Benelli super black eagle-Beretta 1301 comp.pro- browning maxus 2

Τελικά κατάφερα να ανέβω στα χρήματα αρκετά αλλά τώρα που υπάρχουν περισσότερες επιλογές μπλέκουν περισσότερο τα πράγματα…. Έχω επιλέξει αυτές της 3 θα πάω μέσα στην εβδομάδα στο κατάστημα να της δω και να δω πως μου κάθονται. Οποίος γνωρίζει κάτι για τα συγκεκριμένα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν θεμιτή. Ευχαριστώ

Λοιπόν πριν την πέσουν εδώ μέσα όλοι οι μπενελολατρες άκου…θα πάρεις την 1301 γιατί είναι πλήρης πάνω από όλα.
Η ΣΜΑ είναι καλή αλλά είναι πιο ακριβή.
Η Μαξους 2 είναι κοροϊδία για αυτά που προσφέρει. Παραείναι τσιμπημένη.

Λοιπόν πριν την πέσουν εδώ μέσα όλοι οι μπενελολατρες άκου…θα πάρεις την 1301 γιατί είναι πλήρης πάνω από όλα.
Η ΣΜΑ είναι καλή αλλά είναι πιο ακριβή.
Η Μαξους 2 είναι κοροϊδία για αυτά που προσφέρει. Παραείναι τσιμπημένη.
Η SBE και η 1301 competition pro είναι στα ίδια χρήματα. Αλλά ότι η 1301 comp.pro είναι πλήρεις συμφωνώ.

Για μένα και τα 3 είναι πολύ καλά.

Διάλεξε ότι σου κάθεται καλύτερα και ανάλογα τι θες αδράνεια, αέρια - 3", 3 1/2" - τι μήκος κάνης θα βρεις διαθέσιμο σε σχέση με αυτό που θέλεις - τι χωρητικότητα αποθήκης θέλεις, ποιό τελικά σου αρέσει.

Η δική μου σειρά είναι sbe3 ... και τελειώνει εδώ διότι τα έχω μπουχτίσει τα αέρια, δεν ξέρω πόσο θα κάνουν να φθαρούν τα ελαστικά στην πάπια στις maxus και δεν μου αρέσουν τα όπλα με τεράστια αποθήκη.

Αν βάλεις την tonisystem στην beretta θα δυσκολευτείς λίγο στον αορτηριούχο.

Διάλεξε ότι σου κάθεται καλύτερα και ανάλογα τι θες αδράνεια, αέρια - 3", 3 1/2" - τι μήκος κάνης θα βρεις διαθέσιμο σε σχέση με αυτό που θέλεις - τι χωρητικότητα αποθήκης θέλεις, ποιό τελικά σου αρέσει.

Η δική μου σειρά είναι sbe3 ... και τελειώνει εδώ διότι τα έχω μπουχτίσει τα αέρια, δεν ξέρω πόσο θα κάνουν να φθαρούν τα ελαστικά στην πάπια στις maxus και δεν μου αρέσουν τα όπλα με τεράστια αποθήκη.

Θα πάω να τα δοκιμάσω και τα 3 γιατί δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου ακόμη. Δεν με ενδιαφέρει να έχει 3,5 προτιμώ της 3 αλλά και αν έχει δεν θα είναι αποτρεπτικό στο να το πάρω. Βλέπω ότι η SBE έχουν μακρύ κορμό στο κλείστρο και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει αλλα θα την δοκιμάσω. Η μεγάλη αποθήκη από την 1301 comp pro δεν με πολύ ενδιαφέρει δεν νομίζω μα την χρησιμοποιήσω.

Νομίζω ότι έχουμε ξανασυζητήσει για την μακριά αποθήκη της Beretta ότι βγαίνει, ισχύει;

Τότε να πω απλά ότι η Α350 είναι βασικά το ίδιο όπλο.
Η 1301 η απλή είναι πολύ φθηνότερη επίσης (αλλά χωρίς kick off).
Ίσως 2 επιλογές όσον αφορά την Beretta που αξίζει να κοιτάξεις.
Από Benelli δεν είναι μόνο η ΣΜΑ (1900 ευρώ και άνω). Στα 200 τόσα ευρώ πιο κάτω είναι η Black eagle αν η 3.5 Θαλάμη δεν σε ενδιαφέρει. Ίδιο όπλο βασικά.

Τελικά κατάφερα να ανέβω στα χρήματα αρκετά αλλά τώρα που υπάρχουν περισσότερες επιλογές μπλέκουν περισσότερο τα πράγματα…. Έχω επιλέξει αυτές της 3 θα πάω μέσα στην εβδομάδα στο κατάστημα να της δω και να δω πως μου κάθονται. Οποίος γνωρίζει κάτι για τα συγκεκριμένα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν θεμιτή. Ευχαριστώ
Την 1301 την πήρε γνωστός μου πρόσφατα το οπλο δεν υπάρχει στο πως πιάνεται το πως κάθεται ζυγισμενο οπλο και οπως ειπε και ο Μάριος ειναι πλήρης!!

Από Benelli δεν είναι μόνο η ΣΜΑ (1900 ευρώ και άνω). Στα 200 τόσα ευρώ πιο κάτω είναι η Black eagle αν η 3.5 Θαλάμη δεν σε ενδιαφέρει. Ίδιο όπλο βασικά.
Την Α350 την απέρριψα γιατί δεν έχει κάνη τεχνολογίας steelium και έχει 3 τσοκ, ενω η 1301 comp. Pro έχει, και εχει και 3 έσω-έξω. Οπως ούτε η 1301 comp έχει ένα μόνο τσοκ όποτε θα Μπω στην διαδικασία αγοράς τουλάχιστον δυο τσοκ. Ξέρω δεν υπάρχουν μαγικά ατσάλια αλλά αφού μπορώ να πάρω την ποιο καινουρια τεχνολογίας κάνη και με περισσότερα και καλύτερα τσοκ γιατί να μην το κάνω έτσι το σκέφτομαι.

Last edited:
Εχει αλλο κοντακι με διαφορετικό kick off, δεν εχει μεγάλο μοχλο κλείστρου, δεν εχει διευρυμένη εισοδο αποθήκης δεν εχει μεγάλο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου, δεν εχει ιδιο ζύγισμα και παπια, δεν εχει 3 τσοκ black edition. Οποτε μαλλον δεν είναι το ίδιο!

Back