Γιώργη το έσωσα!Δεν ακούγεσαι καλά
Ή σου λείπει βιταμίνη Pca ή έχεις μόνο αυτή και σου λείπουν οι υπόλοιπες View attachment 40175
Καλησπέρα στην παρέα.......

Κορνίζα στην αυλή το καλοκαίρι!

Γιώργη το έσωσα!Δεν ακούγεσαι καλά
Ή σου λείπει βιταμίνη Pca ή έχεις μόνο αυτή και σου λείπουν οι υπόλοιπες View attachment 40175
Καλησπέρα στην παρέα.......
Ε' ρε , σταυρωτά τα φυσεκλίκια με τα κοκοροντούφεκα!!!Και σας καλησπέριζω με μια ακομα φωτο απο το παρελθον........
Ναι Γιώργη από εκεί, μια φωτο κάθε μήνα...Κυνηγεσία και Κυνοφιλία τελευταίες σελίδες πρίν τις μικρές αγγελίες
Και παντως θηράματος....Ε' ρε , σταυρωτά τα φυσεκλίκια με τα κοκοροντούφεκα!!!![]()
Δεν ξέρω αν είναι ότι μεγάλωσα και με πιάνει η νοσταλγία αλλά τότε τα περιοδικά ήταν άλλη ιστορία.........Ναι Γιώργη από εκεί, μια φωτο κάθε μήνα...
Αλλά δεν το κράτησαν για πολυ.
Ούτε παπά παιδί, διαόλου εγγόνι όμως???dim ...από ότι γνωρίζω παπάς δεν είσαι...
Ήταν άλλη ιστορία, αλλά μεγαλώσατε κιόλας μπάρμπα ΓιώργοΔεν ξέρω αν είναι ότι μεγάλωσα και με πιάνει η νοσταλγία αλλά τότε τα περιοδικά ήταν άλλη ιστορία.........
Έλα Βασιλάκη μου να σε πάρω στα γόνατα μου να σου πω καμία ιστορία από τα παλιάΉταν άλλη ιστορία, αλλά μεγαλώσατε κιόλας μπάρμπα Γιώργο
Είχαμε πολλούς στο νησί...Ναι Γιώργη από εκεί, μια φωτο κάθε μήνα...
Αλλά δεν το κράτησαν για πολυ......
Και παντως θηράματος....
Και σήμερα.... Και για πολλους.....θαρρείς κ δεν κάνουν ουτε για σιταρηθρες.........
Κριμα... Μόνο αυτό θα πω.........
Οχι δεν είναι θέμα ηλικίας!!!!!!!Δεν ξέρω αν είναι ότι μεγάλωσα και με πιάνει η νοσταλγία αλλά τότε τα περιοδικά ήταν άλλη ιστορία.........
Παλιά πηγε ένας φίλος μου να αγοράσει μια καραμπίνα,Είχαμε πολλούς στο νησί...
Για έναν ακούω ...με 16αρι βέλγικο , δαμασκηνές κάννες , κοκοροντούφεκο, 76 πόντοι.
Ξεκρέμαγε τα παπιά με 30 γρ. SIPE...
Τι λέμε κι εμείς, που παλεύουμε με τα τσοκάκια...
Υ.Γ: το τουφέκι το έχω δει...δισέγγονος του το έχει...
Με εξαίρεση κατά την γνώμη μου το Hunter Passion που δυστυχώς δεν κράτησε πολύΟχι δεν είναι θέμα ηλικίας!!!!!!!
Σήμερα είναι χαρτιά για προσαναμματα στο τζακι(άποψη μου..), κ πραγματικα λυπάμαι που το λέω....
Και αν νομίζουν ότι τους φταίει το ιντερνετ κάνουν λάθος(και παλι άποψη μου.
Αν την έχεις και με ψηλά τα χέρια ρίχνω τεχνική ποινή στον αντίπαλο πάγκο και βαράς και βολές