Οι κήποι μας..

Εγω τον φυσικο σπαγκο.
Γενικως δοκιμαζω διαφορα...
Και για καλέμια που δεν έχω πειραματιστεί επαρκώς.Θα βάζω αυτήν ή σπάγγο πχ εσύ γερό δέσιμο.Και από πάνω μετά ταινία κολλητική να πατήσει πάνω σε αυτά! Θα γίνει τσιμέντο!!!
Τις γκορτσιές παππούς και πατέρας σε μεγάλες με άγριο κορμό έδεναν με σύρμα...
 
Και για καλέμια που δεν έχω πειραματιστεί επαρκώς.Θα βάζω αυτήν ή σπάγγο πχ εσύ γερό δέσιμο.Και από πάνω μετά ταινία κολλητική να πατήσει πάνω σε αυτά! Θα γίνει τσιμέντο!!!
Τις γκορτσιές παππούς και πατέρας σε μεγάλες με άγριο κορμό έδεναν με σύρμα...
Εμεις παντα με σπαγκο, σφικτα και στρωτα τυλιγμενο και με το ματι ελευθερο να αναπνεει.
 
Last edited:
Εμεις παντα με σπαγκο, σφικτα και στρωτα τυλιγμενο και με ο ματι ελευθερο να αναπνεει.
Το μάτι αν δεν είναι σχεδιασμένο κοιμώμενο, πχ ελιά, εσπεριδοειδή το κλείνω και αυτό μέσα όλο γερό δέσιμο και λύνω στις 15 μέρες.
 
Η κολλα της χαρτοταινιας δεν κανει ζημια?
Εγω τωρα δενω με ζελατινα.
κανένα απολύτως πρόβλημα είτε σε φλοίδα,είτε σε χυμούς, είτε στα μοσχεύματα... όπως έχω δείξει σε διάφορες φωτογραφίες και περιγραφές μου

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Οι-κήποι-μας.240/post-587691
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Οι-κήποι-μας.240/post-587701
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Οι-κήποι-μας.240/post-587703

δέσιμο μόνο με νάυλον εγώ που είναι πλατύ και μονωτικό και δεν αφήνει να χαθεί υγρασία και να μπει ζέστη ή κρύο μέσα... μετά λύνονται και δενονται λιγότερο σφιχτά και αραιά για διαπνοή...
 
Έχουμε καμμια οικολογική συνταγή για την αντιμετώπιση της βαμβακαδα στα νεαρά ξινό δέντρα;

Η οικολογική λύση είναι ο θερινός πολτός Παναγιώτη και πιάνει και την κάπνια, την ψώρα και τις αφιδες.
 
Triona με flipper αυτή είναι η οικολογική συνταγή.(θερινός πολτός με άλατα καλίου) εάν υπάρχει κ φωτογραφία από το δέντρο να δούμε το ποσό ζημιά έχει γίνει θα ήταν το καλύτερο.
Δεν γουστάρω την κωλοbayer για αυτό προσπαθώ να βρίσκω από άλλες εταιρίες άλατα καλίου λιπαρου οξεως που ειναξ ουσιαστικά το flipper, αν και για αρχικές προσβολές που έτσι είναι συνήθως τέτοια εποχή, ο θερινός πολτός τα καταφέρνει και μόνος του καλά
 
Εαν δεν σαρεσει ο "σταυρος"δες σε K&N Ευθυμιαδης υπάρχουν τα αντίστοιχα εγω δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είναι η προσβολή ούτε τις συνθήκες της περιοχής που είναι το κτήμα (υγρασία, ζέστη την μέρα κρύο το βραδυ)
Βayer και Monsanto πια ένα και μαζί, άλλη μια αυτοκρατορία στη γη διαβολική....
 
Φιλε ακου καλώς ή κακώς η bayern είναι πρωτοπόρα. Ευτυχώς που σιγα σιγα ξεκλειδώνουν οι πατέντες των σκευασματων της κ βρίσκουμε από άλλες εταιρείες οικονομικότερα.
Aν δεν ξυπνούσαμε ως άνθρωποι και να νοιαζόμαστε για εμάς και το περιβάλλον ακόμα για τις έντομολογικές προσβολές θα μας πούλαγε αποκλειστικά το confidor και το decis και θα μας έλεγε ότι η γλυφοσατη του roundap είναι μια ακακη ουσιουλα και να τη βάλουμε και στο γάλα... Και αυτή και η Monsanto είναι υποδικες και καταδικασμενες για πολλα πράγματα που έχουν αποκρυφτεί επιμελώς. Για μένα προσωπικά ο, τι άλλο βρίσκει δεν ισορροπεί τα κακά που έχει κάνει και φυσικά για αυτό και δεν την προτιμω ούτε καν στα οποία οικολογικά σκευάσματα που ριχνω (θερινους πολτός, αλατα, βορδιγαλειους, βακιλους θουριγγιας κτλ).

Μεν έχω ξαναπεί ότι τα χωράφια και τα φύτα για εμένα δεν είναι ούτε η κυρία ούτε η αποκλειστική πηγή εισοδήματος μου, οπότε μπορώ να βλέπω κάποια πράγματα πιο απόλυτα η ακόμα και ρομαντικά
 
Back
Top