Απογευματινό στον κάμπο πάλι καλά που πέρασε ένα κοπαδάκι χρόνια και έκανα ένα ντουμπλέ από τσίχλες ελάχιστες δύο τουφεκιές μια στο χέρι και μια χαμένη σε βάτα,τώρα με την αλλαγή του καιρού ελπίζω σε κάτι καλύτερο.
free image host

Φυσίγγι;Απογευματινό στον κάμπο πάλι καλά που πέρασε ένα κοπαδάκι χρόνια και έκανα ένα ντουμπλέ από τσίχλες ελάχιστες δύο τουφεκιές μια στο χέρι και μια χαμένη σε βάτα,τώρα με την αλλαγή του καιρού ελπίζω σε κάτι καλύτερο.free image host
Χρήστο J&B ligth 31 γρ. Ν.10Φυσίγγι;
Από μεσοβδόμαδα έρχονται τα ωραία σε εσάς Δημήτρη.Θα κατεβάσει το χιόνι χαμηλά μαζί με πουλιά.Απόψε πέρασε μια.......
Αφού τις έχεις ξεπαστρέψει τόσο καιρό.....Απόψε πέρασε μια.......
Νομίζω ότι το χιόνι θα μείνει αρκετά ψηλα. Πολύ νερό δινουν. Μας ήρθε και μήνυμα από το 112 που προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα στην περιοχή.Από μεσοβδόμαδα έρχονται τα ωραία σε εσάς Δημήτρη.Θα κατεβάσει το χιόνι χαμηλά μαζί με πουλιά.
Χεχεχε!Απόψε πέρασε μια.......
Ξεπαστρεμα απο εμένα ποτε. Το όριο το έχω πιάσει μια φορα φετος με πρωινό , περπατητο και απογευματινό μαζι!!! Στα απογευματινα ένας πρόχειρος μέσος όρος για φετος είναι τα 5 πουλιά και στο περπατητο 12-15 σε 2μισή - 3 ωρες.Αφού τις έχεις ξεπαστρέψει τόσο καιρό.....
Πιάσανε τα βουντού κυρ Σπύρο???Χεχεχε!
Πιστεύω θα το κατεβάσει μέχρι τους πρόποδες.Αυτες οι βροχές πριν τον χιονιά δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαια.Νομίζω ότι το χιόνι θα μείνει αρκετά ψηλα. Πολύ νερό δινουν. Μας ήρθε και μήνυμα από το 112 που προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα στην περιοχή.
Ναι Δημήτρη..πλάκα κάνω απλά δεν έχω φατσουλες για να τις έβαζαΞεπαστρεμα απο εμένα ποτε. Το όριο το έχω πιάσει μια φορα φετος με πρωινό , περπατητο και απογευματινό μαζι!!! Στα απογευματινα ένας πρόχειρος μέσος όρος για φετος είναι τα 5 πουλιά και στο περπατητο 12-15 σε 2μισή - 3 ωρες.
Ξεπαστρεμα απο εμένα ποτε. Το όριο το έχω πιάσει μια φορα φετος με πρωινό , περπατητο και απογευματινό μαζι!!! Στα απογευματινα ένας πρόχειρος μέσος όρος για φετος είναι τα 5 πουλιά και στο περπατητο 12-15 σε 2μισή - 3 ωρες.
Χεχεχε!
Καμία παρεξήγηση Γιαννη. Απλά έδωσα με την ευκαιρια μια εικόνα που τα τελευταία χρόνια είναι μάλλον συνηθισμένη για εδω. Φέτος μέχρι τωρα καλουτσικα είναι. Έχουμε δει και πάρα πολύ χειροτερα!!! Θυμάμαι το 2005 να κουβαλάω ένα κουτάκι πυρκαλ μαύρα απο Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στα απογευματινά και στο τέλος να λείπουν 4-5 φυσίγγια απο το κουτι.Ναι Δημήτρη..πλάκα κάνω απλά δεν έχω φατσουλες για να τις έβαζα
Φιλε μου οπως τα λεει ο δημητρης ειναι,νερο μαλλο θα πεσει αρκετο,αλλα χιονια θα πεσουν πολλυ ψηλα,αφου και πεμπτη και παρασκευη μονο κρυο θα εχει,χιονια τελικα δεν θα πεσουν στα χαμηλα!Από μεσοβδόμαδα έρχονται τα ωραία σε εσάς Δημήτρη.Θα κατεβάσει το χιόνι χαμηλά μαζί με πουλιά.
Νικόλα τα skeet με τι τσοκ τα ρίχνεις? Και αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε μας ένα μαξιμουμ απόστασης στην οποία είναι αποτελεσματικά χωρίς κοψοφτερα-ζωντανά πουλια!Και σήμερα στο απογιοματινό καρτέρι (μετά την χτεσινή απουσία λόγω βροχής)...
Τα τσιχλάκια ιδιαιτέρως αργοπορημένα, αλλά και λιγοστά... Πέρασαν προς το τέλος για κάνα 20λεπτο το πολύ... Μπηχτές ντουφεκιές με τα skeetάκια Japan και έριξα χάμω 6. Περισυνέλλεξα τις 4 (μία ακόμη έπρεπε να την έβρισκα σίγουρα, διότι έπεσε σε μεγάλο καθαρό, αλλά αφού "έφαγα" τον τόπο εκεί γύρω, τελικά δεν κατάφερα να την εντοπίσω... Μάλλον κάτι άλλο συνέβη...)
Μπα, το είδαμε και πριν το έργο.Απο τον φλεβάρη τα καλά!Πιστεύω θα το κατεβάσει μέχρι τους πρόποδες.Αυτες οι βροχές πριν τον χιονιά δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαια.
Πάντως η κατάσταση πιστεύω θα βελτιωθεί. Θα αρχίσουν να κινούνται περισσότερο τα πουλιά μαζί κοτσύφια τώρα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες και τα χιόνια στα ψηλά.
Πολύ ωραίος!!!Χρήστο J&B ligth 31 γρ. Ν.10
Δεν πήγα σήμερα παρόλο που έκοψε λόγω υποχρεώσεων...Απόψε πέρασε μια.......