Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινο καρτερακι και σημερα για κοτσυφια παλι.
Απο αλλου περνουσαν ομως και την πληρωσαν οι τσιχλες.
-1C το πρωι και παγετος,κατασπρα ολα.
14 στο χερι και δυστυχως αρκετα χαμενα.Γυρω στα 6-7.
Επεσε και λιγο κλαμπανισμα σε 3-4 ευκολες και ολα καλα.

View attachment 38351

View attachment 38352
Ρε άσε τα πουλάκια να κάνουν γιορτές.. .yel.
Για ένα τετραήμερο ήταν να ανέβεις και δεν έχεις αφήσει τσιχλοκοτσυφο στο νησί.

Κι εμείς ανατολικά φρέντο τον πίνουμε, τις έχει ξεπατωσει ο @DimDre .big smile.
Υπερβολές!!!!
Σήμερα έβαλα τροφή στα μελίσσια και πήγα εκεί κοντά ίσα για να τελειώσω τον καφε.2 πέρασαν και πηρα την μια. Γυρνώντας στο αυτοκίνητο στις 17:35 ήρθα μούρη με μούρη με μια νταλίκα 200 κιλα. Ένα καπρι θεριό πραγματικο που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί εδω. Στα ματια κοιταχτηκαμε ρε σας λεω!!!!! Δεν ξέρω ποιος σκιαχτηκε πιο πολύ , εγω η αυτος???? Γύρισε κωλο και έφυγε κύριος παντως. Την Κυριακή θα πάνε να τον ψάξουν ο ξάδερφος με την παρέα του.

Last edited:
Γρήγορο καρτεράκι με αρκετό αέρα (μαΐστρο) που φαίνεται ότι ευννοεί τα απογευματινά πιο πολύ από τη νηνεμία. Σε 5 έριξα πήρα τις 3 με Lambro 9 κίτρινο (πάντα μου αρέσει αυτό το μαλακό φυσιγγάκι) και Ρουμελιώτη. Καλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους και στις οικογένειές σας!

1640373753559.jpg

Λιγο οι υποχρεωσεις λιγο η βαρεμαρα ειχα να βγω απογεματινο απο τελος νοεμβρη,την τεταρτη εριξα σε 14 πουλια και πηρα 2 με 7 αρια φυσιγκια απο τα περασματα,χτες ξαναπηγα αλλα ειχα παρει διασπορας λαμπρο 9 νουμερο,εριξα σε 13 και πηρα 10,να μαστε καλα απο δευτερα παλι,χρονια πολλα και καλα χριστουγενα σε ολους!

Δεν ξαναπάς και συ στην Τσυπρον μπας και δούμε και μεις κάνα πλακι δω χαμου????
Αμα ειναι να ξαναρθει και να μην μπορεσει να κατεβει, να μεινει μεχρι να φυγει ο κολοιος
Ενα μηνα ητανε εδω κ δεν πατησε στερια να τον δω παραμονο την μερα που εφευγε:(

@Michael03 τι έγινε δεν πάμε για κανένα πουλάκι; :cool:.my man.
Για πάρτη σου:cool:.......χθεσινή εξόρμηση.
20211222_135854.jpg20211222_163924.jpg

Εγω για τσίχλες παω.....μπεκάτσες πετάγονται.hunter.
Ζευγαράκι μαζί ητανε.

ΥΓ. Δεν προλαβαίνω να γεμίζω φυσίγγια γιαυτό δεν είμαι πολυ ενεργός στο φόρουμ.yel.

Υπερβολές!!!!
Σήμερα έβαλα τροφή στα μελίσσια και πήγα εκεί κοντά ίσα για να τελειώσω τον καφε.2 πέρασαν και πηρα την μια. Γυρνώντας στο αυτοκίνητο στις 17:35 ήρθα μούρη με μούρη με μια νταλίκα 200 κιλα. Ένα καπρι θεριό πραγματικο που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί εδω. Στα ματια κοιταχτηκαμε ρε σας λεω!!!!! Δεν ξέρω ποιος σκιαχτηκε πιο πολύ , εγω η αυτος???? Γύρισε κωλο και έφυγε κύριος παντως. Την Κυριακή θα πάνε να τον ψάξουν ο ξάδερφος με την παρέα του.
Να το ακολουθησεις ήθελε αλλά μην πας.Αντε με 200 κιλά θηρίο να βρεις ποιος θα κάνει τον "γαμπρό" και ποιος την "νύφη".

Να το ακολουθησεις ήθελε αλλά μην πας.Αντε με 200 κιλά θηρίο να βρεις ποιος θα κάνει τον "γαμπρό" και ποιος την "νύφη".
Αχ και να ηταν Τετάρτη Σ/Κ Γιώργο μου και σίγουρα κάτι θα του.....έμπαινε του μάστορα!

γιαυτο εχω παντα απανο μου 2 μονοβολα δεν ξερεις ποτε τι θα σου βγει καλημερα καλα χριστουγεννα

αναπάντεχο πρωινό Μεσόγεια ,18 κατέβηκαν 13 βρήκαμε !

η Μπρεντάρα με τα Άρτεμις Νο9 έχει δέσει καλά και βγάζει γούστα ,κύλινδρος στις μάυρες που έβαλα 6 στην τσάντα και οι υπόλοιπες καρτεράτες με μαμά 4*

γιαυτο εχω παντα απανο μου 2 μονοβολα δεν ξερεις ποτε τι θα σου βγει καλημερα καλα χριστουγεννα
Εγώ έχω 6 μονοβολα και 6 8βολα αλλά τι να το κανεις??? Τον προλάβαινα άνετα και θα την έτρωγε στα 40 μετρα. Αλλά ούτε η μέρα ούτε η ώρα ήταν για να τον τουφεκισω. Δεν μου αρέσουν τα μπλεξίματα και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα σε κανεναν.

Πέφτανε αρκετές τουφεκιές το πρωι εδώ γύρω στις τσιχλες. Λογικά περπατητο.... Υπομονή ως το απόγευμα.
Τώρα ετοιμάζουμε το χοιρινό και λουκάνικα απο αγριογούρουνο. Έφαγα χθες το βράδυ αγριογούρουνο στο φούρνο και ήταν καταπληκτικό.

Φαγητό καλό, κρασί δυνατό, έξω ψικοβροχο και υγρασία. Με καλούσε ένα όμορφο μοναχικό περπατητο.

Απολογισμός 14 πουλιά και ο πρώτος κοτσυφας για φέτος. Με δύο όπλα θα ήμασταν για όριο έκαστος... Sx3, brain bell, imperial maxam no9 και με ένας Πλούτο αγωνομαχος να οργωνει στις λάσπες, να μην αφήνει κανενα πουλί πίσω και να κάθεται μέχρι και σε Φέρμα με το κεφάλι ψηλά για μια τσίχλα που σκάλωσε σε κλαρί... Και του χρόνου!
IMG_20211225_145041.jpgIMG-00fed86da1a9e869d781376211732cd6-V.jpgIMG_20211225_143847.jpgIMG_20211225_141524.jpg

Φαγητό καλό, κρασί δυνατό, έξω ψικοβροχο και υγρασία. Με καλούσε ένα όμορφο μοναχικό περπατητο.

Απολογισμός 14 πουλιά και ο πρώτος κοτσυφας για φέτος. Με δύο όπλα θα ήμασταν για όριο έκαστος... Sx3, brain bell, imperial maxam no9 και με ένας Πλούτο αγωνομαχος να οργωνει στις λάσπες, να μην αφήνει κανενα πουλί πίσω και να κάθεται μέχρι και σε Φέρμα με το κεφάλι ψηλά για μια τσίχλα που σκάλωσε σε κλαρί... Και του χρόνου!
View attachment 38397View attachment 38398View attachment 38399View attachment 38400
Άσε τις τσίχλες και βγάλε καμιά κοντινή τα σκυλάκια σου να γουστάρουμε !!!
.love.

Status
Not open for further replies.
Back