Από Σουφλί η π@@τσα συνεχίζεται. 0 και σημερα ....
Σπυρο είναι άλλο τα παραδοσιακα κυνήγια σε Ιταλια, Γαλλία,κλπ με ζωντανους κραχτες που συνηθως συνδυάζονται με τις σφυρίχτρες κ άλλο τα κασετόφωνα που κ εκει απαγορεύονται.....Παιδιά πολύ φασαρία γίνεται με τους κράχτες αλλά το γεγονός είναι ότι πωλούνται ελεύθερα ένα και δεύτερο σε γειτονική χώρα επιτρέπονται οι ζωντανοί κράχτες στην τσίχλα αλλά και εργαλεία που μπορείς να μιμηθείς ήχο φυσώντας .
Είχα δει Γάλλους σε dvd να κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα μιμηθεί καλυτερα την τσίχλα, κ δεν μιλάμε μόνο για το τσιν-τσιν........Είχα φίλο που δυστυχώς δεν ζεί πια που την έκανε ολόιδια με σφύριγμα χωρίς τίποτα, μας έριχνε και δούλεμα οπότε ήθελε κοιτάζαμε δεξιά αριστερά σαν τους χαζούς
Την κατακεραύνωσες.......Παρα πολυ λιγες περασαν, ειχα μαζι μονο νο6 χυμα σε μια σακουλα, ειχα και δυο χαμενες που επεσαν σε ψηλα χορταρια.
View attachment 58603
Καλή σου ημέρα Βασιλάκη, έχεις απόλυτο δίκιο ( φαίνεται ότι είσαι νησιώτης ) την νύχτα ήταν Γραίγος και μετά τον γύρισε. Ελπίζω να γνώρισες το σημείο που είμαι. Τελικα το ράδιο αρβύλα ενημέρωσε οτι την νύχτα στο πέλαγος είχε πέρασμα.Καλημέρα κυριε Δημήτρη! Γραίγος θα είναι λογικά για να έχει τέτοια υγρασία. Εκτός και αν τον έχει γυρίσει σε νοτιά. Καλά να περνάτε![]()
Δεν θυμαμαι Τασο νομιζω πως οχι, ειναι ωραιο φυσιγγι παντωςΣπυρο είναι άλλο τα παραδοσιακα κυνήγια σε Ιταλια, Γαλλία,κλπ με ζωντανους κραχτες που συνηθως συνδυάζονται με τις σφυρίχτρες κ άλλο τα κασετόφωνα που κ εκει απαγορεύονται.....
Γιατί οποιος τα χρησιμοποιει δεν κυνηγάει ουτε κ γνωρίζει απο ποσοτικα ορια, απλώς ξεπατώνει.....
Είχα δει Γάλλους σε dvd να κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα μιμηθεί καλυτερα την τσίχλα, κ δεν μιλάμε μόνο για το τσιν-τσιν........
Πραγματικα κελαηδουσαν ........
Την κατακεραύνωσες.......
Τα έχεις βάλει στην φασσα?
Και τι θυμάσαι ρε γαμω την τυχη μου μέσα....Δεν θυμαμαι Τασο νομιζω πως οχι
Ξεχασες τις κολλες Α4...χαχαχΚαι τι θυμάσαι ρε γαμω την τυχη μου μέσα....
Μόνο τις τουφεκιές σε χαρτονια κ λαμαρινες???![]()
![]()
Τα μέσα καρτερια λογικά που είναι πάνω από το μοναστήρι.Προς την βαρέλα τόσες μέρες παίζουν φλογέρα με τις καραμπινες.Πληροφορία τώρα τσιχλιτσες στη πανακτο σε κάποια καρτερία κινήθηκαν και έπεσαν τουφεκιτσες
NEO VELOX???????!!!!!!!!!!Παρα πολυ λιγες περασαν, ειχα μαζι μονο νο6 χυμα σε μια σακουλα, ειχα και δυο χαμενες που επεσαν σε ψηλα χορταρια.
View attachment 58603
Δεν έχω πάει ποτέ στα πρώτα μου είπανε μπαίνανε πουλιά που τα πιάνουμε από τις 12 το βράδυ.Αν θα πάω εκεί πότε θα πάω μαζί με ορχήστρα και κάνα δυο χορεύτριες τουλάχιστον να περάσω καλά το βράδυ αν έχει φόλα το πρωί.Τα μέσα καρτερια λογικά που είναι πάνω από το μοναστήρι.Προς την βαρέλα τόσες μέρες παίζουν φλογέρα με τις καραμπινες.
Εκεί πρέπει να ανοίξεις φαρμακείο και να πουλάς γιαούρτια με φρυγανιές.Το ανφαν γκατε της νεολαίας.20 καρτερια 1500 χρόνια εμπειρίας.Δεν έχω πάει ποτέ στα πρώτα μου είπανε μπαίνανε πουλιά που τα πιάνουμε από τις 12 το βράδυ.Αν θα πάω εκεί πότε θα πάω μαζί με ορχήστρα και κάνα δυο χορεύτριες τουλάχιστον να περάσω καλά το βράδυ αν έχει φόλα το πρωί.
Οχι ακριβως αλλα ιτς οκ.NEO VELOX???????!!!!!!!!!!
Κολληγα,πρεπει να σαι προυχοντας!!!!!!!
Καλημέρα συνάδελφε. Είσαι απο το σουφλί ή απλά έχεις πάει για κυνήγι εκεί. Ρωτάω επειδή έχω καταγωγή...Από Σουφλί η π@@τσα συνεχίζεται. 0 και σημερα ....