Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διαβάζοντας σήμερα τον κυνηγετικό τύπο ανακάλυψα τι συνέβη και πολλοί συνάδελφοι εκνευρίστηκαν με την παρουσία των Ιταλών κυνηγών στην Πρέβεζα.

Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο EPIRUS POST (το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο) που αφορά Ιταλούς κυνηγούς. Το δημοσίευμα αυτό το πήραν διάφορα κυνηγετικά blogs και χωρίς διασταύρωση (όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό σχεδόν στα πάντα ) το αναπαρήγαγαν αυτούσιο .
Εδώ το δημοσίευμα http://www.ihunt.gr/content/i-apovasi-ton-italon-anexelegktos-kynigetikos-paradeisos-i-ipeiros
Απομονώνω την κλασσική πλέον φράση που δείχνει ότι η δημοσίευση είναι χωρίς στοιχεία , δηλαδή κοινώς γράφω ότι μου έρθει , χωρίς επώνυμη και καταγεγραμμένη καταγγελία σε κάποια επίσημη αρχή.
"""""Σύμφωνα με έγκυρες πηγές"""""...........
""""""Κι όπως μαρτυρούν ντόπιοι κυνηγοί, που έχουν γίνει μάρτυρες της κατάστασης"""".....

Την αλήθεια λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση μπορείς να την μάθεις μόνο από κάποια ¨επίσημη" θέση που κάτα κάποιο τρόπο αντιπροσωπεύει το σύνολο τον κυνηγών και αυτή δεν είναι άλλη από τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πρέβεζας ο οποίος μας λέει τα εξής.............
"""""Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πρέβεζας Φώτης Μπάκας, παρακολουθώντας και ο ίδιος τα ρεπορτάζ, υπογραμμίζει ότι μέχρι στιγμής στον Κυνηγετικό σύλλογο το μόνο περιστατικό που έχει καταγραφεί και για το οποίο έχουν μάλιστα ασκηθεί ποινικές διώξεις είναι μια σύλληψη ενός Έλληνα που είχε στην κατοχή του παράνομα 7 ωδικά πτηνά.

«Καμία άλλη καταγγελία ή συγκεκριμένο περαστικό δεν έχει φτάσει προς εμάς» συνεχίζει ο κ. Μπάκας καλώντας κάθε κυνηγό ή οποιοδήποτε πολίτη διαπιστώσει κάποια ύποπτη κίνηση να επικοινωνήσει με
τον σύλλογο ή με τις αρμόδιες αρχές."""""

http://www.tribune.gr/greece/news/article/74594/itali-erchonte-gia-kinigi-stin-ipiro.html (το δημοσίευμα είναι περσινό αλλά κάθε χρόνο λέγονται ακριβώς τα ίδια)

υγ όχι τίποτα άλλο αλλά πήρα τα ξαδέλφια μου και τους έκανα απίστευτη μανούρα που μου λένε να μην ανέβω γιατί δεν έχει τσίχλες την στιγμή που οι μακαρονάδες τις λιανίζουν.sarcastic..sarcastic.

Last edited by a moderator:
Σημερινο περπατητο στη Θηβα μετα απο 1χρονο μαζι με το Πανουτσο με πολλα πολλα πουλια τοτε και σημερα το ακρως αντιθετο με υπομονη μεχρι της 13,00 μαζι με τον ανθρωπο που εχω κυνηγησει εδω και πολλα χρονια παντου.Απολογισμος 13 και 11 στο ντουρα η συνεχεια της ημερας εκλεισε στη χαλκιδα με απογευματινο απο της 16,30 μεχρι 17.45 ειδα 60 με 70 πουλια να ανεβαινουν και ηταν μεχρι 9 πουλια το καρτερι.

Περπατητό χθες εδώ
20160123_160951.jpg
από αριστερά μέσα από τα δέντρα γινόταν χαμός από κοτσιφια και τσίχλες χθες τίποτα ούτε πουλί πεταμενο που λένε φυσαγε πολύ αέρας βέβαια 3 τσίχλες και 4 κοτσιφια είδα όλα κ όλα και αυτα εκτός βολής και πολύ χαμηλά. Στις 5:20 πήγα σε ένα καλό καρτέρι που μπαίνουν πολλά πουλιά εδώ
20160123_155728.jpg
μπήκανε 6 πουλιά πήρα τρία τα δύο χαμενα.Τόσο πολύ τα επηρεάζει ο βοριας;

γιασας φιλαρακια τσιχλαδεςςςς,,,μιας και της εχω δυπλαμου στα 100 μετρα απο το σπιτι το καρτερακι κανα 2 3 φωρες την βδωμαδα το κανω,,,βγαζουνε ωραιες τουφεκιες η ατιμες αλα και ωραιως μεζεςςςς,,παντως απο τσιχλοκοτσιφα ειμαστε στο φουλλλλλλ να φανε και τα ζλαπιαααα,,και καπιες φωτο με τα χιονια πριν λιγες μερες

image hosting above 5 mb

uploading images

μιας και ειχα να παω λιγες μερες για καμια τσιχλα εκανα ενα μησαωρο καρτερακι το απογευμα,,,τα πουλια παιξανε σε πωλη καλους αριθμους αλα πωλη ψηλωμενα στην αρχη,,μωλις σουρουπωσε αρχησανε να βουτανε πανω απο το κεφαλιμουυυυ .goodboy..goodboy.τελικα μπωρεσα και πηρα 5 πουλια και καμια 4 5 χαμενα μεσα στα πουρναρια,,τα εψαξα λιγο αλα βραδιασε,,,παντως καναμε της τουφεκιεσμαςςςςςς.hunter.1.hunter.1 καμια αλη μερα παλη θα της κανω μια επησκεψη.,,,,,.

picture upload

Στα πέριξ της Αισωπίας σήμερα με φίλο ,σε ρόλο imitation Λονδρέζας , που βιαζόταν να επιστρέψει.
Στο καρτέρι μηδέν .Σε περπατητό δυόμιση ωρών 7 εγω 5 αυτός.
Ουτε καλά ούτε άσχημα δεδομένων των συνθηκών.Αύριο το πρόγραμμα έχει Πελοπόννησο.

Καλησπερα! Μολις φευγω απο τον κυνηγοτοπο μετα απο 2 ωρο μοναχικο περπατητο τσιχλας! Πρωτο περπατητο με το νεο οπλο και αφησε καλες εντυπωσεις..πουλια ειχε αρκετα.Δεκεμβρη και σχεδον ολο το Γεναρη συναδελφοι εδω ελεγαν για πολυ κακη χρονια..τωρα παντως κατι φανηκε απο οτι ειδα..
9p09DQD.jpg

Status
Not open for further replies.
Back