Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νικολα καλησπερα, δεν σε ξεχασα....να ενημερωσω οτι δεν φερει σημανση για χρωμιωση καννων. Οι πολυ καλες αποδοσεις του - αν και το χρησιμοποιω ελαχιστα - μου δινουν την αισθηση αχρωμιωτου, οπως και να εχει ομως, προκειται για εξαιρετικη κατασκευη, αθανατη θα ελεγα, με ιδιαιτερη βεβαια φροντιδα μετα απο καθε κυνηγι στις ριγες του. Θα περασετε ομορφα μαζι!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Σταύρο, να 'σαι καλά & καλά κυνήγια!!
Όντως, τα Ugartechea υπήρξανε τιμιότατες κατασκευές στα εγγλέζικα πρότυπα και με εξαιρετικό value for money...!!
Θα το "περιποιηθώ" δεόντως, να 'σαι σίγουρος...!!

Last edited:
Χτες και σημερα πεταλο μαλιακου φθιωτιδα ,Εχτες μεγαλο μπασιμο απο τις 0745 εως 10,30 με πολλα κοπαδια απο 5 εως και 20 πουλια δεν μπορω να υπολογισω ποσα θα πω 350 με 450 απο 10,30 εως 12,30 αντε να ειδα αλλες 50 ,Σημερα καμια σχεση με χτες αντε να ειδα 80 το πολλη ,δεν μπορει να προβλεψη κανεις αυτη την χρονια πως θα παει δεν υπαρχει χειμωνας μπροστα δεν υπαρχει πιεση να κατεβουν με λιγα μπασιματα δυνατα δεν μπορουν να μεινουν πουλια με τετοια ξερα που υπαρχει, εχτες με τετοιο μπασιμο περιμενα να δω στο απογευματινο αρκετα ειδα 12 και μες την νυχτα
Είναι νωρίς ακόμα για να δείς πουλιά στο απογευματινο, τα πουλιά δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα.

Αυριο λεει δυτικο ανακατεμενος καιρος σε ολη την ελλαδα σερρες πολυ καλο καιρο για μπασιμο εδω δυτικο οποτε κλειστος ο ανατολικος διαδρομος που εφερε πουλια σημερα.Υπνο αυριο χαχαχα
Αύριο με τον δυτικό θα έχει πουλιά.

Ενταξει φιλε μου εγω εχω αντιθετη αποψη ελπιζω να εχεις δικιο καλα να περασεις περιμενουμε ανταποκριση
Εδώ πρόπερσι μπήκανε με νοτια και βροχή, το ξέχασες? Ο δυτικός θα τα πειράξει? ( και σε σένα)

Το μάτι άνοιξε στις 5:00 και με έπιασε κωλοφεγγερα.Στο τσακ πρόλαβα τους φίλους πριν φύγουν και πήγα μαζί.Παραδόξως σήμερα με ντάλα ήλιο μπήκαν αρκετά πουλιά αλλά στον Θεό.Απο παντού άκουγες ντουφέκια και τα πουλιά να περνάνε σε όλες τις κατευθύνσεις.Στα εντυπωσιακά της ημέρας ένα κοπαδακι γύρω στα 60 πουλιά.Εριξα τα σμπαρα μου,τα κλαμπανια μου με αποτέλεσμα 11 στο χέρι και έναν πουστη κοτσιφα που έφαγε ντουφεκια γεμάτη και εξαφανίστηκε στο καθαρό.Ωραια ήταν,τώρα δουλειά.
*Και επειδή δεν έχω κολλήματα... Οινόη χαμηλά στα αρχαία.
Αι Γιώργη ειμασταν πιο πάνω από σένα, όπως ανεβαίνεις την ανηφόρα από το μαντρί δεξια ήσουν? Πολύ ψηλά τα πουλιά πάντως πήγε το κλαμπανι γονα

Το μάτι άνοιξε στις 5:00 και με έπιασε κωλοφεγγερα.Στο τσακ πρόλαβα τους φίλους πριν φύγουν και πήγα μαζί.Παραδόξως σήμερα με ντάλα ήλιο μπήκαν αρκετά πουλιά αλλά στον Θεό.Απο παντού άκουγες ντουφέκια και τα πουλιά να περνάνε σε όλες τις κατευθύνσεις.Στα εντυπωσιακά της ημέρας ένα κοπαδακι γύρω στα 60 πουλιά.Εριξα τα σμπαρα μου,τα κλαμπανια μου με αποτέλεσμα 11 στο χέρι και έναν πουστη κοτσιφα που έφαγε ντουφεκια γεμάτη και εξαφανίστηκε στο καθαρό.Ωραια ήταν,τώρα δουλειά.
*Και επειδή δεν έχω κολλήματα... Οινόη χαμηλά στα αρχαία.
Φυσιγγι Λαμπρο????

Αι Γιώργη ειμασταν πιο πάνω από σένα, όπως ανεβαίνεις την ανηφόρα από το μαντρί δεξια ήσουν? Πολύ ψηλά τα πουλιά πάντως πήγε το κλαμπανι γονα
Στα μελίσσια από πάνω ήμουν.Τα πουλιά μετά τις 9 έπεφταν από το ρεματακι κάτω στον κάμπο.

Γιατί το βέλος σταματαει στον Πειραιά
Πριν το final four ? Κακό σημάδι.
Καλημέρα Γιώργο!!! Αν δεν χάσει φτερά και κομμάτια στην πορεία το βέλος εύκολα f4 φέτος. Αλλά το βέλος της εικόνας ας περάσει από πάνω μου και ας καταλήξει όπου θέλει!!!

Απόψε πάντως δεν έχουν ακουστεί πάρα ελάχιστες. Για να δούμε σε 2 ωριτσες τι θα δούμε......
Είναι τόση η απογοήτευση του κόσμου εδώ σε εμάς που πρώτη φορά στα χρονικά, ημέρα Κυριακή να έρχομαι ""αργά "" 6 το πρωί και να είμαστε ΟΛΟΜΌΝΑΧΟΙ με τον πατέρα μου και να πιάνουμε όπου θέλουμε.
Ας ελπίσουμε ότι οι τυχεροί είμαστε οι τρελοί που αφήσαμε το ζεστό μας κρεβατάκι.

Είναι τόση η απογοήτευση του κόσμου εδώ σε εμάς που πρώτη φορά στα χρονικά, ημέρα Κυριακή να έρχομαι ""αργά "" 6 το πρωί και να είμαστε ΟΛΟΜΌΝΑΧΟΙ με τον πατέρα μου και να πιάνουμε όπου θέλουμε.
Ας ελπίσουμε ότι οι τυχεροί είμαστε οι τρελοί που αφήσαμε το ζεστό μας κρεβατάκι.
Καλημέρα Γιατρέ.

Status
Not open for further replies.
Back