Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στελιο, απο Απριλη παλι, να μεγαλωσουνε οι μερες. Ελπιζω να μην ειναι του χρονου τετοια χρονια κουτση
Αν δεν ξανααλλάξει η ώρα το Μάρτη, αν δηλαδή καταργηθεί οριστικά η θερινή ώρα ... τη γ@μήσαμε !!!! Όλο με την μπουκιά στο στόμα θα τρέχουμε ... και δεν θα προλαβαίνουμε ... :( Θα πρέπει να πιέσουμε να φτιάξουν τους προβολείς για να ρίχνουμε και τη νύχτα !!!

Καλημέρα στη παρέα. Δεν μπήκε καλα ο μήνας......μερική ρήξη μηνισκου....σε 10 μέρες μετα τη μαγνητική θα ξέρουμε το μέγεθος της ζημιάς.......
Περαστικά Γιάννη ,και γρήγορα και πάλι σιδερένιος .

Καλημέρα στη παρέα. Δεν μπήκε καλα ο μήνας......μερική ρήξη μηνισκου....σε 10 μέρες μετα τη μαγνητική θα ξέρουμε το μέγεθος της ζημιάς.......
Περαστικά Γιάννη.Θα περάσει και αυτό.
Αν δεν είσαι ποδοσφαιριστής δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Περαστικά Γιάννη.Θα περάσει και αυτό.
Αν δεν είσαι ποδοσφαιριστής δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Περαστικά Γιάννη ,και γρήγορα και πάλι σιδερένιος .
Περαστικά συνονόματε...

Εύχομαι καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο!

Φιλικά,

Γιάννης
Σας ευχαριστώ βρε παιδιά.
Γιώργο ποδόσφαιρο δεν παίζω, νεότερος έπαιζα, αλλα τις μπεκατσουλες μου δύσκολα θα τις συναντήσω.

Περαστικά Γιαννη κ θέλω να πιστευω οτι θα προλαβεις τις αγαπημένες σου νεράιδες!
Ευχαριστώ Τάσο μου αλλα δύσκολο φέτος να τις κυνηγάω οπως εχω μάθει....στο χαλαρό φέτος στα καθαρά ισιώματα να μάθει και η κουτάβα....

Περαστικά Γιάννη και μη στεναχωριέσαι, κοίτα να γίνεις καλά και οι μπεκάτσες εδώ είναι...

Status
Not open for further replies.
Back