Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθες πρωτη φορα για φετος , απογευματινο περασμα....Δεν περασε ουτε τσονιας. :confused:

Σε συζητηση που ειχα με φιλους το βραδυ....Ελαχιστα εχουν μπει μεχρι τωρα για τσιχλοκοτσυφα λεω...
Οι φασσες αφηστε το.....ειναι ονειρο απατηλο.....
Ισως ειναι νωρις ?? Δεν το πιστευω....Ολες τις χρονιες που τα παρακολουθω....τα πουλια εχουν ολοκληρωσει
το μπασιμο τους μεχρι τις 28/10 με το ''μεγαλυτερο'' μπασιμο στις 26/10 του Αγιου Δημητριου.
Λογικα επρεπε να μπαινουν πουλια καθε μερα....για να υπολογιζουμε σε μια καλη σεζον...
Μονο ο Θεος γνωριζει τι θα γινει φετος....και ευχομαι να μην παρουμε παλι χαπια για την καταθλιψη!!!:confused:

Πέρσι φίλε πάντως 7 ημέρες εγώ στο Σουφλί, ολόκληρη η Ελλάδα καιγόταν στα τσιχλοκότσυφα κι εμείς αν ασχολιόμασταν δεν θα είχαμε πάρει καμία μέρα πάνω από 10 ο καθένας.
Μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση, πηγαίνω πάνω πολλά χρόνια σερί, πέρσι ήταν η πρώτη φορά που κυριολεκτικά είδαμε ολόκληρο το 7ημερο περισσότερες φασσες πάρα τσίχλες.
Κι εγώ στην Άρτα μία από τα ίδια με τη διαφορά ότι δεν είδα ούτε φάσσες!!!
Αλλά ήμουν ημιορεινά!!! Όσοι ήταν χαμηλά κοντά στην θάλασσα τουφέκαγαν μέχρι το μεσημέρι!!!

Και τι ακριβώς πιστοποιούν Παύλο ;
Ότι μπορείς να ρίξεις όσο χοντρά ατσάλια θες με ότι ταχύτητα θες.
Δεν νομίζω ...
Ίσως κάνω και λάθος όμως.

Ότι ξέρω για τα ατσάλια είναι αυτό.
Δεν ξέρω τι μπορεί να ρίξουν τα συγκεκριμένα,παρόλο που τα είχα δεν είχα ασχοληθεί.

Ένα mail στην fabarm θα λύσει οποίες απορίες υπάρχουν για όποιον ενδιαφέρεται.

Last edited:
Τελικά με αρκετη υπομονή καναμε τις πρώτες τρεις τσιχλίτσες μας για φέτος ...

Την ώρα που τελείωσε και ο καφές , άρχισε και το ψιλόβροχο και τα μαζέψαμε για σήμερα ... ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες προσεχώς ... ;)

ΥΓ Πολύ καλός καφές ο Mrs ROSE !!

IMG_9957.jpg

Status
Not open for further replies.
Back