Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν η αχρωμίωτη θέλει καθάρισμα μετά από κάθε κυνήγι, είναι βαρετό για μένα.... :)
Θα ειναι το οπλο με το λιγοτερο δυνατο καθαρισμα αποτι υπαρχει μεχρι τωρα στην αγορα. Αυτοκαθαριζομενο λογω μηχανισμου και μαλιστα με μεγαλες πιεσεις και τις υψηλες θερμοκρασιες που παραγονται με τη τουφεκια.

Αν η αχρωμίωτη θέλει καθάρισμα μετά από κάθε κυνήγι, είναι βαρετό για μένα.... :)
Έτσι είναι το αχρωμίωτο θέλει καθαρισμα έστω και μετά από μια τουφεκια.
Είναι πιο πολύ όπλο για καρτεριτζηδες και όχι για φερματζηδες, που πρώτα πρέπει να προσέχουν τα σκυλακια τους και μετά τα οπλα η και καθόλου.

Αυτά για τα αχρωμίωτα που θέλουν καθάρισμα μετά από έστω και μια τουφεκιά, δεν νομίζω ότι ισχύουν για την εποχή μας και τις σύγχρονες μπαρούτες. Εγώ το έχω αφήσει μήνες με ακαθάριστες τις κάννες και δεν έπαθε τίποτα. Πάλι γυαλί έγιναν όταν τις πέρασα.

Γιώργο σίγουρα βρε;;; γιατί εγω καθαρίζω το όπλο στο τέλος της σεζόν πάντα αχαχα. Δεν μιλάμε για κανα βαλτοκυνηγι απλά π.χ. Σε περπατητα που πάμε αν το αφήσεις κανα 2μηνο χωρίς καθάρισμα με 1 κυνήγι την εβδομάδα θα έχει θέμα;;

Γιώργο σίγουρα βρε;;; γιατί εγω καθαρίζω το όπλο στο τέλος της σεζόν πάντα αχαχα. Δεν μιλάμε για κανα βαλτοκυνηγι απλά π.χ. Σε περπατητα που πάμε αν το αφήσεις κανα 2μηνο χωρίς καθάρισμα με 1 κυνήγι την εβδομάδα θα έχει θέμα;;
Προσωπικά πάντα, νομίζω ότι δεν θα έχεις θέμα αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων, που λένε, αν έχεις κάτι που το γουστάρεις δεν νομίζω να είναι τόση αγγαρεία να περνάς 1-2 φορές την βέργα έστω μία φορά τον μήνα.

Βρε Παύλο με 70000 όπλα πίσω στην παραγγελία μόνο για USA ..... καλοκαίρι θα είναι ...αλλα του 2017 :)

Τωρα αρχιζω και το πιστευω κι εγω Τολι. Οτι εστειλε η Remington στους distributors ξεπουληθηκαν σε μια μερα!!!! Ουτε φρατζολες να ηταν!!!!

Παύλο άσε να δοκιμασθεί κιόλας .... διαφήμιση υπάρχει...η πράξη να δείξει. Πολλά όπλα με περγαμηνές βγήκαν ανάξια των προσδοκιών τούς.
Καλού κακού κάνε booking από τώρα στον εισαγωγέα γιατί με τα χάλια μας εδώ δεν βλέπω να φέρνει πολλά :-)

Όπως σας είχα πει την χουφτωσα την v3, η εντύπωση μου είναι απλό όπλο, καλοφτιαγμενο, στιβαρό, λιτό φινίρισμα στην μαύρη έκδοση (στο περίπτερο ηταν η μαύρη και οι δύο σε παραλαγη δεν είχαν με ξυλα). Καμία σχέση με τις remington που ξέρουμε σε ζυγισμα ,πιο λεπτοκαμομενη και όπως είπα λιτό και απέριττο εξωτερικά, ο υπεύθυνος της remington μου εξηγησε για το νέο σύστημα αερίων και ότι δεν υπάρχει επανατατικο ελατήριο στο κοντακι αλλά έχει μεταφερθεί στη βάση του όπλου με αποτέλεσμα καλύτερο ζυγισμα, επίσης στη βάση της γλώσσας που ανεβάζει τα φυσίγγια από την αποθήκη έχει τοποθετηθεί ένας διακόπτης (λίγο χοντροκομενος για μένα ) που κρατάει ανοιχτή την γλώσσα για γρήγορη αλλαγή των φυσιγγίων της αποθήκης. Επίσης ρώτησα τον άνθρωπο γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση και μου είπε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα με τους εμπόρους τα οποία λύθηκαν και σύντομα θα υπάρχει ετοιμοπαραδοτο. Πιστεύω ότι η remington βρήκε την χρήση τομή ανάμεσα στα φτηνά τουρκικά και στα ακριβά ιταλικά όπλα. Φίλε Παύλο δυστυχώς και τα τρία όπλα που υπήρχαν στον οπλοβαστο ήταν με 28αρα κάνη αλλά το βρήκα καλοζυγισμένο.

img upload

Έχω βγάλει φωτο που φαίνεται και ο διακόπτης αλλά δεν την ανεβάζει.

Παυλο τι λενε τα αμερικανακια για το οπλο?? φανταζομαι θα εχουν παρει φωτια τα φορουμ :)

Τολι που βρισκεσαι τωρα ρε φιλε?
Ναι εχουν παρει φωτια ομως ο ποιος πολυς κοσμος που εχει παραγγειλει ακομη να το παρει στα χερια του. Με λιγη τυχη τωρα βρισκεις την μαυρη στις 28 ιν. Ολα τα αλλα τα μοντελλα αφαντα απο την αγορα. Αυτο που κυκλοφορησε ειναι οτι η Remington το τεσταρησε για την αξιοπιστια του στα 35000 φυσιγγια, ρεκορ για τεστ σε λειοκαννο. Τωρα αναμονη να το παρουμε στα χερια μας.

Status
Not open for further replies.
Back