Περάσματα

Αντε να ερθουν προς τα εδω τα τρυγωνακια.αποτη ακουο εδω στην κρητη πολη ληγα πραγματα.ρε μπας και περιμενουν εμενα να ανανεοσο την αδεια για ναρθουν?? 8 του μηνος θα κανω την προτη εξοδος εδω.αντε ναδουμε .think.

Ανταπόκριση περασμάτων : Γέμισε το Αιγαίο κεφαλάδες…1/9/2022​

Κορυφώνεται η μετανάστευση για πολλά είδη που μεταναστεύουν πριν από τα τρυγόνια και τα ορτύκια. Μελισσοφάγοι, κεφαλάδες, τσαλαπετεινοί κάνουν έντονη την παρουσία από τα νησιά του Αιγαίου. Οι κυνηγοί στην Τήνο χαρακτηριστικά έλεγαν ότι έχουν πολλά χρόνια να δουν τόσους πολλούς κεφαλάδες στο νησί.
https://www.ihunt.gr/antapokrisi-perasmaton-gemise-to-aigaio-kefalades-1-9-2022/

Ανταπόκριση περασμάτων : Γέμισε το Αιγαίο κεφαλάδες…1/9/2022​

Κορυφώνεται η μετανάστευση για πολλά είδη που μεταναστεύουν πριν από τα τρυγόνια και τα ορτύκια. Μελισσοφάγοι, κεφαλάδες, τσαλαπετεινοί κάνουν έντονη την παρουσία από τα νησιά του Αιγαίου. Οι κυνηγοί στην Τήνο χαρακτηριστικά έλεγαν ότι έχουν πολλά χρόνια να δουν τόσους πολλούς κεφαλάδες στο νησί.
https://www.ihunt.gr/antapokrisi-perasmaton-gemise-to-aigaio-kefalades-1-9-2022/
Και εδώ το ίδιο(κερκυρα) μικρόπουλια πολλά φέτος

Καλά Μην ακούτε και πολλά. Κάποιους από το Αιγαίο τους ξέρω , την τρίχα τριχιά κάνουν.
Πέρση έβγαλε μια μπεκάτσα την πήρε κιόλας, και μετά έγραφε και έδινε ανταπόκριση σε εκμομπες κυνηγετικού ενδιαφέροντος ότι τα νησιά γέμισαν μπεκάτσες. Και ότι οι κυνηγοί ήταν όλοι ευχαριστημένη. Τρεχαν όσοι δεν ήξεραν να βρουν μπεκάτσες, και αυτοί που ξέρουν τουλάχιστον τον έκραξαν.

Και εγώ είδα τσαλαπετεινούς σε εκπαιδεύτηκα από της 8 Αυγούστου αλλά αυτό δεν λέει κάτι . Από της 8 έως σήμερα ο καιρός έχει κάνει οκτακόσιες ντουμπες.
Και σε εμάς έβρεχε τρεις μέρες καρέκλες Αύγουστο μήνα. Μεγάλη άνθρωποι θυμούνται βροχές Αύγουστο αλλά όχι έτσι. Φαντάσου ποσό επηρεάζει αυτό το πράγμα τα περάσματα.

Πάντως φέτος έχω δει τους περισσότερους τσαλαπετεινούς στη ζωή μου. Και όχι μια φορά αλλά σε συνεχόμενα κυνήγια. Και παρα πολλούς κεφαλάδες σε μέρη που δεν θα το περίμενα πχ σχίνους.
Σημερα ειδα κι εγω πολλους κεφαλαδες και μερκους τσαλαπετεινους
Τρυγονι κανενα
Ατουφεκιστος γυρισα
Αποψε εψει ενα καλο βοριαδακι και ενα καλο φεγγαρακι
Ειδωμεν αυρι!!!

Back