Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλλαγή καρτεριού, brain tm και mr βιδωμένα διαδοχικά στη benelli, oscar nitro 9 μέσα και...
VeD5qvq.jpg

πήγε το κλαμπάνι γόνα... 21 φυσίγγια για ένα πουλί.
Τι ήθελα και τα θυμήθηκα τα ανωτέρω, καλά δεν ήταν στη ντουλάπα δύο χρονάκια; Είπα να τους δώσω μια ευκαιρία αλλά μου φαίνεται οσονούπω θα χαριστούν... Με τις υγείες μας!
Καλά έκανες κ τα θυμήθηκες...
Αλλά γιατί να πας μόνο με αυτά??
Γιατί από ότι κατάλαβα τα είχες χρησιμοποιήσει κ άλλοτε κ δεν σου αρεσαν...
Η καλημερα από το πρωι φαίνεται....

Μην σκας..... Δεν τρέχει τίποτα.....
Εξάλλου αν ειμασταν παντα μπαμ κ κάτω θα ειμασταν άλλου κ θα καναμε καριερα.........

Αλλαγή καρτεριού, brain tm και mr βιδωμένα διαδοχικά στη benelli, oscar nitro 9 μέσα και...
VeD5qvq.jpg

Τι ήθελα και τα θυμήθηκα τα ανωτέρω, καλά δεν ήταν στη ντουλάπα δύο χρονάκια; Είπα να τους δώσω μια ευκαιρία αλλά μου φαίνεται οσονούπω θα χαριστούν... Με τις υγείες μας!
Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα φυσίγγια σε πούλησαν.

Γκινια φίλε η μάτι δεν εξηγείται ...
Καλά έκανες κ τα θυμήθηκες...
Αλλά γιατί να πας μόνο με αυτά??
Γιατί από ότι κατάλαβα τα είχες χρησιμοποιήσει κ άλλοτε κ δεν σου αρεσαν...
Η καλημερα από το πρωι φαίνεται....

Μην σκας..... Δεν τρέχει τίποτα.....
Εξάλλου αν ειμασταν παντα μπαμ κ κάτω θα ειμασταν άλλου κ θα καναμε καριερα.........
Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα φυσίγγια σε πούλησαν.
Εγώ πάλι λέω έλλειψη εμπιστοσύνης και σιγουριάς...Θέμα μυαλού.
Εγώ πάλι διαγράφω τη σημερινή και προχωράω.yel.

Έτσι μπράβο, ξέχνα το σημερινό και δώσε τα φυσίγγια στον Χρήστο (PredatoZ) ... :cool:
Τα φυσίγγια ήταν το τελευταίο κουτί από τα 8 που είχα πάρει. Τα προηγούμενα 7 παρ'ότι σκληρά για τα γούστα μου δε με είχαν κρεμάσει. Παίρνουν σειρά τα tordo anniversary που έχω λατρέψει ;)

Kι απόψε στο απογεματινό μου καρτεράκι...
Παγωνιά ξανά και μάλιστα με ξαστεριά, η οποία επιτείνει το τσουχτερό ψύχος...
Τα τσιχλάκια σαν να αυγάτισαν (=πλήθυναν) σήμερα μού φαίνεται, καθότι αρχίσανε αραιά να περνούν από τις 16:15 κι έπειτα, κι όχι μόνο κατά το τελευταίο ημίωρο... Το πέρασμα κράτησε μέχρι τις 17:35 κι όσο περνούσε η ώρα τα πουλιά πύκνωναν...
Τα κοτσύφια πάλι ελάχιστα...
Φυσικά δεν ήτανε όλα τα πουλιά για το ντουφέκι μου, καθώς ο τόπος είναι μεγάλος και αναφέρομαι σε όλα τα πουλιά που είδα σε όλο το οπτικό μου πεδίο... Άσε που αρκετά περνούσαν στη "στρατόσφαιρα"...
Θα δείξει αύριο εάν αυτή η αποψινή αύξηση των τσιχλών ήτανε συμπτωματική ή κάτι πιο μόνιμο...
Τελικώς, έφερα χάμω 17 κίχλες κοινές, εκ των οποίων κατάφερα κι ανέσυρα τις 13!
Αρκετά καλά δηλαδή... Δόξα τη θεά Άρτεμη!

Αρχοντες απο αυριο ισχυει και το φιμωτρο στο καρτερι-περπατητο .think.

Χασαμε και τον Προεδρο να μας δωσει οδηγιες

View attachment 38304
Τι τον ανεβαζεις τον καραφλα, εχουν εξαφανιστει και τα τσιχλακια ανεβαζεις και τον καραφλογκαντεμη...

Μετά την φόλα της Ξηρονομής, λέω αύριο να πάω Παντείχι για πρώτη φορά. Μήπως να με αποτρέψει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει τι παίζει εκεί;
Ολο και κατι θα χει πιασμενο εκει σε Παντειχι και Βαθυ... Το Παντειχιο αυτο εννοεις φανταζομαι..?

Αφού χορτάσαμε δουλειά και λάδι (απόδοση 22%, οξύτητα 0,1, γεμίσαμε το πρώτο 500αρι δοχειο), πήγα και για ένα απογευματινό καρτεράκι. Πουλιά είδα αρκετά, αλλά μπόρεσα να πάρω μόνο όσα πέρασαν στην αρχή έως και τις 5:20. Μετά από 14 ώρες σερί με ταξιδι από Αθήνα, δουλειά και κουβάλημα στις ελιές απλά παρέδωσα πνευμα και σε συνδυασμό με το χαμήλωμα που κάνουν τα πουλιά τότε και τη μείωση της φωτεινότητας ούτε που προλάβαινα να σηκώσω ντουφέκι με τα αντανακλαστικά που είχα, ενώ υπό άλλες συνθηκες θα ήταν πολλές από αυτές για σκότωμα... Δεν πειράζει 20 μέρες σχεδόν εδώ θα είμαι (ελπίζω να μεινουν και αυτές). Τελικά πήρα 5 πουλάκια. Πάντα ο σκυλάκος παρέα να μου σφυράει τις εισερχόμενες ανάποδες πέρα από το απόρτ, οπλο sx3, τσοκ brain MR και πυρομαχικό imperial maxam No9 και lambro skeet ανάμεικτα.
1640286727325.png

1640286553775.png1640286771936.png

Ένας ξάδελφος είχε πάει Μέγαρα και μου είπε ότι είδε πολλά πουλιά αλλά ψηλωμένα και έπεσε ντουφεκιδι συνεφο από όλους τα πουλιά που καρπώθηκαν ήταν λίγα αλλά έριξαν πολλές ντουφεκιες .Τουλάχιστον στο κομμάτι που ήταν αυτός.

VeD5qvq.jpg

Εμένα πάλι όταν μου φαίνε τα φυσιγγια και το τσοκ,ρίχνω κάνα δυο τουφεκιες σε χαρτόνι με αυτά τα προβληματικά φυσιγγια και αυτό το χάλια τσοκ και καταλαβαίνω ποιος πραγματικά φταίει...πίνω 2 γουλιές καφε και ξαναξεκινάω με ψυχραιμία !

Στο γνωστό μέρος; Γιατι εχτες πηγα απο τις 4 και ακουγα να ριχνουν και εγω πηγε 5:10 για να ξεκινήσω.. Εκτος αν περνούσαν απο περα και εμενα δε με ήθελαν, λες και αν τους ριξω θα πέσουν .very funny.
Ναι στο γνωστό μέρος.
Αφυσικος αριθμός τουφεκιων.
Εκτός αν ξέρει κανείς το μαγικό πέρασμα.

Εμένα πάλι όταν μου φαίνε τα φυσιγγια και το τσοκ,ρίχνω κάνα δυο τουφεκιες σε χαρτόνι με αυτά τα προβληματικά φυσιγγια και αυτό το χάλια τσοκ και καταλαβαίνω ποιος πραγματικά φταίει...πίνω 2 γουλιές καφε και ξαναξεκινάω με ψυχραιμία !

Xίλια μπράβο βρε Αλέξανδρε!!! Έγραψες μια μεγάλη αλήθεια, την οποία δυστυχώς πολλοί δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα...!!!
Εγώ πάντως, συμφωνώ απολύτως με το σκεπτικό σου κι ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνον με το πώς θα επωμίζω και θα (προ)σκοπεύω όλο και καλύτερα... Με τα φυσίγγια δεν ασχολούμαι καθόλου, διότι είμαι πεπεισμένος πως για τις τυχόν αστοχίες μου δεν φταίνε επουδενί αυτά, παρά μόνον εγώ...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back