Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν τα "βρίζω" και έχω πιάσει μερικά.
Επίσης έχω κάνει και την έρευνά μου.
Κάντε την δικιά σας.

Αν εννοείς να τα έχω κυνηγήσει, όχι φυσικά, δεν ακουμπάω τούρκικο όπλο χωρίς σφραγίδες δοκιμών.
Εδώ κοντεύουν να φάνε ban από όλη την Αυστραλία, ομαδικά όλα τα τούρκικα, εγώ θα τα αγοράσω ;
Περί αξιοπιστίας ο καθένας κάνει την έρευνά του.

Αν πρόσβαλα κάποιον προσωπικά να μου το πει δημόσια και να μου υποδείξει το σημείο.
Θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.
Βασίλη ξέρεις πολύ καλά ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα τελεία και παύλα.

Οι δεξαμενές υγραερίου κίνησης που είναι όλες τουρκικές γιατί δεν ενοχλούν κανεναν;
Εεε και εσύ τώρα .....μη μπερδεύεις τα πράγματα....το πρόβλημα είναι να μην ενισχύεις την οπλοβιομηχανια τους....και θα έχουν λεφτά να πάρουν σφαίρες να σου ρίξουν!!! :p.....αγαπητέ να σου πω την αλήθεια και εγώ μερικές φορές δεν συμφωνούσα με όσα έγραφες κατά καιρούς ίσως κάποιες φορές να γίνουν και κουραστικός με τα τουρκικά οπλα.....αλλά να σου κάνουν επίθεση επειδή προστάτες για τουρκικά όπλα ανήμερα της γενοκτονίας τον Ποντίων....τι να πω!!!

Τουρκικα οπλα να μην παρουμε μονο......αυτοκινητα γερμανικα να παρουμε ομως οπως και οπλα.....γιατι στον γερμανο μας αρεσει να ειμαστε υποταγμενοι....που στην ουσια αυτος ειναι που σε πηδαει....ο Τουρκος τι σου εχει κανει στην νεοτερη ιστορια??? ΤΙΠΟΤΑ!!!
Τίποτα ?
31 Ιανουαρίου 1996

Πεσόντες Ιμίων.jpg

Εεε και εσύ τώρα .....μη μπερδεύεις τα πράγματα....το πρόβλημα είναι να μην ενισχύεις την οπλοβιομηχανια τους....και θα έχουν λεφτά να πάρουν σφαίρες να σου ρίξουν!!! :p.....αγαπητέ να σου πω την αλήθεια και εγώ μερικές φορές δεν συμφωνούσα με όσα έγραφες κατά καιρούς ίσως κάποιες φορές να γίνουν και κουραστικός με τα τουρκικά οπλα.....αλλά να σου κάνουν επίθεση επειδή προστάτες για τουρκικά όπλα ανήμερα της γενοκτονίας τον Ποντίων....τι να πω!!!
Τι να πω εγώ....
Δεν έχουν περιμένει καμία συγκεκριμένη μέρα για να μου την πουν.

Όλες οι μέρες ήταν ίδιες για κάποιους.

Θα το έχεις παρακολουθήσει το έργο.

Μάϊος 2022: Ξεκάθαρες απειλές κατά της Ελλάδας

'Η αλλοιώς:
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, δείτε απλά τον χάρτη της "Γαλάζιας Πατρίδας":
67867867.jpg

Μη με αναγκάζετε να σας δείξω τον χάρτη που κρέμεται στο τουρκικό υπουργείο άμυνας στην 'Αγκυρα, με το μισό Ιράκ και όλη την Βόρεια Ελλάδα (του Καθηγητή Hüseyin Pazarcı, κολητού του Kılıçdaroğlu).

...ο Τουρκος τι σου εχει κανει στην νεοτερη ιστορια??? ΤΙΠΟΤΑ!!!
[/QUOTE]
Θοδωρή εδώ έχεις λάθος. Έχουν κάνει εγκλήματα. Ένα κλικ πριν τον πόλεμο. Δεν έχουν σταματήσει ποτέ και όσο πάνε διεκδικούν παράνομα περισσότερα. Θέλουν γη και υδωρ

Και τώρα κάτι τελείως διαφορετικό:

Η σημερινή αγορά μου σε σουπερ-μάρκετ του Βερολίνου, ενάντια στην κακή διάθεση, τις κακιές σκέψεις και την κακοσμία του στόματος (who cares!):D

IMG_20220526_161535 (3)_s.jpg

ΥΓ: chewing gums = τσίχλες για μάσημα (ακατάλληλες για κυνήγι :cool: )

Και τώρα κάτι τελείως διαφορετικό:

Η σημερινή αγορά μου σε σουπερ-μάρκετ του Βερολίνου, ενάντια στην κακή διάθεση, τις κακιές σκέψεις και την κακοσμία του στόματος (who cares!):D

View attachment 49199

ΥΓ: chewing gums = τσίχλες για μάσημα (ακατάλληλες για κυνήγι :cool: )
Πηγές για καρτέρι σήμερα? Είχε τίποτα φίλε?Είχε κάτι τσιχλιτσες το πρωί αλλά έκοψαν όταν ξεκίνησαν οι δράκοι,ρευτηκε και ένας... Έβαλε φωτιά σε μια σταριά, άστα να πάνε!

...ο Τουρκος τι σου εχει κανει στην νεοτερη ιστορια??? ΤΙΠΟΤΑ!!!
Θοδωρή εδώ έχεις λάθος. Έχουν κάνει εγκλήματα. Ένα κλικ πριν τον πόλεμο. Δεν έχουν σταματήσει ποτέ και όσο πάνε διεκδικούν παράνομα περισσότερα. Θέλουν γη και υδωρ
[/QUOTE]
Οι Γερμανοί τι σου κάνανε ?? Δεν σου κάνανε εγκλήματα??? Τέλος πάντων ο καθένας διαβάζει και φιλτράρει όπως και ότι νομίζει αυτός. Απλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

Πηγές για καρτέρι σήμερα? Είχε τίποτα φίλε?Είχε κάτι τσιχλιτσες το πρωί αλλά έκοψαν όταν ξεκίνησαν οι δράκοι,ρευτηκε και ένας... Έβαλε φωτιά σε μια σταριά, άστα να πάνε!
Τις μασησες η τις καπνισες;

Οι Γερμανοί τι σου κάνανε ?? Δεν σου κάνανε εγκλήματα??? Τέλος πάντων ο καθένας διαβάζει και φιλτράρει όπως και ότι νομίζει αυτός. Απλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα.
[/QUOTE]
Συμφωνω απολυτα μαζι σου να μη μπερδευουμε τα πραγματα. Κι εμενα με αποκαλεσαν προπαγανδιστή, με χλευασαν και με προσβαλαν οταν ειπα τη γνωμη μου για τα τουρκικα οπλα και αν ειναι καλη αγορα ή οχι. Ο καθε ενας εχει το δικο του τροπο σκεψης και αντιληψης όπως ειπες. Το σιγουρο ειναι οτι ο φανατισμος και η απαξιωση και προσβολη του συνομιλητη σου δεν εχουν ποτε καλα αποτελεσματα.
Φυσικα και οι Γερμανοι εκαναν φρικτα εγκληματα πολεμου και μαλιστα εξακολουθουμε και τους εχουμε στο κεφαλι μας. Προτου ξεκουμπιστουν οτι δεν μπορουσαν να παρουν μαζι τους το κατεστρεψαν. Αθλιος λαος μπορει και χειρότεροι απο τους Τουρκους. Τουλαχιστον για τους τελευταιους ειμαστε σιγουροι.

Μα το το πρόβλημα δεν είναι που βρίζεις τα όπλα που τελικά δεν τα έχεις πιάσει στα χέρια σου .Το πρόβλημα είναι να επιτίθεσαι προσβλητικά σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει η και να αγοράσει.
Δεν πηγε κανεις ομως να διαμαρτυρηθεί εξω απο κανα οπλοπωλείο που πουλα τουρκικα οπλα (σχεδον ολα) και να βρισει τον εμπορο. Αντιθετα αγοραζει αβερτα.

Δεν πηγε κανεις ομως να διαμαρτυρηθεί εξω απο κανα οπλοπωλείο που πουλα τουρκικα οπλα (σχεδον ολα) και να βρισει τον εμπορο. Αντιθετα αγοραζει αβερτα.
Όποιος τολμάει ας το κάνει , να του ζηταει ο έμπορος αποζημίωση για χαμένα έσοδα που δεν θα είχε ούτε η Beretta.

Τίποτα ?
31 Ιανουαρίου 1996

View attachment 49193
Ναι ωραια.....παρακάτω.....ειναι λόγος αυτος να την πεφτεις σε καποιον και να τον χλευαζεις επειδη αποφάσισε για τους δικους του λόγους να αγοράσει τούρκικο προϊόν??? Και ο Γερμανός σου έχει αποδομήσει την κοινωνία, το τρόπο ζωής σου.....αλλα δεν ειδα κανεναν να μην αγοράζει bmw και mercedes. Μαθήματα εθνικής υπερηφάνειας καλο ειναι να αποφεύγονται. Όλοι πατριώτες είμαστε μεχρι να γίνει το πρωτο μπαμ αγαπητέ.....μετα πιανουμε την γωνίτσα μας και κλαψουρίζουμε ρουφόντας την μύξα!!!

Back