Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμας εδω οπου να ναι θα κανει καιρο για μπανιο. Νοτιας και ζεστη τρελλη, και ορεξη μηδεν. Εκατσε και μια υποχρεωση τωρα στις 4, οποτε ξεχναμε το απογευματινο και αυτο το ΣΚ

Σήμερα σε τρία διαφορετικά μέρη τα πουλιά λιγοστά και το περπάτημα πολύ .Κατάφερα να έχω 14 πουλιά στο χέρι και 4 χαμένα.Αφου ψήσαμε τα σχετικά ειμαστε στα καρτερια για απογευματινό.Ειδομεν τι επιφυλάσσει η συνέχεια.......

Λίγο ο καλοκαιρινός καιρός με αρκετή ζέστη,λίγο που δεν είχε πολλούς κυνηγούς η περιοχή και οι τσίχλες δεν είχαν όρεξη για βόλτες.
Πέντε τσίχλες βάρεσα εγώ αλλά τις δύο δεν τις βρήκα συν ένα ντουμπλέ σε δύο καρακάξες που ήρθαν ανέμελες πάνω από το καρτέρι μου και δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε.Άλλες δύο τσίχλες πήρε ο πατέρας μου.
Τα 20άρια τα Lambro(25γρ) σε νούμερο 9 ήταν φωτιά και λαύρα σήμερα.Πολύ ωραίες τουφεκιές ειδικά με τις καρακάξες οι οποίες ''έπαθαν ηλεκτροπληξία'' στον αέρα.
Ωραίος Γιώργο, τελικά το ειπες και το εκανες. Πως να αντισταθεις στη κούκλα ιταλίδα.........love.. .RESPECT.

Σήμερα στο περπατητό για μπεκατσα που ειμασταν τα κιχλοκότσυφα μας πήραν τα μάτια, ξεπετάγονταν απο τα σκυλιά και μας πέρναγαν αυτοκτονημενα, ειδικά στα χαμηλα γινόταν της τρελλης. Το ίδιο σκηνικό με περυσι τέτοια εποχή περίπου μόνο που φέτος δεν πετανε, θέλουν περπάτημα και άτομα για να κανείς καλό κυνήγι. Πάντως κάναμε κάτι ξέρες επωμισεις σε κοτσύφια, λες και το ηξεραν και πέρναγαν προκλητικά. .sarcastic.

Σήμερα στο περπατητό για μπεκατσα που ειμασταν τα κιχλοκότσυφα μας πήραν τα μάτια, ξεπετάγονταν απο τα σκυλιά και μας πέρναγαν αυτοκτονημενα, ειδικά στα χαμηλα γινόταν της τρελλης. Το ίδιο σκηνικό με περυσι τέτοια εποχή περίπου μόνο που φέτος δεν πετανε, θέλουν περπάτημα και άτομα για να κανείς καλό κυνήγι. Πάντως κάναμε κάτι ξέρες επωμισεις σε κοτσύφια, λες και το ηξεραν και πέρναγαν προκλητικά. .sarcastic.
Ευκαιρια για ενα περπατητακι την άλλη φορα σε αυτο το μέρος μαζί με τον κουμπαρο..:)
Και αν είστε και τυχεροί οι μπεκάτσες ξεπετάγονται και με τα πόδια....my man.

Η αλήθεια είναι ότι η συχνή αναφορά, από τους συμμετέχοντες στο κυνηγητικό 3ήμερο της Κόνιτσας, με κάνει να αναρωτιέμαι συχνά για το επίπεδο της κάρπωσης που επετεύχθη και επειδή εκείνη την περίοδο απουσίαζα από την τεχνολογία και δεν ενημερώθηκα επαρκώς, μπορεί κάποιος να δώσει μια τάξη μεγέθους για να σχηματίσω μια εικόνα; Προσπαθώντας μια ήπια προσέγγιση κάπου στον αριθμό των 50 πουλιών ανά άτομο (αν θυμάμαι καλά ήταν 7 άτομα) για το 3ήμερο, περίπου δηλαδή στα 350 πουλιά σύνολο, πέφτω κοντά ή είμαι μακριά;
Μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί και να μην το αντιλήφθηκα από τον μεγάλο όγκο των αδιάβαστων μνμ που βρήκα τότε. :)

Η αλήθεια είναι ότι η συχνή αναφορά, από τους συμμετέχοντες στο κυνηγητικό 3ήμερο της Κόνιτσας, με κάνει να αναρωτιέμαι συχνά για το επίπεδο της κάρπωσης που επετεύχθη και επειδή εκείνη την περίοδο απουσίαζα από την τεχνολογία και δεν ενημερώθηκα επαρκώς, μπορεί κάποιος να δώσει μια τάξη μεγέθους για να σχηματίσω μια εικόνα; Προσπαθώντας μια ήπια προσέγγιση κάπου στον αριθμό των 50 πουλιών ανά άτομο (αν θυμάμαι καλά ήταν 7 άτομα) για το 3ήμερο, περίπου δηλαδή στα 350 πουλιά σύνολο, πέφτω κοντά ή είμαι μακριά;
Μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί και να μην το αντιλήφθηκα από τον μεγάλο όγκο των αδιάβαστων μνμ που βρήκα τότε. :)
Η καρπωση ηταν αυτη που επιτρεπει ο νομος κ ηρθε σχετικα ανετα....οριο εγω κ αλλη τρεις της παρεας κ τις 2 μερες κ απο 10 εως 18 πουλια το απογευματινο της παρασκευης

Η καρπωση ηταν αυτη που επιτρεπει ο νομος κ ηρθε σχετικα ανετα....οριο εγω κ αλλη τρεις της παρεας κ τις 2 μερες κ απο 10 εως 18 πουλια το απογευματινο της παρασκευης
Εσύ με μπέρδεψες λίγο με τους νόμους :), η απάντηση του Βασίλη ήταν πιο κατατοπιστική, αν και μονολεκτική .yel.. Ωραία, ευχαριστώ !

Η αλήθεια είναι Γιώργο ότι ούτε εμείς καταφέραμε να μάθουμε αφού τα άτομα δεν πάνε καλά..sarcastic.
Αλλες είχαν καθαρισμένες , άλλες είχαν σε τσάντες μέσα στο αμάξι και στο τέλος στην μοιρασιά ( τα πουλιά τα κάναμε "σακούλα" ) τα κάνανε π@υτάνα.buy buy..buy buy.
Πάντως το νούμερο ήταν κάπου εκεί που λες!!!!

Η φωτό είναι του Μάκη ο οποίος ακόμα να μάθει να τις ανεβάζει.buy buy..buy buy.

M2MHIYj.jpg

σημερα μετα την τελικα πρωινη πιτα πιπα οπως θελετε πειτε το του αγιου βαλεντινου μεγαλη η χαρη του εκατσα σπιτι για ξεκουραση βεβαια στο πρωινο επιασα 2 τσαντες πορτοκαλια και 3 τσαντες λεμονια.φανταστειτε 6 το πρωι που εφυγα απο το σπιτι ειχε 17 βαθμους ζεστη

2ωρο πρωινό με φίλο μου 16 αυτός 8 εγώ....φυσίγγια γεμιστά μισόταπα με psb1 αυτό που με τρέλλανε ήταν το anaconda που δοκίμασε ο φιλος μου με browning evolve τα πουλιά σκόρπαγαν πραγματικά από μολύβι
Η φωτό είναι του Μάκη ο οποίος ακόμα να μάθει να τις ανεβάζει.buy buy..buy buy.

M2MHIYj.jpg
ευχαριστώ Διονύση θα σου στείλω μαρούλια
.RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back