Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επειδή βγαίνω κάθε πρωί για μισή ώρα πριν τις 8.00 , στα νότια του νομου Έβρου, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που φάνηκαν κάποιες τσίχλες , ακούστηκαν και τουφεκιές σε τσίχλες, είδα και δύο κοπαδακια δέντρο τσίχλες από 20 πουλιά , ενώ 2 + 1 φάσες αρκετά χαμηλά αλλά εκτός βολής

2 μαύρες άκουσα και μέρα μία είδα που ήρθε μαζί μου! Φώτο αργότερα.Πολύς ο κόσμος, αλλά μάταια.
Εντάξει για εμάς εδώ ο καιρός ήταν ο πλέον ακατάλληλος. Την φόλα την είχαμε στο τσεπάκι και το ξέραμε.... Αν αυτή την εβδομάδα δεν γίνουν περασματα τότε θα μιλάμε για επική φόλα!

Επειδή βγαίνω κάθε πρωί για μισή ώρα πριν τις 8.00 , στα νότια του νομου Έβρου, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που φάνηκαν κάποιες τσίχλες , ακούστηκαν και τουφεκιές σε τσίχλες, είδα και δύο κοπαδακια δέντρο τσίχλες από 20 πουλιά , ενώ 2 + 1 φάσες αρκετά χαμηλά αλλά εκτός βολής
Εσείς πρέπει να δώσετε το σύνθημα Σταύρο! Καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια....

Όσοι μπορείτε κ έχετε κοντά τους κυνηγοτοπους τραβάτε κάθε μέρα κ αφήστε τον καιρο...
Προσωπικά είναι κάτι που ουτε το ξερω, ουτε κ το κοιτάω...
Πάω κ ότι γίνει...
Οι μόνες μέρες που θα κάτσω σπίτι είναι αν βρέχει η αν έχει αέρα(εκεί ξυρίζει κ είναι παρατηρημενο πως δεν πεταει σπινος)..

Μην λησμονούμε ότι έχει τυχει να μην φανεί τίποτα σε μέρες ευνοϊκές, κ μέρες που φαινομενικά δεν ήταν κατάλληλες να ρίξουμε τα σμπαρακια μας...

Η επαφη με την φυση είναι αυτή που ας "αναζωογονεί" σαν κυνηγους, κ από εκεί κ περα ότι θέλει ας γίνει...

Καλημέρα ανταπόκριση από φίλο που πήγε Παλαιοπαναγιά πέντε έξι πιασμένες και τώρα που φεύγει είδε και άλλες τόσες μπασιματιάρες!!!
Λάσπη μέχρι το γόνατο κυνηγοί φουλ!!!
Εγώ επέλεξα να κρατήσω το γκάζι για την εβδομάδα που έρχεται με καθημερινές εξόδους από Τρίτη μιας και είμαι απόγευμα στη δουλειά!!!!

Όσοι μπορείτε κ έχετε κοντά τους κυνηγοτοπους τραβάτε κάθε μέρα κ αφήστε τον καιρο...
Προσωπικά είναι κάτι που ουτε το ξερω, ουτε κ το κοιτάω...
Πάω κ ότι γίνει...
Οι μόνες μέρες που θα κάτσω σπίτι είναι αν βρέχει η αν έχει αέρα(εκεί ξυρίζει κ είναι παρατηρημενο πως δεν πεταει σπινος)..

Μην λησμονούμε ότι έχει τυχει να μην φανεί τίποτα σε μέρες ευνοϊκές, κ μέρες που φαινομενικά δεν ήταν κατάλληλες να ρίξουμε τα σμπαρακια μας...

Η επαφη με την φυση είναι αυτή που ας "αναζωογονεί" σαν κυνηγους, κ από εκεί κ περα ότι θέλει ας γίνει...
Τα μπασιματα αδερφέ Τάσο είναι πάνω από όλα θέμα καιρού. Υπάρχουν μερικά τσαφ που είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιωνουν τον κανόνα. Με ακατάλληλο καιρό 99% δεν θα φανεί τίποτα. Έτσι απλά. Βέβαια έχεις δίκιο. Όποιος μπορεί να βγαίνει κάθε μέρα καλό είναι να το κάνει.

Η συμπεριφορά τους, μέχρι στιγμής, είναι άκρως αντιδεοντολογική. Με έχουν απογοητεύσει. Έλα δω κυρά τσίχλα μου να σου πω δυό λογάκια. Ξέρεις πως σε περιμένω 8 μήνες και σε σκέφτομαι κάθε μέρα; Ξέρεις τι πατέντες κάνω τόσους μήνες, για να εξασφαλίσω τα μυστικά κυνηγετικά κονδύλια, κρυφά από την γυναίκα. Ακόμα και η CIA θα με ζήλευε. Γιατί δεν έρχεσαι; Το μόνο που θέλω, είναι να σε ξανασφίξω στα χέρια μου. Γυρνα ξανα κοντα μου...

Status
Not open for further replies.
Back