Καλημερα σας
Βαλ τα πουθενά ζεστάΨώφο έχει, παγώσανε τα χέρια μας.
Καλά τα λες Νίκο.Ακου φίλε ένα συμπέρασμα μπορώ να βγάλω επειδή κατά τα λεγόμενα του ήταν πολιτικός κρατούμενος 1χρονων όταν ήταν και μεγάλωσε με Γερμανίδες νταντάδες έχει απωθημένα με τους Έλληνες αυτοί οι άνθρωποι μαζί με κάποιους άλλους που βολοδερνουν μέσα στη βουλή σε είναι οι εχθροί εκ των έσω .Και η αλαζονεία μαζί με την επιβλητικότητα που τους κατέχει το μόνο που χρειαζόταν ήταν η εξουσία που τους τη δωσαμε σα μαλακές για να μας βάλουν προσοχή αλλά δεν είμαστε όλοι υποτακτικοί φίλε ούτε έχουμε συνηθίσει να τρώμε φάπες και να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο η να λέμε δε πειράζει .Το άσχημο είναι ότι υπάρχουν πολλοι μα πάρα πολλοι που τα βλέπουν λογικά αυτά όλα έχουν καταληξει υβρίδια κατά την αρχαία (υβριστες του Δία )του νου δηλ της κοινής λογικής χοντρικά να το πω.Απορω αυτές οι επιτροπές των σοφών των ακαδημαϊκών που στο διάολο είναι αλλά θα απαντήσω που να μιλήσουν κρατικοδιαιτοι σε θέσεις βολεμενοι βαπτισμένοι γιατί δυστυχώς είμαστε στη χώρα που τα εύσημα τα παίρνουν οι άχρηστοι και προδότες και οι ήρωες και πραγματικοί αγωνιστές φυλακίζονται και πεθαίνουν φτωχοί με τα μουνόπανα πρωί πρωί που μπλέξαμε.
Δυστυχώς κ.Νικο μου ποτέ δεν υπήρξε Χούντα ,τουλάχιστον στην Ελλάδα να κάνει διαχωρισμό με βάση την φυλετική υγιεινή .Αυτά τα έφαρμοσαν μόνο τα PANZER.Αφου βέβαια πήραν μαθήματα αιώνες πριν από Δυτικούς "πολιτισμένους" που κλείδωναν ισόβια όποιον θεωρουσαν "ακάθαρτο".Καλημερα και καλο μηνα παλικαρια!!!! Παντα με υγεια.....αλλωστε για την υγεια μας φροντιζει αυτή
η πρωθυπουργαρα ο Μητσοτακης.....Χαρατσι 100 ευρω τον μηνα εαν δεν γινω πειραματοζωο του!!!
Ακου ρε ο ΑΛΗΤΗΣ....με το ζορι να βαλω το δηλητηριο μεσα μου.....Θα στα δινω ρε καριολη.....εμβολιο
δεν κανω....και το κατοσταρικο να γινει φαρμακα για την οικογενεια σου....σκατομαλακα!!!
ΥΓ. Βρε μας γυρισε χρονια πισω.....Τετοια ΧΟΥΝΤΑ.... μονο με τον Παπαδοπουλο ειχαμε....!!!!![]()
Δυστυχώς κ.Νικο μου ποτέ δεν υπήρξε Χούντα ,τουλάχιστον στην Ελλάδα να κάνει διαχωρισμό με βάση την φυλετική υγιεινή .Αυτά τα έφαρμοσαν μόνο τα PANZER.Αφου βέβαια πήραν μαθήματα αιώνες πριν από Δυτικούς "πολιτισμένους" που κλείδωναν ισόβια όποιον θεωρουσαν "ακάθαρτο".
Και τι φοβάσαι θείο στα 70? Μήπως σου κοπεί η ανάπτυξη από το εμβόλιο?Ασπρισαν τα μαλλια μου.....ειμαι 70 χρονων....
Και τι φοβάσαι θείο στα 70? Μήπως σου κοπεί η ανάπτυξη από το εμβόλιο?
Τα έχεις μπερδέψει πάλι θείο.Με το που ανέβηκε πάνω ζήτησε κωλο,τώρα ζητάει την είσπραξη.Πηγαινε κάνε το εμβόλιο,το πολύ πολύ να βγαίνεις πάνω από τα 45 μέτρα και χωρίς όπλο.Και τοτε ρε μεγαλε τι θα κανεις ??
Τα έχεις μπερδέψει πάλι θείο.Με το που ανέβηκε πάνω ζήτησε κωλο,τώρα ζητάει την είσπραξη.Πηγαινε κάνε το εμβόλιο,το πολύ πολύ να βγαίνεις πάνω από τα 45 μέτρα και χωρίς όπλο.