Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι εγώ αυτά τα καλά που είχα βρει είχα βγάλει τα πόδια μου (τότε είχα...) και είχα σπάσει τις αναρτήσεις των αυτοκινήτων μου. Μετά από τις ντουφεκιές μου, πλάκωσε η μισή Εύβοια.
Κλασική περίπτωση φιλε μου. Παντου έτσι ειναι. Το κακό δεν είναι ότι θα σου πιάσουν το καρτερι. Το κακό είναι ότι θα τουφεκισουν τα πάντα από 5 μέχρι 105 μέτρα και θα κάψουν το μερος.

Κλασική περίπτωση φιλε μου. Παντου έτσι ειναι. Το κακό δεν είναι ότι θα σου πιάσουν το καρτερι. Το κακό είναι ότι θα τουφεκισουν τα πάντα από 5 μέχρι 105 μέτρα και θα κάψουν το μερος.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό.

Έχω ακούσει καλά σχόλια θα δοκιμάσω μερικά 32αρια φέτος για να καταλήξω γιατί στα 28 άρια έκλεισε η ψαλίδα ειναι 2 η Καλδάρα η του τσιπούρα θα ρίχνω στα 32 ακόμα δεν έχω κατασταλάξει θα δοκιμάσω κάμποσα ακόμη μάλλον

Να και η επίσημη ιστοσελίδα του Δούβρη (επειδής έγινε λόγος νωρίτερα για τα φυσίγγια του):

http://www.gdouvris.gr/

Αναφέρονται πολλά κι ενδιαφέροντα στοιχεία... Κι απ' ό,τι φαίνεται, "παίζει μπάλα" μόνον με σπανιόλικα μπαρούτια...

Να και η επίσημη ιστοσελίδα του Δούβρη (επειδής έγινε λόγος νωρίτερα για τα φυσίγγια του):

Αναφέρονται πολλά κι ενδιαφέροντα στοιχεία... Κι απ' ό,τι φαίνεται, "παίζει μπάλα" μόνον με σπανιόλικα μπαρούτια...
Είναι αξιόλογα Νικόλαε.Άν σου δοθεί ευκαιρία ρίξε τα δίχτυα σου προς τα εκεί. :):cool:

Όλοι παίζουν μπάλα με τις ισπανικές πλέον λόγο κόστους .Έχω ρίξει παλαιότερα του δουβρη φυσίγγια του κάποια μου άρεσαν κάποια όχι του το χα πει τον γνωρίζω .Αλλά από τη νέα σεζόν θα αλλάξω γραμμή υπάρχει περίπτωση αν με συμφέρει να κουβεντιάσω με κάνα δυο μήπως και μου γεμίσουν παραγγελία αν δουλεύουν τα υλικά που θα ζητήσω ,γιατί το είχα συζητήσει παλαιότερα αλλά δεν δούλευε ο συγκεκριμένος τις τάπες του Καλδάρα που ήθελα έτσι έμεινε εκεί.Αμφιταλαντευομαι με τα φυσίγγια γιατί από τότε που δε γεμίζω και πάει καιρός δεν βρίσκεις κάτι πολύ σταθερό και σου χαλάει η διάθεσή και συνέχεια να αλλάζεις φυσίγγια .Καθώς οι περισσότεροι αντικατέστησαν σε όλη την γκάμα των φυσιγγίων τους την μπαρούτι με ισπανική .Πάει η gm3 ,H g3000,H mb32 ,H s4, Η d20, ,H aquila της βλέπεις με το σταγονόμετρο γεμίσαμε csb k psb .

Καθώς οι περισσότεροι αντικατέστησαν σε όλη την γκάμα των φυσιγγίων τους την μπαρούτι με ισπανική .Πάει η gm3 ,H g3000,H mb32 ,H s4, Η d20, ,H aquila της βλέπεις με το σταγονόμετρο γεμίσαμε csb k psb .
Γιάννη υπάρχουν κ εγχώρια κ εισαγόμενα φυσίγγια με ιταλικά μπαρουτια....
Όποιος θέλει βρίσκει.........

Αν κ πραγματικα απεχθάνομαι τις αλλαγές στα φυσίγγια, σκέφτομαι κ την άλλη πλευρά.....
Όταν κατά καιρους ακουμε για ελλείψεις σε mb 32,g3000, gm3 κλπ, τι να κάνει κ ο βιοτεχνης που περιμενει την εποχή τις τσίχλας για να πουλησει δυο φυσίγγια κ ξεμένει?
Να μην παρει να γεμισει με σπανιόλες,αφου έχει μια εναλλακτική λυση?

Θα μου πεις κ γιατί δεν το λεει, έχεις δίκιο σε αυτο... Αλλά αυτό το προτερημα ελάχιστοι το έχουν... Συνήθως εμείς το ανακαλύπτουμε......

Last edited:
6€η 6,5€?
Πήρα 2 κούτες νο 8 πριν ένα μήνα με 6€. Μου είπε στο τηλέφωνο ότι του είχε μείνει άλλη μια κουτί και ότι μετά θα κοστίζουν 6,5€ λόγο αυξήσεων. Επειδή πήρα πρώτη φορά και μου έκανε δώρο τα μεταφορικά. Ωραίος επαγγελματίας.

Πήρα 2 κούτες νο 8 πριν ένα μήνα με 6€. Μου είπε στο τηλέφωνο ότι του είχε μείνει άλλη μια κουτί και ότι μετά θα κοστίζουν 6,5€ λόγο αυξήσεων. Επειδή πήρα πρώτη φορά και μου έκανε δώρο τα μεταφορικά. Ωραίος επαγγελματίας.
Τώρα την έχει να πάρω τηλέφωνο?

Τα Αρτεμης, τα εχει αποκλειστεικα ο Αβραμοπουλος Κωστή..απλά ΜΟΝΟ γεμιζονται στη βιοτεχνια του Δ.Καρδαρά....
Κώστα δλδ τα γεμίζει με "συνταγή" που θα τού δώσει ο Αβραμόπουλος η ότι υλικό έχει βάζει? Και μετά τα πουλάει ο Αβραμοπουλος ανάλογα με το κόστος που έχει παραχθεί?

δλδ τα γεμίζει με "συνταγή" που θα τού δώσει ο Αβραμόπουλος, ή ό,τι υλικό έχει βάζει?

Προφανώς το πρώτο βρε Σταύρο... Κλασική "φασόν" παρασκευή... Θεμιτή και καθ' όλα νόμιμη... Κι άλλες τέτοιες φυσιγγο-συνεργασίες λαμβάνουν χώρα... Δεν έχουν την δυνατότητα όλοι οι ¨μικροί" να έχουν δικιά τους βιοτεχνία με εγκαταστάσεις, μηχανήματα και τα συναφή, και γι' αυτό τα γεμίζουν τα φυσίγγια τους "φασόν", σε εγκαταστάσεις αλλονών, "μεγαλύτερων", απλώς τούς αναγράφουν την δική τους επωνυμία στο τελικό προϊόν... Το επαναλαμβάνω: κλασική φασόν συνεργασία, με φασόν παρασκευή/κατασκευή του τελικού προϊόντος... Κάτι απολύτως θεμιτό και νόμιμο... Και στα όπλα ισχύει ακόμη-ακόμη αυτό... Και ίσχυε και παλαιόθεν...

Last edited:
Πηγα ενα περιπατο το σαββατο αποκυνηγομαγαζο για να διαπιστωσω αυτο που μου ειχαν πει
Τα φυσιγγια απο 28 γρ και πανω εχουν παει στα 8-8.5 το κουτακι!!!
Τα 24-25 γρ στα 7!!!
Mην αγχώνεσαι κι εδώ τα ίδια σκατα είναι.τα 32 από 7,50 και πάνω και προχθές τα κόκκινα λαμπρο τα 28 τα είδα 7 ευρώ.αντε γεια

Status
Not open for further replies.
Back