Ο Περί καλά τα λέει, εμένα με έτρωγε ο πισινός μου φίλε .. έχω και τον Αρτινο να λέει σήμερα θα μπούνε , αύριο θα μπούνε… μ έβαλε στην πρίζαΟταν μίλαγε ο Περι εσύ φουμάριζες καλαμποκόφυλλα φιλε Μένιο.![]()

Ο Περί καλά τα λέει, εμένα με έτρωγε ο πισινός μου φίλε .. έχω και τον Αρτινο να λέει σήμερα θα μπούνε , αύριο θα μπούνε… μ έβαλε στην πρίζαΟταν μίλαγε ο Περι εσύ φουμάριζες καλαμποκόφυλλα φιλε Μένιο.![]()
Κι εγώ στην Άρτα μία από τα ίδια με τη διαφορά ότι δεν είδα ούτε φάσσες!!!Πέρσι φίλε πάντως 7 ημέρες εγώ στο Σουφλί, ολόκληρη η Ελλάδα καιγόταν στα τσιχλοκότσυφα κι εμείς αν ασχολιόμασταν δεν θα είχαμε πάρει καμία μέρα πάνω από 10 ο καθένας.
Μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση, πηγαίνω πάνω πολλά χρόνια σερί, πέρσι ήταν η πρώτη φορά που κυριολεκτικά είδαμε ολόκληρο το 7ημερο περισσότερες φασσες πάρα τσίχλες.
Δεν ξέρω τι μπορεί να ρίξουν τα συγκεκριμένα,παρόλο που τα είχα δεν είχα ασχοληθεί.Και τι ακριβώς πιστοποιούν Παύλο ;
Ότι μπορείς να ρίξεις όσο χοντρά ατσάλια θες με ότι ταχύτητα θες.
Δεν νομίζω ...
Ίσως κάνω και λάθος όμως.
Ότι ξέρω για τα ατσάλια είναι αυτό.
Με αυτά που βλέπω δεν θα είναι μάλλον....Τπτ κεντρική Εύβοια μέχρι την ώρα που έφυγα έπιασε και αυτό το ψιλόβροχο μακάρι αύριο να είναι καλύτερα.
σκετες ρε!να πεταξεις και καμμια τσιτσιριστη τσιχλουλα μεσα!Στο βουνό ρίχνει πολύ νερό εδώ και ώρα. @PredatoZ τουλάχιστον θα φάμε μανιτες ρε!!!!
Τις γκριζοκεφαλες λες Ηλία γερακοτσιχλες;Κυχλες ελάχιστες 4 πουλια ο καθενασ μας πέρασαν τρυγόνια γεράκο τσίχλες φασες![]()
ωραιος!στον καλυτερο φασσοτοπο εισαι.Μου φερατε γουρι! Η πρωτη φασσα της χρονιας. Στα 20 μετρα με ρουμελιωτη νο9 28γρμ. Της εσπασε την φτερουγα! Καλη συνεχεια σε ολους!