Έτσι μου τηνε βάλανε την ταμπέλα στο λαιμό μιστερ … εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο …μιας και μιλαμε για ορθογραφια το τεντη μποης ειναι σωστο?.Κανονικα δεν ειναι ταιντοι μπωις?

Έτσι μου τηνε βάλανε την ταμπέλα στο λαιμό μιστερ … εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο …μιας και μιλαμε για ορθογραφια το τεντη μποης ειναι σωστο?.Κανονικα δεν ειναι ταιντοι μπωις?
Άνοιξε.Τι ώρα ανοίγει σήμερα το μαγαζί;
Να φτιάξω "τουρκικό" καφεδάκι;
Βάλε μου κακό βαθμό στην καρτέλα....μιας και μιλαμε για ορθογραφια το τεντη μποης ειναι σωστο?.Κανονικα δεν ειναι ταιντοι μπωις?
Ετοιμος!
Αρχιστε!
Αυτά αλλάξανε, ρωτα την Φινλανδία την Σουηδία .Η συνέπεια της τουρκικής πολιτικής:
Η Τουρκία «κόβει στα δύο το Αιγαίο» με παράνομη ΝΟΤΑΜ – Αμφισβητεί το καθεστώς σε 152 νησιά! Η ΝΟΤΑΜ αντιστοιχεί στα θαλάσσια σύνορα της "γαλάζιας πατρίδας", συγκρίνετε την ΝΟΤΑΜ και με τον χάρτη σε προηγούμενο μήνυμά μου σχετικά με την γαλάζια πατρίδα.
Και κάτι τελευταίο από μέρους μου:
όσοι αναρωτιούνται αν μας έχει κάνει κάτι κακό η γειτονική χώρα στην "πρόσφατη" ιστορία, θα τους προέτρεπα να σκεφθούν τα χρήματα που ξοδεύει η Ελλάδα για εξοπλισμό έτσι ώστε να έχει αποτρεπτικό δυναμικό ενάντια στον αναθεωρητικό επεκτατισμό της γείτονος, και τα οποία λείπουν από την υγεία, την παιδεία, τις συντάξεις κλπ. Και αυτό είναι απλά ένα συνεχές καθημερινό κακό, που μόνο μία βαθιά λοβοτομή μπορεί να το αγνοήσει.
ΥΓ: πολύ πιο πλούσιες χώρες από την Ελλάδα ευρωπαϊκές χώρες, ξοδεύουν πολύ λιγότερα για την άμυνά τους από ότι η Ελλάδα. Γιατί;
Εγώ λέω πάλι καλά που υπάρχουν και οι Τούρκοι, έχεις ακούσει το " τι θα ήμουν χωρίς τον εχθρό μου;" Τουλάχιστον χάρη στους τούρκους εξοπλιζομαστε άριστα. Τι θα κάναν τα παραπάνω χρήματα; Θα τα έτρωγαν κι αυτά, δεν τους το χεις;Η συνέπεια της τουρκικής πολιτικής:
Η Τουρκία «κόβει στα δύο το Αιγαίο» με παράνομη ΝΟΤΑΜ – Αμφισβητεί το καθεστώς σε 152 νησιά! Η ΝΟΤΑΜ αντιστοιχεί στα θαλάσσια σύνορα της "γαλάζιας πατρίδας", συγκρίνετε την ΝΟΤΑΜ και με τον χάρτη σε προηγούμενο μήνυμά μου σχετικά με την γαλάζια πατρίδα.
Και κάτι τελευταίο από μέρους μου:
όσοι αναρωτιούνται αν μας έχει κάνει κάτι κακό η γειτονική χώρα στην "πρόσφατη" ιστορία, θα τους προέτρεπα να σκεφθούν τα χρήματα που ξοδεύει η Ελλάδα για εξοπλισμό έτσι ώστε να έχει αποτρεπτικό δυναμικό ενάντια στον αναθεωρητικό επεκτατισμό της γείτονος, και τα οποία λείπουν από την υγεία, την παιδεία, τις συντάξεις κλπ. Και αυτό είναι απλά ένα συνεχές καθημερινό κακό, που μόνο μία βαθιά λοβοτομή μπορεί να το αγνοήσει.
ΥΓ: πολύ πιο πλούσιες χώρες από την Ελλάδα ευρωπαϊκές χώρες, ξοδεύουν πολύ λιγότερα για την άμυνά τους από ότι η Ελλάδα. Γιατί;
Αυτό δεν θα ήταν μανούλα για θαλαμια χταποδιων?
Ως παιδί, άκουγα ότι μετά την πλήρη ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, η Τουρκία θα έχει να κάνει με την Ευρώπη, και όχι μόνο με την Ελλάδα. Επίσης, άκουγα ότι για τα κράτη/μέλη του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), είναι αδύνατη η μεταξύ τους πολεμική σύγκρουση. Διάβαζα στους τοίχους ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ γραμμένο με κόκκινη μπογιά κι έλεγα «καλά, μαλάκες είναι;». Επίσης, αργότερα, άκουγα ότι με το Ευρώ, θα ξεχάσουμε τις λέξεις τιμάριθμος και πληθωρισμός.ΥΓ: πολύ πιο πλούσιες χώρες από την Ελλάδα ευρωπαϊκές χώρες, ξοδεύουν πολύ λιγότερα για την άμυνά τους από ότι η Ελλάδα. Γιατί;
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια[…] η ΕΤΕ εξαγόρασε, εντός του 2006, τη Finansbank στην Τουρκία και τη Vojvodjanska Banka στη Σερβία. Η εξαγορά της τουρκικής Finansbank, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ ανάμεσα στις δύο χώρες.
Η εξαγορά αυτή δίνει στη Ε.Τ.Ε. ηγετική θέση στην ΝΑ Ευρώπη και τα οφέλη που αναμενόταν να αποκομίσει ήταν πολλαπλά. Απέκτησε πρόσβαση σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά 70 εκατομμυρίων κατοίκων και μεγάλο ποσοστό των κερδών της Ε.Τ.Ε. προερχόταν από τη Finansbank. Οι λογαριασμοί καταθέσεων σήμερα ξεπερνούν τα εννέα εκατομμύρια και οι λογαριασμοί χορηγήσεων το ένα εκατομμύριο.
'Όπως είπε και ο αλε6ς ... Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!Εγώ λέω πάλι καλά που υπάρχουν και οι Τούρκοι, έχεις ακούσει το " τι θα ήμουν χωρίς τον εχθρό μου;" Τουλάχιστον χάρη στους τούρκους εξοπλιζομαστε άριστα. Τι θα κάναν τα παραπάνω χρήματα; Θα τα έτρωγαν κι αυτά, δεν τους το χεις;
Λες πολλές αλήθειες φίλε Γιάννη. Εγώ θα σταθώ και θα απαντήσω μόνο σε ένα ερώτημα σου. Τι το εθνικό έχει απομείνει από την Ελλάδα ώστε να το προστατέψουμε με τη ζωή μας ( αν ποτέ μας καλέσουν να το πράξουμε οι αρμόδιοι) . Λοιπόν αυτό που θα προστατεύσουμε με τη ζωή μας δεν λέγεται κοινωνικό κράτος, παιδεία, υγεία και υποδομές. Δεν λέγεται κυβέρνηση. Αυτό που θα προστατεύσουμε με τη ζωή μας είναι τα χωριά τις πόλεις και τα νησιά μας, τα παιδιά και τους φίλους μας, τους τάφους των προγόνων μας, τα μάρμαρα που στέκονται όρθια χιλιάδες χρόνια τώρα. Τη ζωή και την περιουσία μας. Μπορεί να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η συνοριακή γραμμή είναι πολύ μακριά από την ενδοχώρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν από θέμα εσωτερικής ασφάλειας να κάνουν την πλατεία Ομονοίας, Καστανιές Έβρου. Ακρίτας πια, για όσους μπορούν να το αντιληφθούν, είναι κάθε Έλληνας οπουδήποτε και αν ζει στην χώρα. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.Ως παιδί, άκουγα ότι μετά την πλήρη ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, η Τουρκία θα έχει να κάνει με την Ευρώπη, και όχι μόνο με την Ελλάδα. Επίσης, άκουγα ότι για τα κράτη/μέλη του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), είναι αδύνατη η μεταξύ τους πολεμική σύγκρουση. Διάβαζα στους τοίχους ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ γραμμένο με κόκκινη μπογιά κι έλεγα «καλά, μαλάκες είναι;». Επίσης, αργότερα, άκουγα ότι με το Ευρώ, θα ξεχάσουμε τις λέξεις τιμάριθμος και πληθωρισμός.
Επί 40 χρόνια, ακούω για «αγορές του αιώνα» και πακτωλούς χρημάτων που δαπανώνται σε γερμανικά άρματα δίχως βλήματα, γερμανικά υποβρύχια που έχουν τη μίζα δεξιά, αμερικανικά ιπτάμενα αντικείμενα που γίνονται φουτουριστικά μονόπετρα για τους ροφούς του Αιγαίου και τα ηρωικά ελληνόπουλα τροφή για τα σκυλόψαρά του. Όταν μετά από 25 χρόνια έκοψα το κάπνισμα, το ένα τσιγάρο κόστιζε όσο το ένα πακέτο όταν το άρχισα.
Αυτός ο πακτωλός χρημάτων, αφαιρείται δίχως μεγάλο κόπο κι αντιδράσεις από τις κοινωνικές δομές της Ελλάδας, όπως πολύ σωστά αναφέρεις Θεόδωρε, για να τον καρπώνονται κάποιοι που κρύβουν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους πίσω από παραπλανητικά λογότυπα.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
...κι εμείς εδώ μέσα, τσακωνόμαστε αν πρέπει να αγοράζουμε τούρκικα όπλα!...
Αλήθεια, τι το εθνικό έχει απομείνει από την Ελλάδα ώστε να το προστατέψουμε με τη ζωή μας, την Υγεία μας και την Παιδεία μας; τα εθνικά (αερο)λιμάνια, οι εθνικές οδοί, ο εθνικός της πλούτος...;
Η λοβοτομή που σήμερα τη θεωρείς προϋπόθεση, έχει λάβει χώρα προ πολλού.
Μήπως είναι ώρα να αναθεωρήσουμε κι εμείς κάποιες αξίες που μας συνθλίβουν με το βάρος τους και μας τρομοκρατούν με τη σκιά τους;
Έχει δίκιο ο Αλέξης. Τώρα που δεν μας ακούει μπορώ να φωνάξω την αλήθεια. ΦΥΣΊΓΓΙΑ θα τα έκανα αλε6 μου'Όπως είπε και ο αλε6ς ... Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!
Ξέχασες ενα ακόμη μεγάλο σλόγκαν της εποχής ... ΠΑΣΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ( ρουφιανάτο ... πες το όπως θες )Ως παιδί, άκουγα ότι μετά την πλήρη ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, η Τουρκία θα έχει να κάνει με την Ευρώπη, και όχι μόνο με την Ελλάδα. Επίσης, άκουγα ότι για τα κράτη/μέλη του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), είναι αδύνατη η μεταξύ τους πολεμική σύγκρουση. Διάβαζα στους τοίχους ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ γραμμένο με κόκκινη μπογιά κι έλεγα «καλά, μαλάκες είναι;». Επίσης, αργότερα, άκουγα ότι με το Ευρώ, θα ξεχάσουμε τις λέξεις τιμάριθμος και πληθωρισμός.
Επί 40 χρόνια, ακούω για «αγορές του αιώνα» και πακτωλούς χρημάτων που δαπανώνται σε γερμανικά άρματα δίχως βλήματα, γερμανικά υποβρύχια που έχουν τη μίζα δεξιά, αμερικανικά ιπτάμενα αντικείμενα που γίνονται φουτουριστικά μονόπετρα για τους ροφούς του Αιγαίου και τα ηρωικά ελληνόπουλα τροφή για τα σκυλόψαρά του. Όταν μετά από 25 χρόνια έκοψα το κάπνισμα, το ένα τσιγάρο κόστιζε όσο το ένα πακέτο όταν το άρχισα.
Αυτός ο πακτωλός χρημάτων, αφαιρείται δίχως μεγάλο κόπο κι αντιδράσεις από τις κοινωνικές δομές της Ελλάδας, όπως πολύ σωστά αναφέρεις Θεόδωρε, για να τον καρπώνονται κάποιοι που κρύβουν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους πίσω από παραπλανητικά λογότυπα.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
...κι εμείς εδώ μέσα, τσακωνόμαστε αν πρέπει να αγοράζουμε τούρκικα όπλα!...
Αλήθεια, τι το εθνικό έχει απομείνει από την Ελλάδα ώστε να το προστατέψουμε με τη ζωή μας, την Υγεία μας και την Παιδεία μας; τα εθνικά (αερο)λιμάνια, οι εθνικές οδοί, ο εθνικός της πλούτος...;
Η λοβοτομή που σήμερα τη θεωρείς προϋπόθεση, έχει λάβει χώρα προ πολλού.
Μήπως είναι ώρα να αναθεωρήσουμε κι εμείς κάποιες αξίες που μας συνθλίβουν με το βάρος τους και μας τρομοκρατούν με τη σκιά τους;
Λείπεις χρόνια μάλλον από την Ελλάδα Γιώργο κι έχεις ξεχάσει και τα σλόγκαν.ΠΑΣΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο