,πόσα κιλά είναι πως είναι η συμπεριφορά με 32 γραμμάρια η και 34-36.
Απο το αποτυπωμα που αφηνει η πατουρα στον καθρεφτη, το συγκεκριμενο πρεπει να εχει ριξει ελαχιστα φυσιγγια. Φαινεται πραγματικα αδουλευτο.Ευχαριστω πολυ λεβεντη μου, και ομορφο ειναι και καλο τουφεκι.
Σε λαγό τι ρίχνεις;Πολυ ντελικατο οπλο για 34-36 γραμμαρια.
Γιατί ήξερε νομίζεις? Τι να σου έλεγε, αφου του φαίνονταν κινεζικα αυτα που ρωτησες.Αν δε σου κανει κοπο, μια κοντινη καθαρη φωτο απο τα κλειδια και μια το εσωτερικο των φωτιων.
Ειχα στειλει στον αντιπροσωπο μυνημα για διευκρινησεις, για τις φωτιες και συνδεση κανων, αλλα δεν απαντησε ποτε.
Πολυ ωραιο, τιμιο και φθηνο!!!
Μονο με τη vitoria και βαζω rottweil waidmannsheil, remigton nitro magnum.Σε λαγό τι ρίχνεις;
Καλησπερα λεβεντες, εχω ριξει 28αρια και 30αρια σε τσιχλες, δεν θυμαμαι εαν εχω ριξει και καποιο 32αρι. Ανακρουση μηδεν, το βαρος του ανερχεται στα 3400 γραμ.Σταύρο λαχταρες μας κάνεις,πόσα κιλά είναι πως είναι η συμπεριφορά με 32 γραμμάρια η και 34-36.
Γιωργακο μου μεινε ησυχος, δεν παρεξηγω τιποτα. Τωρα για το εφαπαξ…Ποτε θαρθει το εφαπαξ κ. Σταυρο? Ελπιζω να μην καθυστερησει. Καλοπουλητο αλλα μεταξυ μας ευχομαι να μην εχει πουληθει μεχρι τοτε!
Μην με παρεξηγησετε που το λεω αυτο!
Ειμαι 2-3 χρονια μικροτερος απο εσας κ. Σταυρο. Βγηκα συνταξη τον Αυγουστο του 2022 ως εκπαιδευτικος. Μας ειπαν θα το παρουμε σχετικα γρηγορα. Ποιος ξερει.......? Να ειστε γερος και δυνατος ευχομαι φατε την συνταξη σας.Γιωργακο μου μεινε ησυχος, δεν παρεξηγω τιποτα. Τωρα για το εφαπαξ…
Εαν εννοεις το δικο μου, δεν υπαρχει, εκτος απο ενα εφαπαξ (μικρου υψους) που θα παρω απο την ναυτικη μου καριερα.
Συνταξη μετα το 2024, οταν μεγαλωσω και γινω 67….![]()