Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παπάρια ανεβάζουν και αυτοί ..
Ίσως να είναι και χειρότερα από εμάς..
Γενικά δεν έχουν βγει πουθενά ..
Και ανατολικά που φοβήθηκα κάποια στιγμή ,τελικά όχι πολλά πράγματα...
Τους βλέπω να έρχονται κατά εδώ μερια

Με την εθνική Καμερούν κοιμηθεικες χθες το βραδυ ρε;;;;
Ωραιος ο παίχτηηηηηςςςςς...... 😍 😍😍😍😍
Ευχαριστώ Κωστάρα γοριλάρα μου, να 'σαι καλά!!!! Γι' αυτό μου αρέσει να αλλάζω τα όπλα σαν πουκάμισα, γιατί το καθένα μου φέρνει το γούρι του! Πέρυσι ο γάλλος έφερε μπεκάτσα, φέτος το μπαικάλ αυτά!!! Μόνο αδειανά πουκάμισα δεν είναι!!!

Κωστάρα γοριλάρα
Παλι καλα που δεν ειμαι γυναικα ρε...άλλα θα μου ελεγες....
Γι' αυτό μου αρέσει να αλλάζω τα όπλα
Αντε, τωρα που ανοιγεις νεα κονέ, σου ευχομαι κ ΗΚ-11 να βαρας γουρούνια...

5 τσίχλες φάνηκαν στο πόστο μου, τις 4 πήρα και βρήκα τις δύο.Τρεις ελατότσιχλες, αγριοπερίστερα ενα κοπαδάκι 5 πουλιά και φάσσες 2 πέρασαν.Από αυτά τα 5 πρόλαβα το ένα γιατί έψαχνα.Από τις φάσσες κράτησα την πρώτη, μπορούσα να ρίξω και στην δεύτερη αν και οριακά αλλά δεν έριξα γιατί έπεφτε ζωντανή η άλλη και ήθελα να δω ακριβώς που θα πέσει.Έτσι πήγαμε στον ντουμπλέ με τις ελατότσιχλες και βγήκαμε κουρεμένοι...

ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Χαμένα: 2 τσίχλες και 2 ελατότσιχλες....Καθώς έψαχνα τις 2 ελατότσιχλες που πήρα με ντουμπλέ βλέπω σκιά,γυρίζω και προλαβαίνω ένα αγριοπερίστερο αρκετά μακριά!Κοιτάω μέρος και πάω.Μόλις ζυγώνει κοντά σκυλί πήρε φτερό ίσα στο έδαφος και πήγαινε στο πυκνό.Μία τουφεκιά με την μπαικαλάρα και τα είδε όλα! Μετά πήρα την φασσάρα, έπεσε ζωντανή και ο ήχος από το χτύπημα των φτερών ήταν όλα τα λεφτά!!!! Όλα με δούβρης 30γρ νο8!!!Αύριο για λαγό με την μπαικαλάρα που έφερε γούρι και να βοηθήσω τον παππού προτού φύγω!!!View attachment 58686View attachment 58687

george.jpg

Ωραίος φίλε.Αυτες οι αναπάντεχες καρπωσεις είναι ότι καλύτερο. Που παρουσιαζεσαι ρε;

ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Χαμένα: 2 τσίχλες και 2 ελατότσιχλες....Καθώς έψαχνα τις 2 ελατότσιχλες που πήρα με ντουμπλέ βλέπω σκιά,γυρίζω και προλαβαίνω ένα αγριοπερίστερο αρκετά μακριά!Κοιτάω μέρος και πάω.Μόλις ζυγώνει κοντά σκυλί πήρε φτερό ίσα στο έδαφος και πήγαινε στο πυκνό.Μία τουφεκιά με την μπαικαλάρα και τα είδε όλα! Μετά πήρα την φασσάρα, έπεσε ζωντανή και ο ήχος από το χτύπημα των φτερών ήταν όλα τα λεφτά!!!! Όλα με δούβρης 30γρ νο8!!!Αύριο για λαγό με την μπαικαλάρα που έφερε γούρι και να βοηθήσω τον παππού προτού φύγω!!!View attachment 58686View attachment 58687
Μπραβο ρε Χρηστο.Εβγαλεs ασπροπροσωπη ολη την Ευβοια.

Ευχαριστώ Κωστάρα γοριλάρα μου, να 'σαι καλά!!!! Γι' αυτό μου αρέσει να αλλάζω τα όπλα σαν πουκάμισα, γιατί το καθένα μου φέρνει το γούρι του! Πέρυσι ο γάλλος έφερε μπεκάτσα, φέτος το μπαικάλ αυτά!!! Μόνο αδειανά πουκάμισα δεν είναι!!!
Ε αμα βαρεσειs και λαγο αυριο σιγουρα περασε ο Ιερωνυμοs απο τα μερη σου .Φοβερο πραγμα.

πρώτο απογευματινό της σεζόν, ούτε είδα μήτε άκουσα
σε ρεματιά ορεινή
μεγαλύτερη ανάγκη από μπασίματα έχουμε σε βροχές παιδιά.
η κατάσταση είναι απάλευτη, η φύση είναι σαν καλοκαίρι, χώμα στεγνό τσιμέντο, ξερόχορτα και αγκάθια.
ας πούμε ότι σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αρχίζουν και μπαίνουν πουλιά.
δε θα μείνει ΚΑΝΕΝΑ, δεν υπάρχει στάλα νερό, ούτε να σκαλίσουν να φάνε, ούτε χορταράκι να βοσκήσουν.

πρώτο απογευματινό της σεζόν, ούτε είδα μήτε άκουσα
σε ρεματιά ορεινή
μεγαλύτερη ανάγκη από μπασίματα έχουμε σε βροχές παιδιά.
η κατάσταση είναι απάλευτη, η φύση είναι σαν καλοκαίρι, χώμα στεγνό τσιμέντο, ξερόχορτα και αγκάθια.
ας πούμε ότι σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αρχίζουν και μπαίνουν πουλιά.
δε θα μείνει ΚΑΝΕΝΑ, δεν υπάρχει στάλα νερό, ούτε να σκαλίσουν να φάνε, ούτε χορταράκι να βοσκήσουν.
Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα και όπως δείχνουν τα μοντέλα δεν φαίνονται σοβαρές βροχές για πολλές μέρες ακόμα ...:confused:

Μπράβο Χρηστάρα έτσι να εκστασιάζεσαι !
θα έχεις και συνέχεια μέχρι τότε που παρουσιάζεσαι!
θα μπεις με γεμάτες μπαταρίες
και δεν θα λογαριάζεις αγγαρείες :)

Λαζαρε για πες εντυπωσεις απο την Beretta
Καλησπέρα Κώστα. Την πήρα καινούργια σχεδόν 1 χρόνο πριν όταν ήταν σε προσφορά στα 870ε. Έχω ρίξει από 28γρ έως και 40γρ με κανένα απολύτως πρόβλημα. Ανάκρουση κατάλαβα στα 40γρ. Εμπλοκή δεν ξέρω τι θα πει. Απλός μηχανισμός όπως τις παλαιότερες. Ποιότητα πλαστικών πολύ καλή. Βάρος ανεκτό και στα 66εκ. ζυγίζει αρκετά καλά. Καθαρίζεται εύκολα διότι με το πιστόνι που έχει δεν κρατάει πολλά κατάλοιπα στην κάννη. Τουφεκιές πολύ ωραίες. Ακόμα και τώρα στα 1090ε που παίζει είναι μια πολύ καλή επιλογή πιστεύω. Αν βγάλει άδεια του χρόνου ο πατέρας μου θα του πάρω μια ίδια. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε.

Status
Not open for further replies.
Back