Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εκεί που άνοιξε λίγο κατα τις 12 και έριχνε μόνο στο βουνό , έκλεισε παλι και ρίχνει τα κέρατα του τα τραγια! Χιονόνερο ειναι εδω και λίγη ωρα. Νομίζω ότι από τα 500 και πανω ήδη όλα θα είναι άσπρα. Στα χαμηλά παρα πολυ νερό και ήδη στο πολύπαθο βόρειο κομμάτι του νησιού μας υπάρχουν μεγάλες καταστροφες δυστυχώς.
Εδώ στα 800 μέτρα έχει χιόνι.Από το πρωί μόνο αέρα και βροχή μηδέν...

Εδώ στα 800 μέτρα έχει χιόνι.Από το πρωί μόνο αέρα και βροχή μηδέν...
Έχει μια πέτσα μέχρι τα 450 της Στενης. Από νερό της ποπης!Απο εχθές στις 16:00 μέχρι τωρα που σου γράφω ρίχνει με ενα διάλειμμα μιας ωρας!

Και απόψε πήγα , αλλά φύσαγε πολύ είχε και κρύο ... πήρα δύο στα γρήγορα και ήρθα σπίτι! :D
Και εδώ είχαμε ήλιο με..δοντάρες εξαιτίας του αέρα.....

Εχω ακουσει για ένα στα γρηγορα, δυο στα γρήγορα πρωτη φορα ακουω χαχαχα.... .yelling.

Πάντως τετοια εποχη οποιος αντέχει το κρυο κ την υγρασία τα βράδια είναι σίγουρο πως θα κάνει δουλεια στα καλαμάρια....

Και εδώ είχαμε ήλιο με..δοντάρες εξαιτίας του αέρα.....

Εχω ακουσει για ένα στα γρηγορα, δυο στα γρήγορα πρωτη φορα ακουω χαχαχα.... .yelling.

Πάντως τετοια εποχη οποιος αντέχει το κρυο κ την υγρασία τα βράδια είναι σίγουρο πως θα κάνει δουλεια στα καλαμάρια....
Δεν μπήκα για 5-6 μέρες και βλέπω να μην προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχουν γίνει αυτές τις μέρες ... και έχουν γραφτεί ένα σωρό!!! :rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back