Άστο Σπύρο μην το συζητάς...έστω και αν κάθε ντουφεκιά την πληρώνεις με καπέλο![]()

Και αν πέσεις σε καλή ημέρα και ρίξεις πολλά φυσίγγια εκεί ξεφεύγει το πράμα..goodboy.
Αλλά είναι απόλαυση το άτιμο..

Άστο Σπύρο μην το συζητάς...έστω και αν κάθε ντουφεκιά την πληρώνεις με καπέλο![]()
Του αρέσουν τα δύσκολα Τάσο.Μπραβο Γιώργο..
Ναι αλλά το δίκαννο δεν το βλεπω..
Σε κατάφερε ο Γιάννης ο μπεκατσοκυνηγος και πήγες με το 20αρι...buy buy.![]()
Ωραίος Γιώργο, τελικά το ειπες και το εκανες. Πως να αντισταθεις στη κούκλα ιταλίδα........Λίγο ο καλοκαιρινός καιρός με αρκετή ζέστη,λίγο που δεν είχε πολλούς κυνηγούς η περιοχή και οι τσίχλες δεν είχαν όρεξη για βόλτες.
Πέντε τσίχλες βάρεσα εγώ αλλά τις δύο δεν τις βρήκα συν ένα ντουμπλέ σε δύο καρακάξες που ήρθαν ανέμελες πάνω από το καρτέρι μου και δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε.Άλλες δύο τσίχλες πήρε ο πατέρας μου.
Τα 20άρια τα Lambro(25γρ) σε νούμερο 9 ήταν φωτιά και λαύρα σήμερα.Πολύ ωραίες τουφεκιές ειδικά με τις καρακάξες οι οποίες ''έπαθαν ηλεκτροπληξία'' στον αέρα.
![]()
Αν είχατε τουφεκισει δεν θα τα ξαναβλεπατε τόσο κοντά!Πάντως κάναμε κάτι ξέρες επωμισεις σε κοτσύφια, λες και το ηξεραν και πέρναγαν προκλητικά.![]()
Ευκαιρια για ενα περπατητακι την άλλη φορα σε αυτο το μέρος μαζί με τον κουμπαρο..Σήμερα στο περπατητό για μπεκατσα που ειμασταν τα κιχλοκότσυφα μας πήραν τα μάτια, ξεπετάγονταν απο τα σκυλιά και μας πέρναγαν αυτοκτονημενα, ειδικά στα χαμηλα γινόταν της τρελλης. Το ίδιο σκηνικό με περυσι τέτοια εποχή περίπου μόνο που φέτος δεν πετανε, θέλουν περπάτημα και άτομα για να κανείς καλό κυνήγι. Πάντως κάναμε κάτι ξέρες επωμισεις σε κοτσύφια, λες και το ηξεραν και πέρναγαν προκλητικά.![]()
Η καρπωση ηταν αυτη που επιτρεπει ο νομος κ ηρθε σχετικα ανετα....οριο εγω κ αλλη τρεις της παρεας κ τις 2 μερες κ απο 10 εως 18 πουλια το απογευματινο της παρασκευηςΗ αλήθεια είναι ότι η συχνή αναφορά, από τους συμμετέχοντες στο κυνηγητικό 3ήμερο της Κόνιτσας, με κάνει να αναρωτιέμαι συχνά για το επίπεδο της κάρπωσης που επετεύχθη και επειδή εκείνη την περίοδο απουσίαζα από την τεχνολογία και δεν ενημερώθηκα επαρκώς, μπορεί κάποιος να δώσει μια τάξη μεγέθους για να σχηματίσω μια εικόνα; Προσπαθώντας μια ήπια προσέγγιση κάπου στον αριθμό των 50 πουλιών ανά άτομο (αν θυμάμαι καλά ήταν 7 άτομα) για το 3ήμερο, περίπου δηλαδή στα 350 πουλιά σύνολο, πέφτω κοντά ή είμαι μακριά;
Μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί και να μην το αντιλήφθηκα από τον μεγάλο όγκο των αδιάβαστων μνμ που βρήκα τότε.![]()
Εσύ με μπέρδεψες λίγο με τους νόμουςΗ καρπωση ηταν αυτη που επιτρεπει ο νομος κ ηρθε σχετικα ανετα....οριο εγω κ αλλη τρεις της παρεας κ τις 2 μερες κ απο 10 εως 18 πουλια το απογευματινο της παρασκευης
Η αλήθεια είναι Γιώργο ότι ούτε εμείς καταφέραμε να μάθουμε αφού τα άτομα δεν πάνε καλά.Η αλήθεια είναι ότι η συχνή αναφορά, από τους συμμετέχοντες στο κυνηγητικό 3ήμερο της Κόνιτσας, με κάνει να αναρωτιέμαι συχνά για το επίπεδο της κάρπωσης που επετεύχθη και επειδή εκείνη την περίοδο απουσίαζα από την τεχνολογία και δεν ενημερώθηκα επαρκώς, μπορεί κάποιος να δώσει μια τάξη μεγέθους για να σχηματίσω μια εικόνα; Προσπαθώντας μια ήπια προσέγγιση κάπου στον αριθμό των 50 πουλιών ανά άτομο (αν θυμάμαι καλά ήταν 7 άτομα) για το 3ήμερο, περίπου δηλαδή στα 350 πουλιά σύνολο, πέφτω κοντά ή είμαι μακριά;
Μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί και να μην το αντιλήφθηκα από τον μεγάλο όγκο των αδιάβαστων μνμ που βρήκα τότε.![]()
ευχαριστώ Διονύση θα σου στείλω μαρούλιαΗ φωτό είναι του Μάκη ο οποίος ακόμα να μάθει να τις ανεβάζει.buy buy..buy buy.
![]()