Κλαπα τι;... Χαχαχα...Μην κλαίς, είναι πιο όμορφο από το δικό σου αχαχα
Θα σου δώσω το full να ρίξεις μια κλαπαταριά αχαχα
Να ρε συ.. Αφου θυμάμαι
Κλαπα τι;... Χαχαχα...Μην κλαίς, είναι πιο όμορφο από το δικό σου αχαχα
Θα σου δώσω το full να ρίξεις μια κλαπαταριά αχαχα
κωστα δειγματα ειναι τα εφερα για φιλο φασσα τα υπολοιπα ειναι black2 - 4 σετακι για δικανακι;
Καλοντουφεκο με υγειαNew kid on the block... Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και η benella φέτος. Προς το παρόν έλεγα να πουλήσω 2 ή 3 και βρέθηκα με ένα παραπάνω!
Μελετημένο φαίνεται
Έλα, το τηλέφωνό μου το έχειςή να δωρίσω το briley F![]()
Τι σπείρωμα είναι;Ωπα dr... Ειμαι μπροστά.. Θα καταβάλω το συμβολικο ποσο του ενος (1) ευρω (βαζω και αριθμο για να μη μπερδευτει τι θα λαβει) και θα το παραλάβω
Τιιιιιιι;;;;. Το εδωσε;.. Μου το ειχε ταξει... Θα τον φτιάξω όμως... Θα τον στελνω με ψευδεις πληροφορίες για γουρουνια το Σεπτέμβριο...Παιδιά μην τσακώνεται δεν υπάρχει το τσοκακι εδώ και καιρό.
Εδώ συμφωνούμεCrio plus... Δεν κανει Μάριε.. Σκορπάει τα σκαγια.. Μην το πάρεις...
Ναι το έδωσε σε ένα καλό παληκαρι.Τιιιιιιι;;;;. Το εδωσε;.. Μου το ειχε ταξει... Θα τον φτιάξω όμως... Θα τον στελνω με ψευδεις πληροφορίες για γουρουνια το Σεπτέμβριο...![]()
Βρονταει πολυ το ported ρε ΜαριουληΜου έχει ξεμείνει και μένα ένα Gemini ported F από εκείνη την καταραμένη Μ2 που είχα.
Το τσοκάκι υπάρχει ακόμα μην αγχώνεστε ...Ωχ. Κατσε γιατί εμφανιστηκε στο κλαμπ.. Τι έγινε Βασιλάκη;.. Ολα καλα;
????????Μου έχει ξεμείνει και μένα ένα Gemini ported F από εκείνη την καταραμένη Μ2 που είχα.