Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θοδωρή εδώ έχεις λάθος. Έχουν κάνει εγκλήματα. Ένα κλικ πριν τον πόλεμο. Δεν έχουν σταματήσει ποτέ και όσο πάνε διεκδικούν παράνομα περισσότερα. Θέλουν γη και υδωρ
Οι Γερμανοί τι σου κάνανε ?? Δεν σου κάνανε εγκλήματα??? Τέλος πάντων ο καθένας διαβάζει και φιλτράρει όπως και ότι νομίζει αυτός. Απλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα.
[/QUOTE]
Αμ εδώ είναι το θέμα....θέλουμε αλλαγή φίλτρου‼️

Αν με εξυπηρετεί η αν μου αρέσει ένα τουρκικό προϊόν δεν σημαίνει ότι είμαι φίλος με τη χώρα που το κατασκευάζει.

Το ότι μου αρέσει και θα αγόραζα ένα

Chevrolet Camaro ZL1 δεν σημαίνει ότι αγαπώ την Αμερική.​

Ούτε ότι θέλω να τη στήριξω.

Όπως ακριβώς αν αγοράσω ένα μερσεντες δεν σημαίνει ότι αγαπώ τους γερμανούς ή ότι αποφάσισα να στηρίξω την οικονομία τους.

Τα πράγματα είναι απλά.
Όποιος τα βλέπει αλλιώτικα καλά κάνει.
Τους υπόλοιπους όμως που έχουν άλλη άποψη πρέπει να τους σέβεται.

Εμείς δεν είπαμε σε κανένα που δε θέλει να ασχοληθεί με το τουρκικό όπλο να ασχοληθεί με το ζόρι.

Τότε ένας που για διάφορους λόγους θέλει να ασχοληθεί γιατί να του πριζετε το συκωτι;;;
Τα τούρκικα θέλουν γερό συκώτι‼️

Θα μ'έπειθες αν έγραφες σωστά ελληνικά .
Το σχόλιο σου βρίθει ορθογραφικών λαθών .
Ένας τόνος λάθος στην μητέρα των γλωσσών αλλάζει άρδην το νόημα (Μαλάκια : Xταπόδι ,σουπιά ,καλαμάρια κλπ )
Ανορθογραφοι είμαστε πάρα πολύ εδώ μεσα Λάμπη. Δεν είναι μόνο ο Στέλιος.

Θα μ'έπειθες αν έγραφες σωστά ελληνικά .
Το σχόλιο σου βρίθει ορθογραφικών λαθών .
Ένας τόνος λάθος στην μητέρα των γλωσσών αλλάζει άρδην το νόημα (Μαλάκια : Xταπόδι ,σουπιά ,καλαμάρια κλπ )
Εγώ είμαι ανορθογραφος αλλά εσύ είσαι κάτι χειρότερο από αυτό...Και το ξέρεις.

Θα ειχες πειστεί αν ήσουνα δικαιος άνθρωπος αλλά δεν είσαι.

Και ξέρεις γιατί δεν εισαι;
Διότι έχεις εμπάθεια για ένα άνθρωπο επειδή αγόρασε ένα προϊόν από κάπου που εσύ δεν ήθελες.

Μήπως έπρεπε να σε ρωτησω;

Μήπως δε δίνω το αίμα μου να υπηρετώ την πατρίδα με όλα αυτά που πληρώνω σε φορους;

Μήπως δεν πήγα στο στρατό;

Μήπως δε δουλεύω καθημερινά για να προσφέρω στην κοινωνία και να είμαι χρήσιμος;

Μήπως αν χρειαστεί να πολεμήσω δε θα το κανω;

Άραξε.....Και δε με νοιάζει καθόλου να σε πείσω.

Ένας άνθρωπος που ενοχλείται από την ορθογραφία αλλά δεν ενοχλείται από το φασισμό και το ρατσισμό μπορεί να είναι μορφωμένος αλλά δεν έχει παιδεία.

Άλλο το ενα και άλλο το άλλο.

Ένας μορφωμένος ηλίθιος… είναι πιο ηλίθιος… από έναν αμόρφωτο ηλίθιο.

Πατατάκια ή φουντούνια τώρα.think.
Μα εκεί είναι το θεμα;

Εδώ ο άνθρωπος υποστηρίζει ότι πείθεται από την ορθογραφία.

Ενώ εγώ νόμιζα ότι η πειθώ είναι γνώρισμα της αλήθειας.

Άμα είναι έτσι στο δικαστήριο θα κέρδιζε ο πιο μορφωμένος και όχι αυτός που έχει δίκιο.

Κάνε ποπ κορν και βάλε αλάτι.

Ενώ εγώ νόμιζα ότι η πειθώ είναι γνώρισμα της αλήθειας.
Τις μεθόδους πειθούς μας τις χάρισε ο Αριστοτέλης από αρχαιοτάτων χρόνων και είναι

1. Επίκληση στη λογική
2. Επίκληση στην αυθεντία
3. Επίκληση στο συναίσθημα
4. Επίκληση στο ήθος του ομιλητή
5. Επίθεση στο ήθος του αντιπάλου

η "αλήθεια" δεν υπάρχει πουθενά παραπάνω !!!!

Ακόμα μιλάτε για τα τούρκικα ?

Βασίλη ολα αυτα που αναφέρεις ειναι μεμονομένα γεγονότα τα οποία θέλουν ξεχωριστή συζήτηση το καθένα, ο Έβρος το 2020 που αναφέρεις συγκεκριμένα δεν ειναι τίποτα. Καράγωγος Ηλιάκης φυσικά και ειναι λυπηρά περιστατικά τα οποία ομως δεν επιρέασαν την εθνικη σου κυριαρχία και για τα οποία η Κυβέρνηση μας δεν εκανε τιποτα. Κύπρος και Σεπτεμβριανα δεν τα αγγίζω καν για αλλους λόγους. Γιατι ομώς μπλεκουμε ολα αυτα με τον καταναλωτή??? Γερμανικά προιόντα γιατι συνεχίζουμε και αγοράζουμε χωρίς να θίγεται το εθνικό μας φρόνημα και υπερηφάνια??? Μηπως και αυτη δεν εχουν εχθρική συμπεριφορά απεναντί μας??? όταν διαβάζω ομως ρε συ οτι ενισχύουμε την τουρκική οπλοβιομηχανία αγοράζοντας δίκαννα απο εκει...νταξ.....γελαει και η μαννα του Πελλε!!!
Ο Γερμανός στην έκανε μια φορά ( πόλεμο) ... ο Τούρκος κάθε δεκαετία...

Πραγματικά θες να κανουμε αυτη την συζήτηση τώρα??? Σαν κυριάρχο κράτος ποια ήταν η απάντηση σου για τους νεκρούς στις βραχονησίδες??? Καμία...και φταιει ο κυρ Μήτσος επειδει του γυάλισε και πηρε ένα Derya ας πουμε.
Αυτά τα Derya μήπως είναι υπερεκτιμημένα ?

Τις μεθόδους πειθούς μας τις χάρισε ο Αριστοτέλης από αρχαιοτάτων χρόνων και είναι

1. Επίκληση στη λογική
2. Επίκληση στην αυθεντία
3. Επίκληση στο συναίσθημα
4. Επίκληση στο ήθος του ομιλητή
5. Επίθεση στο ήθος του αντιπάλου

η "αλήθεια" δεν υπάρχει πουθενά παραπάνω !!!!

Ακόμα μιλάτε για τα τούρκικα ?
Εσύ δεν πειθεσαι από την πραγματικοτητα;

Όταν κάποιος σου λέει κάτι αληθινό δε σε πείθει;

Παράδειγμα σου λέω αινα και αινα κάνει δειο.
Σε πειθώ ή οχι;

Προσωπικά μόνο από αυτό μπορώ να πειστώ για κάτι.

Η ορθογραφία πάντως δεν είναι κάτι που μπορεί να με πείσει.
Άσε που ούτε αυτή αναφέρει ο Αριστοτέλης.

Χαχαχα

Μα είναι ποτέ δυνατόν;;;

Back