Όλο το κυνηγετικό πλαίσιο θέλει αναπροσαρμογή αλλά κανείς δε θέλει να το φτιάξει .Είναι σαν τη βόλτα με το σκύλο στην κοβιτ εποχή που όλοι πήραν σκύλο και τώρα τους παρατάνε όπου βρούνε.
Φετηνάρι...ωραιος.Για τσιχλιτσες πήγαμε στα Σπάτα με ένα μπεκατσινακι φυγαμε.....
Καλημέρα κυριε Δημήτρη! Γραίγος θα είναι λογικά για να έχει τέτοια υγρασία. Εκτός και αν τον έχει γυρίσει σε νοτιά. Καλά να περνάτεΚαλή ημέρα καλή εβδομάδα από Συρο.Η φύση και μόνο σε αποζημιώνει γιατί από τσίχλες φωνάζει κουλούρας Κουλούρια. . Βόρειας σου λέει ο άλλος με τέτοια υγρασία.
Ποιες λες γερακοτσιχλες ρε γιατί υπάρχουν μπέρδεμα στο συγκεκριμένο. Τσιχλοκοτσυφα τίποτα?Μπηκαν γερακοτσιχλες και φασσααα
Φετηνάρι...ωραος
Γιάννη καλημέρα. Με τέτοιο καιρό σήμερα εγώ θα ανέβαινα στα έλατα φίλε. Με τον αέρα που είχε δεν έχω πάει ακόμα. Ίσως την Πέμπτη πριν ξαναπιάσει ο δυνατός αέρας...Σημερα μιας και ξεκινουσε η αδεια μου ειπα να παω για τσιχλες αν και οι συνθηκες δεν ηταν ιδανικες,τελικα η φολα μυριζε με το που εφτασα,κεντρικη ευβοια στις γιδες και το πρωι ανετα καθοσουνα με κοντομανικο,τελικα μπασιμο μηδεν,μου περασαν 3 πουλια χαμηλα(ντοπια)και τα πηρα,δεν νομιζω οτι θα ξαναπαω μεχρι πεμπτη,τωρα απο παρασκευη και μετα αλαζει ο καιρος,κρυωνει με βοριαδες παντου,αλλα μαζι με την αλαγη ερχονται και τα πολλα μποφορ,η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
Δενδροτσιχλες.Τσιχλοκοτσυφα ελαχιστα τωρα ηρθα πιο ψηλα γιατι περασε ενα 50αρι φασσεςΠοιες λες γερακοτσιχλες ρε γιατί υπάρχουν μπέρδεμα στο συγκεκριμένο. Τσιχλοκοτσυφα τίποτα?
Έπεσαν το πρωί 100 ντουφέκια.Η περιοχή πρέπει να είχε στο νερό 50 κυνηγούς.Αρα μιλάμε για 2 φυσίγγια στον καθένα,αν βάλεις ότι 2-3 σίγουρα είναι στο πυροβολικό το αποτέλεσμα είναι τραγικό.Alex ρώτησέ τους όμως αν άκουσαν γενικά τουφεκιές στα πέριξ. Σου το λέω γιατί ήμουν απέναντι στην Τανάγρα και στα πρωινά καρτέρια έγινε πόλεμος. Το μπάσιμο ξεκίνησε αργότερα και ήταν όντως ασθενικό αλλά όσοι έπιασαν καρτέρια με γνώμονα το πρωινό ανέμισμα από πιασμένες, νομίζω τα πήγαν πολύ καλά.
Θα εισφέρω μια νότα αισιοδοξίας, όπως κατάλαβα εγώ τα πράγματα από σήμερα και χθες. Μπορεί τα πουλιά να μην έχουν "σουρώσει" σε 2-3 μέρες μεγάλων μπασιμάτων αλλά μπαίνουν από λίγα επί αρκετές ημέρες και στο τέλος θα είναι ικανοποιητικός ο απολογισμός. Μην ξεχνάμε και τις εσωτερικές μετακινήσεις, προϊόντος του χρόνου και αναλόγως των εσωτερικών καιρικών συνθηκών.
Είχα φίλο που δυστυχώς δεν ζεί πια που την έκανε ολόιδια με σφύριγμα χωρίς τίποτα, μας έριχνε και δούλεμα οπότε ήθελε κοιτάζαμε δεξιά αριστερά σαν τους χαζούςΕίχε σφυρίχτρακι μέσα στο στόμα αλλά θέλει πολύ δεξιοτεχνία