Έτσι είναι άλλοι βρακιά από την Τουρκία και άλλοι βενζίνη και τρόφιμα από τη Βουλγαρία.
Φίλε δε μου λες κάτι....Ευγε και χιλια μπραβο....353.000 νεκροι και συνεχιζουν μερικοι να τους διαφημηζουν....τα λεμε συνεχεια δεν καταλαβαινουν τιποτα...το ξερω οτι παλι θα αρχισουν παλι τις παπαριες αλλα δεν με νοιαζει...βουρ λοιπον στα μεμετια για φθηνα βρακια.....καλτσες... φαρμακα ..οπλα..κτλ.Και ΜΗΝ ξεχνατε ο Εβρος ΔΕΝ πεφτει.
Δε μου λες και κάτι άλλο....άμα εσύ έβγαζες ένα καλό και φθηνό όπλο και ήθελαν οι Τούρκοι να το αγοράσουν τι θα έλεγες δεν σας πουλάω γιατί είστε τουρκοι;Φίλε δε μου λες κάτι....
Άμα ένας Τούρκος θέλει να αγοράσει φιστίκια Αιγίνης ή μαστίχα Χίου να μην του πουλήσουμε;
Εγω λεω να του πουλήσουμε να ζήσουμε.
Άμα θέλει ένας Έλληνας να αγοράσει ένα τουρκικό όπλο να μην μας πουλησουν ή να μην αγοράσουμε;
Μήπως δεν είναι το ιδιο;
Εφόσον το κράτος δεν έχει βάλει στοπ στο πάρε δώσε τότε τι ζόρι τραβάτε εσεις;
Εμείς δεν τραβάμε ζόρι αν δεν θέλετε να αγοράσετε τουρκικά προϊόντα.
Καλά κάνετε.
Με εμάς που θέλουμε πιο είναι το προβλημα;
Κάνουμε κάτι παρανομο;
Κάτι ανήθικο;
Εσείς που λέτε να μην αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα γιατί δεν πάτε να πείτε στους Τούρκους να μην αγοράζουν τίποτα ελληνικό.
Γιατί δεν πάτε σε ξενοδόχους μαγαζάτορες στην Ελλάδα ή σε οποιονδήποτε έχει πάρε δώσε με Τούρκους να τους πείτε να σταματήσουν να εισπράττουν από Τουρκία.
Και τέλος γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο αποκλεισμός των εμπορικών σχέσεων θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και όχι καλύτερα.
Ας πούμε ότι από αύριο σταματούν οι εμπορικές σχέσεις με Τουρκία.
Σταματούν και οι διπλωματικές σχέσεις.
Τι θα γίνει μετα;
Ένας πόλεμος.
Τα χαλιά της Ουκρανίας τα παρατηρησες;
Σκέψου πιο καλά.
Φιλικά τα λέω.
Τα έχω ξαναπεί βέβαια αλλά που ξέρεις...Μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναπώ.
Δεν είστε πιο πατριώτες από εμάς.
Απλώς βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά.
Και όσο εσείς λέτε....θα λέω κι εγώ.
Όταν σταματήσετε τότε θα σταματήσω.
Πιστεύω δεν είναι θέμα το που φτιάχνονται...απλά μας θίγεται ο εγωισμός στο γιατί αυτοί να μπορούν και όχι εμείς.. δυστυχώς με αυτούς που μας κυβερνούν πάντα πελάτες θα είμαστε....Φίλε δε μου λες κάτι....
Άμα ένας Τούρκος θέλει να αγοράσει φιστίκια Αιγίνης ή μαστίχα Χίου να μην του πουλήσουμε;
Άμα θέλει ένας Έλληνας να αγοράσει ένα τουρκικό όπλο να μην μας πουλησουν ή να μην αγοράσουμε;
Μήπως δεν είναι το ιδιο;
Καλά κάνετε.
Κάνουμε κάτι παρανομο;
Κάτι ανήθικο;
Εσείς που λέτε να μην αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα γιατί δεν πάτε να πείτε στους Τούρκους να μην αγοράζουν τίποτα ελληνικό.
Γιατί δεν πάτε σε ξενοδόχους μαγαζάτορες στην Ελλάδα ή σε οποιονδήποτε έχει πάρε δώσε με Τούρκους να τους πείτε να σταματήσουν να εισπράττουν από Τουρκία.
Και τέλος γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο αποκλεισμός των εμπορικών σχέσεων θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και όχι καλύτερα.
Τι θα γίνει μετα;
Ένας πόλεμος.
Σκέψου πιο καλά.
Φιλικά τα λέω.
Ισχύει.Πιστεύω δεν είναι θέμα το που φτιάχνονται...απλά μας θίγεται ο εγωισμός στο γιατί αυτοί να μπορούν και όχι εμείς.. δυστυχώς με αυτούς που μας κυβερνούν πάντα πελάτες θα είμαστε....
Μια χαρά τα λες Στέλιο. Καμία αντίρρηση. Απλά η Ουκρανία δεν καταστράφηκε επειδή έκοψε τις εμπορικές συναλλαγές με τη Ρωσία και γενικά, δεν θα μας κάνουν πόλεμο άμα κόψουμε εμπορικές συναλλαγές. Άλλοι λόγοι θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση στο κοντινό μέλλον, όσα προϊόντα δικά τους και να αγοράσουμε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι όμως παρατηρώντας το διεθνές περιβάλλον. Η Δύση κάνει εμπάργκο στη Ρωσία με όποιο τρόπο μπορεί; Κάνει. Και για να το κάνει κάποιο αποτέλεσμα θα έχει. Αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο μπάρμπα Κώστας ( τυχαίο το όνομα ) που γράφει στο χαντερς λάιφ. Τις παίρνουν ειδικοί που είναι η δουλειά τους να προβλέπουν για κάθε ενέργεια ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εγώ πιστεύω ότι οι επιλογές μου ως καταναλωτή, με την οποία αγοραστική δύναμη διαθέτω έχουν μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα από την ψήφο μου. Έτσι πιστεύω εγώ. Στο θέμα μας όμως, που είναι το συγκεκριμένο όπλο. Σαν όπλο είναι εντυπωσιακό, γιατί εδώ έχουμε έναν βαλακωδη νόμο που απαγορεύει τα κοντά όπλα. Αρα κοντό όπλο ίσον κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και άρα με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Σε τακτικό επίπεδο, με μια ψύχραιμη ματιά, δεν βλέπω να έχει να πει και πολλά. Ένα δίκαννο με ράγα πικατινι κοντό. Προσωπική άποψη,τίποτα το ιδιαίτερο.Φίλε δε μου λες κάτι....
Μήπως δεν είναι το ιδιο;
Καλά κάνετε.
Κάνουμε κάτι παρανομο;
Κάτι ανήθικο;
Τι θα γίνει μετα;
Ένας πόλεμος.
Σκέψου πιο καλά.
Φιλικά τα λέω.
Αν η συγκληση είναι για μονοβολα θα είναι πολύ ενδιαφέρον όπλο.Μια χαρά τα λες Στέλιο. Καμία αντίρρηση. Απλά η Ουκρανία δεν καταστράφηκε επειδή έκοψε τις εμπορικές συναλλαγές με τη Ρωσία και γενικά, δεν θα μας κάνουν πόλεμο άμα κόψουμε εμπορικές συναλλαγές. Άλλοι λόγοι θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση στο κοντινό μέλλον, όσα προϊόντα δικά τους και να αγοράσουμε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι όμως παρατηρώντας το διεθνές περιβάλλον. Η Δύση κάνει εμπάργκο στη Ρωσία με όποιο τρόπο μπορεί; Κάνει. Και για να το κάνει κάποιο αποτέλεσμα θα έχει. Αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο μπάρμπα Κώστας ( τυχαίο το όνομα ) που γράφει στο χαντερς λάιφ. Τις παίρνουν ειδικοί που είναι η δουλειά τους να προβλέπουν για κάθε ενέργεια ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εγώ πιστεύω ότι οι επιλογές μου ως καταναλωτή, με την οποία αγοραστική δύναμη διαθέτω έχουν μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα από την ψήφο μου. Έτσι πιστεύω εγώ. Στο θέμα μας όμως, που είναι το συγκεκριμένο όπλο. Σαν όπλο είναι εντυπωσιακό, γιατί εδώ έχουμε έναν βαλακωδη νόμο που απαγορεύει τα κοντά όπλα. Αρα κοντό όπλο ίσον κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και άρα με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Σε τακτικό επίπεδο, με μια ψύχραιμη ματιά, δεν βλέπω να έχει να πει και πολλά. Ένα δίκαννο με ράγα πικατινι κοντό. Προσωπική άποψη,τίποτα το ιδιαίτερο.
Φυσικά ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έγινε γι αυτό.Μια χαρά τα λες Στέλιο. Καμία αντίρρηση. Απλά η Ουκρανία δεν καταστράφηκε επειδή έκοψε τις εμπορικές συναλλαγές με τη Ρωσία και γενικά, δεν θα μας κάνουν πόλεμο άμα κόψουμε εμπορικές συναλλαγές. Άλλοι λόγοι θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση στο κοντινό μέλλον, όσα προϊόντα δικά τους και να αγοράσουμε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι όμως παρατηρώντας το διεθνές περιβάλλον. Η Δύση κάνει εμπάργκο στη Ρωσία με όποιο τρόπο μπορεί; Κάνει. Και για να το κάνει κάποιο αποτέλεσμα θα έχει. Αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο μπάρμπα Κώστας ( τυχαίο το όνομα ) που γράφει στο χαντερς λάιφ. Τις παίρνουν ειδικοί που είναι η δουλειά τους να προβλέπουν για κάθε ενέργεια ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εγώ πιστεύω ότι οι επιλογές μου ως καταναλωτή, με την οποία αγοραστική δύναμη διαθέτω έχουν μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα από την ψήφο μου. Έτσι πιστεύω εγώ. Στο θέμα μας όμως, που είναι το συγκεκριμένο όπλο. Σαν όπλο είναι εντυπωσιακό, γιατί εδώ έχουμε έναν βαλακωδη νόμο που απαγορεύει τα κοντά όπλα. Αρα κοντό όπλο ίσον κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και άρα με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Σε τακτικό επίπεδο, με μια ψύχραιμη ματιά, δεν βλέπω να έχει να πει και πολλά. Ένα δίκαννο με ράγα πικατινι κοντό. Προσωπική άποψη,τίποτα το ιδιαίτερο.
Και ποπ-κορν;
Εγώ έβγαλα άλλο συμπέρασμα. Ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το εμπορικό ισοζύγιο. Οι λόγοι που οδηγούν δύο χώρες σε πόλεμο είναι άσχετοι με το θέμα αυτό. Το πώς απάντησε ή θα απαντήσει η Ρωσία και το αν θα έχει αποτέλεσμα, δεν θα το μάθουμε γιατί ζούμε σε ένα δυτικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται για την έγκυρη ενημέρωση σε αυτά τα θέματα. Όπως το ίδιο συμβαίνει και στη Ρωσία και τα κράτη στα οποία ηγεμονεύει. Μη μου πει κάνεις ότι στο διαδίκτυο βρίσκει σωστές πηγές πληροφόρησης για το θέμα, γιατί εκεί κι αν γίνετε της κακομοιρας από στημένα σάιτ από υπηρεσίες, Πούτινοαμερικανοπληκτους, προφητιοπληκτους και πάει λέγοντας. Σε κάθε περίπτωση οποίος αγοράζει ένα όπλο από την τουρκία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, πληρώνει φόρους και είναι νόμιμος. Προσωπικά προτιμώ να μην αγοράσω για τους δικούς μου λόγους. Θα προσθέσω μόνο ότι όλα τα όπλα για το σπίτι μια χαρά είναι. Στο κυνήγι μόνο ρεμιγκντονΦυσικά ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έγινε γι αυτό.
Το συμπέρασμα είναι καλύτερα να έχουμε σχέσεις αλλιώς ο πόλεμος έρχεται πιο κοντά.
Όσο για το εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είδες ότι με διάφορα αντίποινα το αποκρούει ο Πούτιν.
Τους έβαλε να πληρώνουν σε ρούβλια.
Όπως όμως λες αν η Ελλάδα κάνει εμπάργκο στην Τουρκία ή το αντίστροφο να το τηρήσω.
Ως τότε για τι ακριβώς συζητάμε;
Όσο για το όπλο για το σπίτι μια χαρά είναι.
Εμφανισιακά δείχνει όμορφο!
Αν είχα χρήματα για πέταμα θα το αγόραζα.
Οποιοδηποτε συνάλλαγμα μια χώρα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να κατασκευάζει όπλα.Αμα περιμέναμε εμείς να αγοράσουμε Ραφαλ και μπελαρα με τα έσοδα από τα όπλα που πουλάμε ....δηλαδή μας λες ότι αν σταματήσουμε να αγοράζουμε σουτζουκ λουκουμ θα γίνει πόλεμος;
τι μας λες ότι η Ουκρανία έκανε μποικοταζ σε ρώσικα προιόντα και γι αυτό έγινε εισβολή;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και που 'σαι φιλαρακι ΑΛΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ!!!!
δεν είναι το ίδιο να πουλήσω παντόφλες στον Χασάν, να αγοράσω μπακλαβά από τον Μεμέτ με το να ΕΝΙΣΧΥΣΩ την οπλοβιομηχανία της γειτονος ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ
στο 'χω ξαναπει και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις:
ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ το σουτζουκ λουκουμ κι ο γκαμιλ - παστριρμα που μου φέρνει ο Αμπτουλαχ από το Αμεντ κι άλλο τα χαιβαν τουφεκ που διαφημίζετε
Γιατί οι παράδες μου πάνε σε έναν δημοκράτη που αγωνίζεται για ειρήνη κι αδελφοσύνη των λαών και για τα δίκαια του Λαού του, ενώ οι παράδες ΣΑΣ πάνε στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ - ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ - ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που ΚΑΙ σφάζει αδελφικούς Λαούς ΚΑΙ ακονίζει τα μαχαίρια να σφάξει κι ΕΣΑΣ αν δεν το καταλάβατε
το ΟΠΛΟ δεν είναι ένα απλό οποιοδήποτε προιόν, αντιλαβού;
άμα φτιάχναμε εμείς όπλα οι τούρκοι καλα θα κάνανε να τ' αγοράζανε γιατί ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
ούτε και κάναμε γενοκτονίες στο παρελθόν και τις αρνιόμαστε
ούτε και συνεχίζουμε να κάνουμε γενοκτονίες όπως αυτοί στην Ροζάβα και στο Δυτικό Κουρδισταν
ούτε και σχεδιάζουμε νέες γενοκτονίες όπως αυτοί
αν και πιστεύω πως κανείς τους δεν θα αγόραζε ελληνικά όπλα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ελληνικά προϊόντα στην πλειοψηφία τους...
μην κάνετε το άσπρο - μαύρο για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα
ο καθένας μας δεν κρίνεται από ότι δηλώνει αλλά από τις πράξεις του
ΕΣΥ Stelios που ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ τουρκικά όπλα ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας θεωρείς ότι έπραξες "πατριωτικά";;;;;; ότι ήταν σωστή ενέργεια να επαναφέρεις το θέμα ΑΝΗΜΕΡΑ 19η Μάϊου;;;
*δεν έχω χρόνο να γράψω κι άλλα τώρα, αλλά δεν θα σταματήσω.... θα επανέλθω δρυμίτεροςςςςςςςς
** μην νομίζετε ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά ΠΛΑΚΑ σπάω...![]()
Ο λόγος δε θα μαθευτεί ποτέ.Εγώ έβγαλα άλλο συμπέρασμα. Ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το εμπορικό ισοζύγιο. Οι λόγοι που οδηγούν δύο χώρες σε πόλεμο είναι άσχετοι με το θέμα αυτό. Το πώς απάντησε ή θα απαντήσει η Ρωσία και το αν θα έχει αποτέλεσμα, δεν θα το μάθουμε γιατί ζούμε σε ένα δυτικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται για την έγκυρη ενημέρωση σε αυτά τα θέματα. Όπως το ίδιο συμβαίνει και στη Ρωσία και τα κράτη στα οποία ηγεμονεύει. Μη μου πει κάνεις ότι στο διαδίκτυο βρίσκει σωστές πηγές πληροφόρησης για το θέμα, γιατί εκεί κι αν γίνετε της κακομοιρας από στημένα σάιτ από υπηρεσίες, Πούτινοαμερικανοπληκτους, προφητιοπληκτους και πάει λέγοντας. Σε κάθε περίπτωση οποίος αγοράζει ένα όπλο από την τουρκία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, πληρώνει φόρους και είναι νόμιμος. Προσωπικά προτιμώ να μην αγοράσω για τους δικούς μου λόγους. Θα προσθέσω μόνο ότι όλα τα όπλα για το σπίτι μια χαρά είναι. Στο κυνήγι μόνο ρεμιγκντον![]()
![]()
Aστο Μαριε τζαπα χανεις τα λογια σου...δηλαδή μας λες ότι αν σταματήσουμε να αγοράζουμε σουτζουκ λουκουμ θα γίνει πόλεμος;
τι μας λες ότι η Ουκρανία έκανε μποικοταζ σε ρώσικα προιόντα και γι αυτό έγινε εισβολή;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και που 'σαι φιλαρακι ΑΛΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ!!!!
δεν είναι το ίδιο να πουλήσω παντόφλες στον Χασάν, να αγοράσω μπακλαβά από τον Μεμέτ με το να ΕΝΙΣΧΥΣΩ την οπλοβιομηχανία της γειτονος ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ
στο 'χω ξαναπει και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις:
ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ το σουτζουκ λουκουμ κι ο γκαμιλ - παστριρμα που μου φέρνει ο Αμπτουλαχ από το Αμεντ κι άλλο τα χαιβαν τουφεκ που διαφημίζετε
Γιατί οι παράδες μου πάνε σε έναν δημοκράτη που αγωνίζεται για ειρήνη κι αδελφοσύνη των λαών και για τα δίκαια του Λαού του, ενώ οι παράδες ΣΑΣ πάνε στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ - ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ - ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που ΚΑΙ σφάζει αδελφικούς Λαούς ΚΑΙ ακονίζει τα μαχαίρια να σφάξει κι ΕΣΑΣ αν δεν το καταλάβατε
το ΟΠΛΟ δεν είναι ένα απλό οποιοδήποτε προιόν, αντιλαβού;
άμα φτιάχναμε εμείς όπλα οι τούρκοι καλα θα κάνανε να τ' αγοράζανε γιατί ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
ούτε και κάναμε γενοκτονίες στο παρελθόν και τις αρνιόμαστε
ούτε και συνεχίζουμε να κάνουμε γενοκτονίες όπως αυτοί στην Ροζάβα και στο Δυτικό Κουρδισταν
ούτε και σχεδιάζουμε νέες γενοκτονίες όπως αυτοί
αν και πιστεύω πως κανείς τους δεν θα αγόραζε ελληνικά όπλα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ελληνικά προϊόντα στην πλειοψηφία τους...
μην κάνετε το άσπρο - μαύρο για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα
ο καθένας μας δεν κρίνεται από ότι δηλώνει αλλά από τις πράξεις του
ΕΣΥ Stelios που ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ τουρκικά όπλα ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας θεωρείς ότι έπραξες "πατριωτικά";;;;;; ότι ήταν σωστή ενέργεια να επαναφέρεις το θέμα ΑΝΗΜΕΡΑ 19η Μάϊου;;;
*δεν έχω χρόνο να γράψω κι άλλα τώρα, αλλά δεν θα σταματήσω.... θα επανέλθω δρυμίτεροςςςςςςςς
** μην νομίζετε ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά ΠΛΑΚΑ σπάω...![]()
Δεν με νοιαζουν τα φυστικια και οι τσιχλες...εγω ξερω οτι τα "φιλαρακια" σου σημερα πεταξαν 2.5 μιλια απο την Αλεξπολη.....οσο για τον πολεμο βρηκες ανθρωπο να τον τρομαξεις....τον θελουμε τον πολεμο για να τελειωνουμε μια και καλη με αυτο το νταλκα...εκει ειναι και η διαφορα μας...ακουτε πολεμο και κατουριεστε επανω σας..αλλα ετσι σας εχουν μαθει..να ζειτε με τον φοβο του τουρκου..μη με παρεξηγεις φιλικα στα λεω....ΥΓ1 Επρεπε να εισουν πριν 2 χρονια στις Καστανιες του Εβρου να δεις τι θα πει τουρκος......Αλλα μην ανχωνεσε ειμαστε εμεις εκει....παντα φιλικα Εβριτης.Φίλε δε μου λες κάτι....
Μήπως δεν είναι το ιδιο;
Καλά κάνετε.
Κάνουμε κάτι παρανομο;
Κάτι ανήθικο;
Τι θα γίνει μετα;
Ένας πόλεμος.
Σκέψου πιο καλά.
Φιλικά τα λέω.