Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και χαράααα ο Τάσος !!!!! (για τη Mossberg εννοώ) ... ;) :rolleyes: :cool:
Είσ' ωραίος Μιχάλη !!! Πραγματικά σε χαίρομαι, γιατί κυνηγάς κι εσύ με πολλά και διάφορα όπλα !!!
Άλλη ευχαρίστηση δίνει το καθένα !!!
.shake hands.
Ναι ισχύει αυτό που λες. Το κάθε ένα σου δίνει κάτι ξεχωριστό. Ισως αν είχα την ημιαυτόματη να είχα 2-3 πουλιά περισσότερα αλλά αυτό είναι δευτερεύον για μενα. Έτσι κιαλλιως πουλιά έχουμε…..λιγες πολλές πάντα κάτι θα βαρέσεις.
Το ίδιο κάνω και με τα φυσίγγια ότι καινούργιο βγαίνει θέλω να το δοκιμάζω χαχαχα.

Πέρασαν πουλάκια φρέσκα και σημερα. Ηταν και αρκετά αλλα όλα στο θεό.
Ειχα παρει βέβαια τη γρια χαρχάλο και τις κατέβαζα απο ψηλα μερικές.View attachment 35641
Στη φωτό εχω μέσα στην τσάντα 8 και μετα ακολούθησαν αλλες 3.
Ειδα και κατι λιγα κοτσυφάκια.
Γεια σου ρε Μιχαλιο με το μακρυναρι σου......hunter.
Το χαραμίζεις στις τσίχλες να το ξερεις..... .yel.

Δν πειράζει Λιάκο ήσουν εσύ.η καλύτερη ανταπόκριση των περασμάτων στο φόρουμ είσαι!!!!
Εχω παει λιγες μερες φετος στα περασματα( με την ψυχη στο στομα) λογο ενος προβληματος υγειας.αλλα ειμουν κ@## φαρδος..και επεσα σε μερες εξερετικες ....

Γεια σου ρε Μιχαλιο με το μακρυναρι σου......hunter.
Το χαραμίζεις στις τσίχλες να το ξερεις..... .yel.
Συνάντησα ένα φίλο και άρχισε να με κοροϊδεύει και δεν ξέρεις και γιατί είναι τόσο μακριά και τέτοια. Μου λεει εγώ κυνηγάω με 61 4* και τις βουλώνω από το θεό και ιστορίες για αγρίους.(Λες και του ζήτησα δανεικα) Μαλιστα επέμενε να μου κλείσει ραντεβού να πάω να κόψω την κάννη. Ε ρε μπελάς που με βρήκε λέω δεν ξεφορτώνεται.
Παμε παρακάτω……τον ρωτάω βάρεσες πουλάκια σήμερα; Πηρα 2 μου λέει όλος χαρά…..με το που του έδειξα τη τσάντα εγινε αγριόγατος.sarcastic..

Εδω που τα λέμε είναι ολόκληρη σωλήνα (97.5). Τώρα θα την παίρνω πιο συχνά…..μονο και μόνο για τις αντιδρασεις των συναδέλφων που με κοιτάνε παράξενα και αναρωτιούνται, αξιζει χεχεχε.

Και χαράααα ο Τάσος !!!!! (για τη Mossberg εννοώ) ... ;) :rolleyes: :cool:
Είσ' ωραίος Μιχάλη !!! Πραγματικά σε χαίρομαι, γιατί κυνηγάς κι εσύ με πολλά και διάφορα όπλα !!!
Άλλη ευχαρίστηση δίνει το καθένα !!!
.shake hands.
Πρέπει να δίνεις χαρά και να ξεδιψάς το κάθε όπλο που έχεις στην κατοχή σου.Γιατί αν αφήσεις κάτι θα σε αφήσει.Ναι μεν με ένα όπλο γίνεσαι ένα με αυτό αν δεν το αλλάζεις και γίνεται η προέκταση του χεριού σου αλλά, δε, αν αλλάζεις και βαράς πάλι και είναι και συναισθηματικής αξίας (πχ κληρονομιά κ.α) είναι άλλη φάση!!!

Last edited:
Πήγαινε εκεί και δες.Όποιος γυρίζει κερδίζει όπως λέει ο πολυχρονίδης... .yel.
Η πείρα μου μου λέει ότι θα πάω τσάμπα.
Δεν άρχισα φέτος το κυνήγι.

Η τσίχλα εδώ είναι για Ιανουάριο με Φεβρουάριο.

Πιο πριν σκοτώνεις την ώρα σου και τη βενζίνη σου.

Η πείρα μου μου λέει ότι θα πάω τσάμπα.
Δεν άρχισα φέτος το κυνήγι.

Η τσίχλα εδώ είναι για Ιανουάριο με Φεβρουάριο.

Πιο πριν σκοτώνεις την ώρα σου και τη βενζίνη σου.
Φιλαράκι τώρα που είπες για βενζίνη έχει ακουμπήσει το 2ευρω κάτω?Έχω κ καιρό να μιλήσω με τα ξαδέρφια κατω

Φιλαράκι τώρα που είπες για βενζίνη έχει ακουμπήσει το 2ευρω κάτω?Έχω κ καιρό να μιλήσω με τα ξαδέρφια κατω
1.80+

Η 100σταρες Ναι 2ευρω.

Εγώ βέβαια βάζω υγραέριο.
Αλλιώς δεν γίνεται....θα είχα βγει πολύ λιγότερο.

Το πρωι εκατσα για ξεκουρνιασμα κανένα μισαωρακι χωρίς να παιξουν πολλα πουλια.Πηρα 2 κοτσιφια και μια τσίχλα κοντά σε λαγκαδιά με την υγρασία να τη νιώθεις στη κάθε ανάσα σου, αλλά η S4 1.45χ30 ν9 σε καλυκα RM και piston skeet δουλεψε άψογα με τα πουλια να σβήνουν ακαριαία και χωρίς ίχνος αίμα. Γρήγορη τουφεκια αφου κλαμπανισα 2 κοτσιφια βγαίνοντας συνέχεια μπροστά!

Εχω παει λιγες μερες φετος στα περασματα( με την ψυχη στο στομα) λογο ενος προβληματος υγειας.αλλα ειμουν κ@## φαρδος..και επεσα σε μερες εξερετικες ....
Χαίρομαι φίλε μου που όχι δεν τα παράτησες ,αλλά είσαι και εδώ κάθε μέρα να μας.λες για ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Ελλάδας...
Και σε ευχαριστουμε πολύ γι'αυτό ...

Status
Not open for further replies.
Back