Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο καιρός δεν ευνοεί ακόμα.....από ότι δείχνει μέχρι και τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας...φαίνεται ότι Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη ή Ιταλία έχει καλές συνθήκες....εμείς πάμε για Πέμπτη..Παρασκευή

Από την επόμενη εβδομάδα θα δείξει...:)

Δημήτρη περιοχή Εύβοια; Καλά θυμάμαι;
Εδώ δε φάνηκε τίποτα ακόμα....
Ναι Στράτο , δύο μέρες έχει που έχουν φανεί. Χθες λίγα και σήμερα πιο πολλα. Είδαν και άλλοι εδώ γυρω. Πέρσι είχε έρθει Μάης για να δω το πρωτο.

Ναι Στράτο , δύο μέρες έχει που έχουν φανεί. Χθες λίγα και σήμερα πιο πολλα. Είδαν και άλλοι εδώ γυρω. Πέρσι είχε έρθει Μάης για να δω το πρωτο.
Δημήτρη έχει αρχίσει το ένστικτο τις μετανάστευσης ...έναν ευνοϊκό καιρό θέλουν και θα φανούν περισσότερα...
Και να δούμε πως θα πάει και φέτος....

Ο καιρός δεν ευνοεί ακόμα.....από ότι δείχνει μέχρι και τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας...φαίνεται ότι Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη ή Ιταλία έχει καλές συνθήκες....εμείς πάμε για Πέμπτη..Παρασκευή

Από την επόμενη εβδομάδα θα δείξει...:)

Άντε να δούμε τι θα γίνει και φέτος...
Τουλάχιστον να παιρνουμε το καφεδάκι μας το πρωί και να πηγαίνουμε να την αράζουμε και να τα χαζεύουμε μέχρι να έρθει η έναρξη....
Παρεμπιπτόντως ούτε οι μελισσοφάγοι έχουν φανεί ακόμα.

Περισυ 16 Απριλίου, ήμουν με το σκυλο εκπαιδευτικο παραθαλασσια...εμπαιναν χαμηλωμενα απο τις 08.30 ως τις 10.00 ανα 15 λεπτα σε ομαδουλες...απο 3 ως 10 πουλια....το μεγαλύτερο κοπαδακι ψηλομενο όμως, ηταν περιπου στις 10.30 κ αποτελούνταν απο 18 κομματια...ονειρο...

Ω ρε φίλε τι μου κάνεις με αυτή τη φώτο λαχτάρα μεγάλη αυτό το κυνήγι αλλά περί ορεξεως κολυθοπιτα που λέει και ο Νίκος Π
Φιλε δεν πας να γυρισεις κανενα ντοκιμαντέρ εχω την εντυπωση πως το εχεις γερα.Νασαι καλα μας φτιαχνεις την διάθεση.

Δεν ξερω τη θα κανεις, κοψε το κώλο σου...φετος θελω κ φωτό απο συκοφάγια....!!!!!
Κ εγώ θέλω αλλά δεν μπαίνουν εδώ τώρα την άνοιξη, πιο πολλά περνάνε το Σεπτέμβρη... ένα δύο τη χρονιά πετυχαίνω κ μου κάνουν τη ζωή δύσκολη...

Status
Not open for further replies.
Back