Κώστα, αν ήσουν αυτός με το 694 στο αριστερό γήπεδο ρίχναμε δίπλα δίπλα ...Δεν γίνεται τίποτα γείτονα. Όταν πατάω για να βάλει φάτσα, το βγάζει αχνό γαλάζιο και τα σύμβολα σαν να είναι από κάτω
Έχεις πατήσει το κουμπί που είναι έτσι [ ]Δεν γίνεται τίποτα γείτονα. Όταν πατάω για να βάλει φάτσα, το βγάζει αχνό γαλάζιο και τα σύμβολα σαν να είναι από κάτω
Δεν ξερω που κυνηγας φιλε αλλα να ξερεις το μετεο αλλα δειχνει και αλλο ειναι στην πραγματικοτητα,τωρα αν δεν κυνηγας δυτικα αλλα η περιοχη σου επηρεαζετε απο αιγαιο,δεν υπαρχει περιπτωση με 8 μποφορ στο αιγαιο να περασει κατι,και αυτο μεχρι τεταρτη!Βρε λες
ΚΥΡΙΑΚΗ 16ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΑνατολή: 07:35 - Δύση 18:47
03:00 13°C
84% υγρ.
3 Μπφ B
16 Km/h
![]()
ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
06:00 13°C
89% υγρ.
3 Μπφ B
16 Km/h
![]()
ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
09:00 14°C
77% υγρ.
4 Μπφ B
24 Km/h
![]()
ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
12:00 17°C
60% υγρ.
![]()
![]()
Γιάννη όταν τα πουλια ερχονται από τον Ευβοϊκό δεν μπαίνουν από το Αιγαίο. Τέλος πάντων είναι προτιμότερο ξεροβορι πλέον έστω και δυνατο πάρα βροχή και νοτιας.Δεν ξερω που κυνηγας φιλε αλλα να ξερεις το μετεο αλλα δειχνει και αλλο ειναι στην πραγματικοτητα,τωρα αν δεν κυνηγας δυτικα αλλα η περιοχη σου επηρεαζετε απο αιγαιο,δεν υπαρχει περιπτωση με 8 μποφορ στο αιγαιο να περασει κατι,και αυτο μεχρι τεταρτη!
Κώστα δεν ξέρω τι φταίει. Με την τεχνολογία δεν το 'χω. Τα βασικά μόνο.Δεν γίνεται τίποτα γείτονα. Όταν πατάω για να βάλει φάτσα, το βγάζει αχνό γαλάζιο και τα σύμβολα σαν να είναι από κάτω
Εγώ ούτε αυτά. Και που γράφω εδώ, άθλοςΚώστα δεν ξέρω τι φταίει. Με την τεχνολογία δεν το 'χω. Τα βασικά μόνο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ θα τα δει ο ναυπλιωτης θα μας κανει μυνησεις χαχαχαΜε lambro και έπεσε ζωντανός;![]()
Της είχες βγάλει της ωτοασπίδες?Άκουσα μερικές σήμερα ... Φωκίδα.
Δεν τις φοράω στα γουρούνια. Μόνο στις τσίχλες.Της είχες βγάλει της ωτοασπίδες?
Καθισα και σκέφτηκα να πάω αύριο την Τεταρτη και την άλλη Κυριακή στη θηβα. Αλλά επειδή είναι 3 φορές σε μια εβδομαδα και τα χλμ κι ευρώ αρκετά, καίω την αυριανή και πάω τις άλλες 2 ίσως με τις πιο καλες πιθανότητες..