Αυτός έχει πιάσει εκεί μεσα μόνο αυτή την φορά όσα βαράω εγω σε 5-6 χρόνια! Δυστυχώς αυτά δεν λαμβάνονται υπ'όψιν γιατί δεν γίνονται στας Ευρωπας...
Δημήτρη περιοχή Εύβοια; Καλά θυμάμαι;Πολλά τα τρυγόνια σημερα!!! Διψήφιο αριθμο είδα και γουργουριζαν και αλλα στα πευκα!!!
Ναι Στράτο , δύο μέρες έχει που έχουν φανεί. Χθες λίγα και σήμερα πιο πολλα. Είδαν και άλλοι εδώ γυρω. Πέρσι είχε έρθει Μάης για να δω το πρωτο.Δημήτρη περιοχή Εύβοια; Καλά θυμάμαι;
Εδώ δε φάνηκε τίποτα ακόμα....
Δημήτρη έχει αρχίσει το ένστικτο τις μετανάστευσης ...έναν ευνοϊκό καιρό θέλουν και θα φανούν περισσότερα...Ναι Στράτο , δύο μέρες έχει που έχουν φανεί. Χθες λίγα και σήμερα πιο πολλα. Είδαν και άλλοι εδώ γυρω. Πέρσι είχε έρθει Μάης για να δω το πρωτο.
Ο καιρός δεν ευνοεί ακόμα.....από ότι δείχνει μέχρι και τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας...φαίνεται ότι Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη ή Ιταλία έχει καλές συνθήκες....εμείς πάμε για Πέμπτη..Παρασκευή
Από την επόμενη εβδομάδα θα δείξει...![]()
Άντε να δούμε τι θα γίνει και φέτος...Ναι Στράτο , δύο μέρες έχει που έχουν φανεί. Χθες λίγα και σήμερα πιο πολλα. Είδαν και άλλοι εδώ γυρω. Πέρσι είχε έρθει Μάης για να δω το πρωτο.
Πέρυσι 27 Απρίλη είδα το πρώτο ορεινά!Ναι Στράτο , δύο μέρες έχει που έχουν φανεί. Χθες λίγα και σήμερα πιο πολλα. Είδαν και άλλοι εδώ γυρω. Πέρσι είχε έρθει Μάης για να δω το πρωτο.
Ω ρε φίλε τι μου κάνεις με αυτή τη φώτο λαχτάρα μεγάλη αυτό το κυνήγι αλλά περί ορεξεως κολυθοπιτα που λέει και ο Νίκος ΠΈκαναν την εμφάνιση τους και στα Σπάτα.....
View attachment 46466
Φιλε δεν πας να γυρισεις κανενα ντοκιμαντέρ εχω την εντυπωση πως το εχεις γερα.Νασαι καλα μας φτιαχνεις την διάθεση.Ω ρε φίλε τι μου κάνεις με αυτή τη φώτο λαχτάρα μεγάλη αυτό το κυνήγι αλλά περί ορεξεως κολυθοπιτα που λέει και ο Νίκος Π
Μπράβο φίλε τρομερές φωτογραφίες.
Δεν ξερω τη θα κανεις, κοψε το κώλο σου...φετος θελω κ φωτό απο συκοφάγια....!!!!!
Κ εγώ θέλω αλλά δεν μπαίνουν εδώ τώρα την άνοιξη, πιο πολλά περνάνε το Σεπτέμβρη... ένα δύο τη χρονιά πετυχαίνω κ μου κάνουν τη ζωή δύσκολη...Δεν ξερω τη θα κανεις, κοψε το κώλο σου...φετος θελω κ φωτό απο συκοφάγια....!!!!!