Οι Ιταλοί τι λένε??? Περναει τίποτα εκεί???10 συνεχόμενα πρωινά έχω ρίξει 30 φυσίγγια..
Εννοείται τον 15Αυγουστο θα ήταν ίσως και καλύτερα
Οι Ιταλοί τι λένε??? Περναει τίποτα εκεί???10 συνεχόμενα πρωινά έχω ρίξει 30 φυσίγγια..
Εννοείται τον 15Αυγουστο θα ήταν ίσως και καλύτερα
Μπραβο συναδελφε. Το δικαννακι ειναι Ρωσικο η USSR ?ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Χαμένα: 2 τσίχλες και 2 ελατότσιχλες....Καθώς έψαχνα τις 2 ελατότσιχλες που πήρα με ντουμπλέ βλέπω σκιά,γυρίζω και προλαβαίνω ένα αγριοπερίστερο αρκετά μακριά!Κοιτάω μέρος και πάω.Μόλις ζυγώνει κοντά σκυλί πήρε φτερό ίσα στο έδαφος και πήγαινε στο πυκνό.Μία τουφεκιά με την μπαικαλάρα και τα είδε όλα! Μετά πήρα την φασσάρα, έπεσε ζωντανή και ο ήχος από το χτύπημα των φτερών ήταν όλα τα λεφτά!!!! Όλα με δούβρης 30γρ νο8!!!Αύριο για λαγό με την μπαικαλάρα που έφερε γούρι και να βοηθήσω τον παππού προτού φύγω!!!View attachment 58686View attachment 58687
ΑΕΚΑΡΑ ρεΡΟΥΛ-ΑΡΑ
ΚΑΒΛΙ-ΑΡΑ
ΦΑΣΣ-ΑΡΑ
ΜΟΥΝ-ΑΡΑ
ΔΙΚΑΝΝ-ΑΡΑ
ΦΥΣΙΓΓ-ΑΡΑ
Παπάρια ανεβάζουν και αυτοί ..Οι Ιταλοί τι λένε??? Περναει τίποτα εκεί???
οποτε εχουμε ελπιδες ακομα!βλεπω να μπαινουν ολα μαζι νοεμβρη.Παπάρια ανεβάζουν και αυτοί ..
Ίσως να είναι και χειρότερα από εμάς..
Γενικά δεν έχουν βγει πουθενά ..
Και ανατολικά που φοβήθηκα κάποια στιγμή ,τελικά όχι πολλά πράγματα...
Ρε λες να πάνε τόσο πίσω με τον καιρό που έχει και να μπουν Νοέμβρη??? Αν δεν έχουν βγει πουθενά είναι πίσω 100%....Παπάρια ανεβάζουν και αυτοί ..
Ίσως να είναι και χειρότερα από εμάς..
Γενικά δεν έχουν βγει πουθενά ..
Και ανατολικά που φοβήθηκα κάποια στιγμή ,τελικά όχι πολλά πράγματα...
Στο ίδιο μήκος κύματος....οποτε εχουμε ελπιδες ακομα!βλεπω να μπαινουν ολα μαζι νοεμβρη.
Έτσι όπως πάει ο καιρός ..Ρε λες να πάνε τόσο πίσω με τον καιρό που έχει και να μπουν Νοέμβρη??? Αν δεν έχουν βγει πουθενά είναι πίσω 100%....
Άσε βρε που κάνει χιούμορ ο Alex!!! Μέσα στο χρόνο θα φάμε κουφέτα Του. "Ετοιμοθάνατος" είναι!!!Δεν παιζεσαι δεν περιγραφεσαι ρε φιλε βλεπω Alex37 απο παλια και ξερω οτι θα γελασω αχαχχαχα
Εγώ πάντως μέχρι και τις 15 Νοέμβρη το θεωρώ περίοδο μπασιματων για όλα τα είδη τσίχλας. Έχει τύχει τόσες πολλές φορές γιαυτό το λέω. Και το ωραίο είναι ότι ελάχιστοι πάνε στα μπασιμοκαρτερα τότε. Έχω κάνει κάτι γλέντια ολομόναχο! Το καλύτερο 17 Νοέμβρη με μαύρα και κυργιαρες και αρκετές τσίχλες.Έτσι όπως πάει ο καιρός ..
Σε μια εβδομάδα από τώρα θα ξέρουμε ..
Δεν νομίζω να πάει και άλλο πίσω
Και καμιά να μην περάσει τώρα, τον Μάρτη βρωμαει ο τοπος τσίχλα..Έτσι όπως εξελισεται ο μόνος μήνας με σιγουριά που θα χει τσίχλες θα ναι ο Μάρτης.
Βάλτο στο αμάξι και σε 24 ώρες θα το βρείς ...τουφεκισμένο!!!Ωραίο αυτο ρε συ..
Που θα βρουμε ενα για το αμάξι? Χαχαχα
Φιλε Tommy μακάρι , αλλά καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι !!!Λοιπόν τελειώνετε με τη γκρίνια. Τα μπασίματα ξεκινάνε Παρασκευή και θα ξεκινήσουν από τη ΜΕΣΣΗΝΙΑ. χαχα
Κατεβαινω τριήμερο.
Στη γωνία σε περιμένει μια ξανθιά διμετρη και θέλει όπωσδηποτε τη βοήθεια σου!!Εύκολα το όριο σήμερα μέχρι τις 09:30, τώρα έχουμε βάλει πενταρια και περιμένουμε και τις φασσες.
Κατεβαίνοντας θα ρίξουμε και ένα ΚΙΝΟ μία πενταδουλα να βγάλουμε τις βενζίνες και τα φυσίγγια.
Μην βιάζεσαι,έχουμε και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρηοποτε εχουμε ελπιδες ακομα!βλεπω να μπαινουν ολα μαζι νοεμβρη.