Καλημερα Ηλία και χρονια πολλά. Το Τσοκ πάνω είναι το short ή το medium range? Το Medium νομίζω είναι λιγο κλειστό για τις "μαυρες"Καλημέρα από Μάνη τα απογευματινά νεκρά πρωινό στις μαύρες πέντε με δύο χαμένες από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.
Καλημέρα στις μαύρες βάζω το Carlson close και μετά τις 8 το mind μη περάσει και καμία ψηλωμενη,αλλά ρε παιδιά καρτερια που άλλα χρόνια πρωινά γινόντουσαν κηδείες,τώρα περνάν δέκα δεκαπέντε πουλιά με το ζόρι.Καλημερα Ηλία και χρονια πολλά. Το Τσοκ πάνω είναι το short ή το medium range? Το Medium νομίζω είναι λιγο κλειστό για τις "μαυρες"
Μπράβο, λίγο παραπάνω από ΑΡΙΣΤΑ!Δεν ξύπνησα νωρίς για καρτερακι και πήγα για περπάτημα καρφι. 2μισή ώρες αντεξα με τον σκατοκαιρο αλλά όλα καλα! @tasos hunter τελικά αδερφέ είχες δίκιο , άμα ιδρωσεις πολύ έχει γίνει καλά δουλεια!!!!
View attachment 39269View attachment 39270View attachment 39271
Μπράβο Δημήτρη! Τελικά αν δεν ξυπνάμε για πρωινό γίνεται το γούρι μας...Δεν ξύπνησα νωρίς για καρτερακι και πήγα για περπάτημα καρφι. 2μισή ώρες αντεξα με τον σκατοκαιρο αλλά όλα καλα! @tasos hunter τελικά αδερφέ είχες δίκιο , άμα ιδρωσεις πολύ έχει γίνει καλά δουλεια!!!!
Ειδες Γρηγορη!!! Συμπτωση????Μπράβο Δημήτρη! Τελικά αν δεν ξυπνάμε για πρωινό γίνεται το γούρι μας...
Είσαι μεγάλος λόκως!!!!Μπράβο πατρίδα βάρα γιατί χανόμαστε, αλλά πως την παλεύεις με τέτοιον καιρό....Όχι ζούπα θα στάζει μέχρι και το σώβρακο αν πάω....Ειδες Γρηγορη!!! Συμπτωση????
Πρώτος σκινος καμία , δεύτερος πριν το κανάλι είχε 3-4 , πήρα μια. Το κανάλι με παλιουρια και λυγαριες ηταν το τρίτο σημείο και η κυρία ηταν ακριβώς στην μύτη του. Τουφεκισα ένα κοτσυφι και σηκώθηκε κάνοντας ημικύκλιο για να ξαναμπεί στο καναλι αλλά την προλαβα. Το πως την έβγαλα από εκεί μεσα είναι άλλη ιστορία. Τσιχλοκοτσυφα όχι πολλά άλλα αρκετα!!!
της εκανες και τον σταυροτους βλεπω γιωργαραααααΚαρτέρι στις μεγάλες και σήμερα με την θερμοκρασία να μην είναι σύμμαχος!
Παρόλα αυτά με κάποιες ωραίες τουφεκιές με το Guerini πήρα 7 πουλιά!
View attachment 39285
Παραμένεις πιστός στην μια κάννη, μια βολή για τα απογευματινα... Ωραίος....!Καλημέρα. Λίγο καλύτερα χθες το απόγευμα. Από την άποψη ότι είχα 100% ευστοχία ... Δύο φυσέκια, δύο τσίχλες !!!
@Νικόλαος Ρεντίφης ... κι εγώ σήμερα την πρώτη την πήρα με NSI Due Japan Skeet, ωραιότατη ρουαγιάλ τουφεκιά σε πολύ μεγάλο ύψος, ξερή έπεσε αλλά με λίγο αίμα στο στήθος. Η δεύτερη με classic διασποράς, επίσης ρουαγιάλ, σε πιο νορμάλ ύψος (~ 20 μέτρα).
Άλλες 2-3 μαύρες πέρασαν στο μισοσκόταδο, αλλά δεν πρόλαβα καν να σηκώσω το τουφέκι ...
View attachment 39262
Χαίρομαι που χαίρεσαι.....!ειδα οτι τα τσοκ 1* & 3* με τις μισοταπες θεριζουν......! Ειχα φτιαξει και 3 φυσιγγια 28 γραμμαρια με csb5 σε ρελι με Freeshot και παρολο το 93% υγρασια βρηκαν τον στοχο τους εκπληκτικα! Στο 3ο κυνηγι που κανω με το baikal και αρχιζω να το συνηθιζω!!
Καλυτερος δεν γίνεται!Δεν ξύπνησα νωρίς για καρτερακι και πήγα για περπάτημα καρφι. 2μισή ώρες αντεξα με τον σκατοκαιρο αλλά όλα καλα! @tasos hunter τελικά αδερφέ είχες δίκιο , άμα ιδρωσεις πολύ έχει γίνει καλά δουλεια!!!!
Ρε 19 βαθμους στις 11!!! Άντε να μην γράφει καλά πόσο να ειχε, 18??? Πάλι πολύ ειναι. Όσο για τις μπεκατσες κάθε χρόνο μου δίνει στα ίδια η κοντινά σημεία κάθε φορά. Τρίτη φετος μέχρι τωρα. Άλλη μια την έχω πιστεύω ως το τελος, τι λες???? Το ρεκορ ειναι 5 το 2008!Είσαι μεγάλος λόκως!!!!Μπράβο πατρίδα βάρα γιατί χανόμαστε, αλλά πως την παλεύεις με τέτοιον καιρό....Όχι ζούπα θα στάζει μέχρι και το σώβρακο αν πάω....![]()
Μπραβο ρε πατριδα ωραιος,εσυ με τοσο που περπατας αν πηγαινες για μπεκατσα με καλο σκυλακι θα της ρημαζες!Δεν ξύπνησα νωρίς για καρτερακι και πήγα για περπάτημα καρφι. 2μισή ώρες αντεξα με τον σκατοκαιρο αλλά όλα καλα! @tasos hunter τελικά αδερφέ είχες δίκιο , άμα ιδρωσεις πολύ έχει γίνει καλά δουλεια!!!!
Ευχαριστώ Γιάννη. Είχα και σκύλο κάποτε και μου τον φολιασαν. Όπως είχα και λαγοσκυλο και μου το εκλεψαν. Η ζήλια και ο φθόνος είναι ατελείωτα εδώ γυρω. Δεν ασχολούμαι με σκύλους πλεον άρα μόνο κωλοφαρδες μπεκατσες για εμενα....Μπραβο ρε πατριδα ωραιος,εσυ με τοσο που περπατας αν πηγαινες για μπεκατσα με καλο σκυλακι θα της ρημαζες!
Τασο....ειδικα η μια τουφεκια πριν το λυσω και μπω στο αμαξι....ηταν πολυ μακρια....εριξα απευθειας με την full και την ειδα να πεφτει ξερη....ε λεω δεν γινονται αυτα....Παραμένεις πιστός στην μια κάννη, μια βολή για τα απογευματινα... Ωραίος....!
Με αυτα που ειδα τις προαλλες, πιστευω θα το θυμηθώ παλι αυτό το όπλο, μην κουβαλάω κ τσαμπα βάρος......
Χαίρομαι που χαίρεσαι.....!
Η συνέχεια προμηνύεται λαμπρή........
Καλυτερος δεν γίνεται!
Την προηγουμενη φορα στα καθαρά κ λασπωμενα χωραφια βρήκα μυτιες κ φρεσκιες κοτσιλιες στις ακρες τους........
Ήθελα να "μπω" κ να ελέγξω 3-4 μεριες που ξέρω, που είναι κλασσικά στέκια κ που στο παρελθον μου εχουν δώσει τέτοια πουλια....
Αλλά δεν ημουν μόνος κ δεν ήθελα να ξεφύγουμε αρκετά από την πορεία που είδαμε χαράξει.......
Αν αυτό το θεωρείς έκπληξη, θα σου πω ότι μελλοντικά έχεις να δεις κ άλλα...Τασο....ειδικα η μια τουφεκια πριν το λυσω και μπω στο αμαξι....ηταν πολυ μακρια....εριξα απευθειας με την full και την ειδα να πεφτει ξερη....ε λεω δεν γινονται αυτα....