Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Χαμένα: 2 τσίχλες και 2 ελατότσιχλες....Καθώς έψαχνα τις 2 ελατότσιχλες που πήρα με ντουμπλέ βλέπω σκιά,γυρίζω και προλαβαίνω ένα αγριοπερίστερο αρκετά μακριά!Κοιτάω μέρος και πάω.Μόλις ζυγώνει κοντά σκυλί πήρε φτερό ίσα στο έδαφος και πήγαινε στο πυκνό.Μία τουφεκιά με την μπαικαλάρα και τα είδε όλα! Μετά πήρα την φασσάρα, έπεσε ζωντανή και ο ήχος από το χτύπημα των φτερών ήταν όλα τα λεφτά!!!! Όλα με δούβρης 30γρ νο8!!!Αύριο για λαγό με την μπαικαλάρα που έφερε γούρι και να βοηθήσω τον παππού προτού φύγω!!!View attachment 58686View attachment 58687
Μπραβο συναδελφε. Το δικαννακι ειναι Ρωσικο η USSR ?

Οι Ιταλοί τι λένε??? Περναει τίποτα εκεί???
Παπάρια ανεβάζουν και αυτοί ..
Ίσως να είναι και χειρότερα από εμάς..
Γενικά δεν έχουν βγει πουθενά ..
Και ανατολικά που φοβήθηκα κάποια στιγμή ,τελικά όχι πολλά πράγματα...

οποτε εχουμε ελπιδες ακομα!βλεπω να μπαινουν ολα μαζι νοεμβρη.

Ρε λες να πάνε τόσο πίσω με τον καιρό που έχει και να μπουν Νοέμβρη??? Αν δεν έχουν βγει πουθενά είναι πίσω 100%....

Ρε λες να πάνε τόσο πίσω με τον καιρό που έχει και να μπουν Νοέμβρη??? Αν δεν έχουν βγει πουθενά είναι πίσω 100%....
Έτσι όπως πάει ο καιρός ..
Σε μια εβδομάδα από τώρα θα ξέρουμε ..
Δεν νομίζω να πάει και άλλο πίσω

Δεν παιζεσαι δεν περιγραφεσαι ρε φιλε βλεπω Alex37 απο παλια και ξερω οτι θα γελασω αχαχχαχα
Άσε βρε που κάνει χιούμορ ο Alex!!! Μέσα στο χρόνο θα φάμε κουφέτα Του. "Ετοιμοθάνατος" είναι!!!

Last edited:
Έτσι όπως πάει ο καιρός ..
Σε μια εβδομάδα από τώρα θα ξέρουμε ..
Δεν νομίζω να πάει και άλλο πίσω
Εγώ πάντως μέχρι και τις 15 Νοέμβρη το θεωρώ περίοδο μπασιματων για όλα τα είδη τσίχλας. Έχει τύχει τόσες πολλές φορές γιαυτό το λέω. Και το ωραίο είναι ότι ελάχιστοι πάνε στα μπασιμοκαρτερα τότε. Έχω κάνει κάτι γλέντια ολομόναχο! Το καλύτερο 17 Νοέμβρη με μαύρα και κυργιαρες και αρκετές τσίχλες.

Λοιπόν τελειώνετε με τη γκρίνια. Τα μπασίματα ξεκινάνε Παρασκευή και θα ξεκινήσουν από τη ΜΕΣΣΗΝΙΑ. χαχα
Κατεβαινω τριήμερο.
Φιλε Tommy μακάρι , αλλά καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι !!! ;)

Αν κρίνω από αυτά που ειδα το προηγούμενο ΠΣΚ που ημουν κάτω, άστα να πάνε .big smile.

Θα σας συγκεκριμένη ημερομηνία 19 με 23 Νοέμβρη κατέβαινα πάντα 3/4 μέρες με το κουμπάρο μου μερικά χρόνια πίσω στη Μάνη πάντα έπεφτα σε μπασιμο τσίχλας και ορτύκιων.Εχω να κατέβω έτσι όμως μερικά χρονακια και τα δεδομένα έχουν αλλάξει

Εύκολα το όριο σήμερα μέχρι τις 09:30, τώρα έχουμε βάλει πενταρια και περιμένουμε και τις φασσες.
Κατεβαίνοντας θα ρίξουμε και ένα ΚΙΝΟ μία πενταδουλα να βγάλουμε τις βενζίνες και τα φυσίγγια.
Στη γωνία σε περιμένει μια ξανθιά διμετρη και θέλει όπωσδηποτε τη βοήθεια σου!!

Status
Not open for further replies.
Back