Κατάλαβα...Σε κ@λομπαρο πήγες πρωί πρωί.Αυτή που μου την κάρφωσε αδερφουλη είχε πράσινο ματάκι , κοκκινο μαλλακι και τέλειο κω...ρακι!!!
Κατάλαβα...Σε κ@λομπαρο πήγες πρωί πρωί.Αυτή που μου την κάρφωσε αδερφουλη είχε πράσινο ματάκι , κοκκινο μαλλακι και τέλειο κω...ρακι!!!
Κέντρο Υγείας επαρχιακό είναι ρε φιλε! Δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορα!!!Κατάλαβα...Σε κ@λομπαρο πήγες πρωί πρωί.
Εδώ στα 800 μέτρα έχει χιόνι.Από το πρωί μόνο αέρα και βροχή μηδέν...Και εκεί που άνοιξε λίγο κατα τις 12 και έριχνε μόνο στο βουνό , έκλεισε παλι και ρίχνει τα κέρατα του τα τραγια! Χιονόνερο ειναι εδω και λίγη ωρα. Νομίζω ότι από τα 500 και πανω ήδη όλα θα είναι άσπρα. Στα χαμηλά παρα πολυ νερό και ήδη στο πολύπαθο βόρειο κομμάτι του νησιού μας υπάρχουν μεγάλες καταστροφες δυστυχώς.
Έχει μια πέτσα μέχρι τα 450 της Στενης. Από νερό της ποπης!Απο εχθές στις 16:00 μέχρι τωρα που σου γράφω ρίχνει με ενα διάλειμμα μιας ωρας!Εδώ στα 800 μέτρα έχει χιόνι.Από το πρωί μόνο αέρα και βροχή μηδέν...
Λίγο ακόμα κ θα περναμε τηλ την Νικολούλη....Καλησπέρα στα παιδιά!![]()
Και απόψε πήγα , αλλά φύσαγε πολύ είχε και κρύο ... πήρα δύο στα γρήγορα και ήρθα σπίτι!Καλησπερα σε όλους!
Λίγο ακόμα κ θα περναμε τηλ την Νικολούλη....
Ευτυχώς με προλαβες χτες.........
Μας χάνεται συχνά και μέρες ο κύριος Γιώργος μας.Καλησπερα σε όλους!
Λίγο ακόμα κ θα περναμε τηλ την Νικολούλη....
Ευτυχώς με προλαβες χτες.........
Και εδώ είχαμε ήλιο με..δοντάρες εξαιτίας του αέρα.....Και απόψε πήγα , αλλά φύσαγε πολύ είχε και κρύο ... πήρα δύο στα γρήγορα και ήρθα σπίτι!![]()
Δεν μπήκα για 5-6 μέρες και βλέπω να μην προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχουν γίνει αυτές τις μέρες ... και έχουν γραφτεί ένα σωρό!!!Και εδώ είχαμε ήλιο με..δοντάρες εξαιτίας του αέρα.....
Εχω ακουσει για ένα στα γρηγορα, δυο στα γρήγορα πρωτη φορα ακουω χαχαχα....
Πάντως τετοια εποχη οποιος αντέχει το κρυο κ την υγρασία τα βράδια είναι σίγουρο πως θα κάνει δουλεια στα καλαμάρια....
Γι' αυτό να μπαίνεις κάθε μέρα για να είναι λίγα λίγα!Δεν μπήκα για 5-6 μέρες και βλέπω να μην προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχουν γίνει αυτές τις μέρες ... και έχουν γραφτεί ένα σωρό!!!![]()