Δεν θα πιστέψεις που με έχει πάει..panda 4x4 ωραιος!
Δεν θα πιστέψεις που με έχει πάει..panda 4x4 ωραιος!
Ωραία διάλεκτος!πήρε τα τρια.
Χάνονται οι χειμώνες σιγά σιγά Δημήτρη μου και η μελαγχολία είναι μεγάλη. Δεν έχει να κάνει μόνο με το κυνήγι. Όσο για τους άλλους μακάρι να είναι αυτό που λες. Πάντως μπράβο σου ρε Μήτσακο, πραγματικά σε χαίρομαι. Να χαίρεσαι κάθε βολτιτσα που βγαίνεις και να γυρνάς σπίτι γεμάτος εικονες.Φίλιππα αυτοί που γουστάρουν μόνο καρτερι δεν κάνουν το κόπο να περπατήσουν γι'αυτό φευγουν. Αν δουν ότι δεν ξεκινάει και κανένας αλλος να περπατάει μηπως και σηκωθούν πουλιά , φεύγουν και μια ώρα αρχύτερα. Όσο για τον καιρο δράμα σκετο. Θα ξεγελάσει και πολλά φυτά και αν κάνει τίποτα καψικα πιο μετά θα τα ξεπατωσει.
Γιατί κυριε??? Τι κακό έχει αυτή η εκφραση???? Ήμουν σίγουρος παντως οτι μόλις το δεις θα μου την πειςΩραία διάλεκτος!
Είσαι και Κάλχας!Εσύ δεν τρώγεται με τίποτα σειράΓιατί κυριε??? Τι κακό έχει αυτή η εκφραση???? Ήμουν σίγουρος παντως οτι μόλις το δεις θα μου την πεις![]()
Δεν είναι δυνατόν να μην πάω φιλε μου. Αρρώστια? Μπορεί! Αλλά πίστεψε με ακόμη και ένα 20λεπτό να πάω και τουφέκια να μην ρίξω δεν με νοιάζει. Αρκεί που μπορώ να είμαι εκεί και να καθαρίσει το μυαλό από τις σκοτούρες της ημερας. Και αφού τελειώσει το κυνήγι, περπατάω στα μέρη που κυνηγάω και το ευχαριστιέμαι σαν να έχω το οπλο μαζί μου.Χάνονται οι χειμώνες σιγά σιγά Δημήτρη μου και η μελαγχολία είναι μεγάλη. Δεν έχει να κάνει μόνο με το κυνήγι. Όσο για τους άλλους μακάρι να είναι αυτό που λες. Πάντως μπράβο σου ρε Μήτσακο, πραγματικά σε χαίρομαι. Να χαίρεσαι κάθε βολτιτσα που βγαίνεις και να γυρνάς σπίτι γεμάτος εικονες.
Θυμάσαι τον σμηναρχο Κακαλο???? Ο μάντης Σαχλας ειμαι.....Είσαι και Κάλχας!Εσύ δεν τρώγεται με τίποτα σειρά![]()
Ήταν αρσενικιάΚατάλαβα πήγε το κλαμπανι σύννεφο πέρυσι.!!!!!!
Πάντως το winty μέχρι το Σ/κ δεν λέει αλλαγές το Σάββατο ξεκινάνε βροχές και βοριάς από την άλλη εβδομάδα.Φίλιππα αυτοί που γουστάρουν μόνο καρτερι δεν κάνουν το κόπο να περπατήσουν γι'αυτό φευγουν. Αν δουν ότι δεν ξεκινάει και κανένας αλλος να περπατάει μηπως και σηκωθούν πουλιά , φεύγουν και μια ώρα αρχύτερα. Όσο για τον καιρο δράμα σκετο. Θα ξεγελάσει και πολλά φυτά και αν κάνει τίποτα καψικα πιο μετά θα τα ξεπατωσει.
Ακόμη δεν έχει φανει κάτι δυνατό καιρικα. Ας βορισει αρχικά και βλεπουμε!Πάντως το winty μέχρι το Σ/κ δεν λέει αλλαγές το Σάββατο ξεκινάνε βροχές και βοριάς από την άλλη εβδομάδα.
Πες βρε Νικολαε τι προτιμηςη εχεις σε κοριτσιαΣήμερα στο απογεματινό ήτανε σαφώς καλύτερα από εχτές...
Τα τσιχλάκια περάσανε κατά το τελευταίο ημίωρο (και ούτε ημίωρο καλά-καλά), αλλά μού έδωκαν πολλές ευκαιρίες, οι οποίες δεν πήγαν ανεκμετάλλευτες: 18 έριξα χάμω, αλλά μάζεψα τα 12!
Απόψε εγκαινίασα και την τελευταία μου παραλαβή: τα NSI Japan Due Special Skeet 24γρ. νούμερο 9μισό... Μια χαρά σκοτώματα κάνω και με δαύτα...! (24αρια skeetακια είχα ρίξει με επιτυχία μερικά κουτάκια και στο παρελθόν, του Μητσάκου ήτανε.)
Την προηγούμενη Δευτέρα σε απογευματινό κοντά στην Αγία Παρασκευή έριξα μία τουφεκιά στις 17:30 και μάλιστα όλα τα βουνά γύρω ήταν χιονισμένα!!!Δηλ έχει πουλιά στα απογευματινά σε μέρος που περπατούσα κάνα 3ωρο τη Κυριακή μιλάω για πλησίον Κορώνειας και δεν είχε στο περπατητο άβυσσος η ψυχή της τσίχλας
προχθες ανεβαιναν 5 πουλια και χθες αναψαν η καννες?????μηπως καναν και περπατητο?Παιδιά πληροφορία από Βοιωτία από δερβενοχωρια κ πάνω μιλάει για πολλά πουλιά. Χθες στο απογευματινό στα καλά πόστα άναψαν οι κάννες. Θύμισε μπασιματα