χαχαχαχα ... και πολύ καλά σου κάνανε, να τις χαίρεσαι![]()
Να σαι καλά φίλε μου. Ούτε περδικας να ήμουν σήμερα
χαχαχαχα ... και πολύ καλά σου κάνανε, να τις χαίρεσαι![]()
Με βλέπω να ξενιτεύομαι !!! χαχαχαχαΝα σαι καλά φίλε μου. Ούτε περδικας να ήμουν σήμερα
Μια που το είπες σηκώνεις κάνα κοπαδακι ρε Σταμ?Να σαι καλά φίλε μου. Ούτε περδικας να ήμουν σήμερα
Θα σου δώσει κ ενα λαγοποδαρο γιαΜε βλέπω να ξενιτεύομαι !!! χαχαχαχα
Έχω σκοπό ανεξάρτητα του κυνηγίου να σε επισκεφτώ για καφεδάκι την επόμενη φορά που θα έρθω προς Άργος ...![]()
Τα αυτιά θα πάρω ή την ουρά ...Μια που το είπες σηκώνεις κάνα κοπαδακι ρε Σταμ?
Θα σου δώσει κ ενα λαγοποδαρο για
γουρι....![]()
Με βλέπω να ξενιτεύομαι !!! χαχαχαχα
Έχω σκοπό ανεξάρτητα του κυνηγίου να σε επισκεφτώ για καφεδάκι την επόμενη φορά που θα έρθω προς Άργος ...![]()
Μια που το είπες σηκώνεις κάνα κοπαδακι ρε Σταμ?
Θα σου δώσει κ ενα λαγοποδαρο για
γουρι....![]()
μάλλον τον χτύπησες την ώρα που ηταν μαζεμενος ή στη κατάλληλη γωνια ωστε να έχει εκτεταμένα τραυματα.View attachment 57994
View attachment 57995
Μεγάλος λαγός και ο σημερινός γύρισε 3 φορές πίσω μέχρι να μου βγει στο καρτέρι. Αμολυσα σκυλιά στις 8:30 γιατί έβρεχε μέχρι εκείνη την ώρα. Ομίχλη φουλ. Πάλι τα δυο μας με τον πατέρα μου. 20 μέτρα τουφεκια το πολύ 25. Διαλυμένα και τα δύο μπροστινά πόδια, σκάγια στο κεφάλι, σκάγια στα αφτιά, σπασμένα και τα δύο πίσω πόδια και σπασμένα και όλα τα πλευρά του. Από περιέργεια θα πάω να ρίξω μια τουφεκιά σε αυτά τα μέτρα με το 2* να δω τι άνοιγμα κάνει.
Τα σκυλιά απαραίτητα , εκεί είναι όλη η ικανοποίηση... τα όπλα ο.κ.μάλλον τον χτύπησες την ώρα που ηταν μαζεμενος ή στη κατάλληλη γωνια ωστε να έχει εκτεταμένα τραυματα.
σε βλέπω ακόμα με το μονοσωλήνιο, αλλά εσυ μαζί τον Γιάννη από την Κρητη πρέπει να αλλάξετε πίστα.
Χρειάζεστε ενα πλαγιο για το στυλ, βασικό για έναν με τοσες επιτυχίς, και να πατε χωρίς σκυλιά.
Τα σκυλιά απαραίτητα , εκεί είναι όλη η ικανοποίηση... τα όπλα ο.κ.
1000 δραχμές σκυλί 1 τουφέκιΣυμφωνώ τα σκυλιά είναι όλη η ουσία.
μάλλον τον χτύπησες την ώρα που ηταν μαζεμενος ή στη κατάλληλη γωνια ωστε να έχει εκτεταμένα τραυματα.
σε βλέπω ακόμα με το μονοσωλήνιο, αλλά εσυ μαζί τον Γιάννη από την Κρητη πρέπει να αλλάξετε πίστα.
Χρειάζεστε ενα πλαγιο για το στυλ, βασικό για έναν με τοσες επιτυχίς, και να πατε χωρίς σκυλιά.
Σε ευρώ Πόσο?1000 δραχμές σκυλί 1 τουφέκι
2,93Σε ευρώ Πόσο?
Κάνε την πράξη έξυπνος είσαι χρόνο έχεις να ασχοληθείς θα το βρεις....Σε ευρώ Πόσο?
Γέλα λίγο ρε!!!Κάνε την πράξη έξυπνος είσαι χρόνο έχεις να ασχοληθείς θα το βρεις....
ωραια ανοιχτα μερη εχεται για κυνηγιιιι,,σε εμας βουρτσα το πουρναριιιι
ωραια ανοιχτα μερη εχεται για κυνηγιιιι,,σε εμας βουρτσα το πουρναριιιικαι λιγα περιθωρια τουφεκιαςςςς