Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου έχουν μείνει navaro 30 gr από πέρσι προπερσι...δε θυμάμαι πότε τα είχα πάρει....
Σε ν9 μου έκαναν φοβερή εντύπωση , περπατητο με 4 άστρα σκούπα ήταν μέχρι τα 25 μέτρα περίπου που τα δοκιμασα...
Τιμή 6,5 -7 ευρώ το κουτί...
Έχω 18 κουτιά από πέρυσι.

Σε νούμερο 10.

Φέτος σε τρυγονι αγριοπεριστερο αλλά και πέρδικα σεκος ότι χτύπησα.

Κάποιες φορές σε ακραίες αποστάσεις για οποιοδήποτε φυσίγγι.
Πόσο μάλλον για δεκαρακι 30 γραμμαρίων.

Ειδικά μια τουφεκιά σε ένα αγριοπεριστερο θα μου μείνει αξέχαστη για όσο ζω.

Δηλαδή δεν εξηγείτε.

Δεν έπρεπε καν να είχα σκεφτεί να τουφεκισω.
Βλακωδώς τουφεκισα.

Το έκανα με μια πρόσκοπευση που το μυαλό μου έλεγε τσάμπα ρίχνεις φίλε.

Και σε απόσταση που ξεπερνούσε τα 50 μέτρα και μάλιστα με την πρώτη κάνη με 4 τσοκ.

Το περιστέρι θα έπεσε παραπάνω απο 20 μέτρα μακριά από τα 50 που του έριξα διότι ήταν πολύ ψηλά και μακρυά από μένα και με μεγάλη ταχύτητα.
Οταν πήγα εκεί ήταν νεκρό.

Κοιτούσα μετά την απόσταση που ήμουν που έριξα και που επεσε και δεν το πίστευα.

Σε νούμερο 10.

Δηλαδή δεν εξηγείτε.

Βλακωδώς τουφεκισα.

Και σε απόσταση που ξεπερνούσε τα 50 μέτρα και μάλιστα με την πρώτη κάνη με 4 τσοκ.

Το περιστέρι θα έπεσε παραπάνω απο 20 μέτρα μακριά από τα 50 που του έριξα διότι ήταν πολύ ψηλά και μακρυά από μένα και με μεγάλη ταχύτητα.

Κοιτούσα μετά την απόσταση που ήμουν που έριξα και που επεσε και δεν το πίστευα.
σηγουρα με το fabarm εβγαλες αυτες τις τουφεκιες στελιο ;)
;) .yel.

Σε νούμερο 10.

Δηλαδή δεν εξηγείτε.

Βλακωδώς τουφεκισα.

Τα πήρα το απόγευμα και πήγα για καρτέρι σε τσίχλες αλλά δεν έριξα ούτε μια τουφεκιά..ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθούν με πάρα πολύ υγρασία όπως ηταν απόψε....

Τα πήρα το απόγευμα και πήγα για καρτέρι σε τσίχλες αλλά δεν έριξα ούτε μια τουφεκιά..ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθούν με πάρα πολύ υγρασία όπως ηταν απόψε....
Άντε με το καλό. Περιμένω το αποτέλεσμα. Με ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα.

Τα παλιά πάντως με την granular ήταν πολύ καλό φυσίγγι και μαλακό .
Τα black diamond λες έτσι? Πολυ καλό φυσιγγι. Με το δικανο το ένιωθα καλά στον ώμο. Με το αυτογεμες κομπλε! Έχω ακόμα 10-12 κουτια απο αυτα με την granular!!!

Τα black diamond λες έτσι? Πολυ καλό φυσιγγι. Με το δικανο το ένιωθα καλά στον ώμο. Με το αυτογεμες κομπλε! Έχω ακόμα 10-12 κουτια απο αυτα με την granular!!!
Ναι Δημήτρη,καλό φυσίγγι και πιο μαλακό σε σχέση με τα άλλα που βγάζει ,σε γενικές γραμμές βγάζει πολύ τίμια φυσίγγια ,είναι σταθερός και ενημερώνει σε τυχόν αλλαγές στα σεταπ .Όμως και το oscar και το red fire που βγάζει θα τα προτιμούσα λίγο πιο μαλακά ,ενώ τα 36 38 gr είναι πολύ μαλακά και μου αρέσουν πάρα πολύ μιας και τα ρίχνω πέρδικα και δεύτερο τρίτο στην μπεκάτσα .

Το super tordo χθες ψηλά και με ομίχλη έδωσε καλό συμπέρασμα για αρχή.Θα δοκιμαστεί περαιτέρω σε τέτοιες συνθήκες πάλι,γιατί για εκεί τα προορίζω για να δω τι ψάρια πιάνει η sipe.Αργότερα θα ήθελα και ένα με s4 για να συγκρίνω.Πήρα μία και μοναδική τσίχλα που πέρασε σε μακρινή απόσταση μέσα από μία καστανιά και την ξέρανε δεν έκανε κιχ.Το φιλαράκι πήρε 2 κοτσυφάκια με του ρουμελιώτη 32γρ νο9 όλα ζωντανά και όταν έριχνε ακουγόταν πολύ περίεργα το όπλο...

Last edited:
Το super tordo χθες ψηλά και με ομίχλη έδωσε καλό συμπέρασμα για αρχή.Θα δοκιμαστεί περαιτέρω σε τέτοιες συνθήκες πάλι για εκεί τα προορίζω για να δω τι ψάρια πιάνει η sipe.Πήρα μία και μοναδική τσίχλα σε μακρινή απόσταση μέσα από μία καστανιά και την ξέρανε δεν έκανε κιχ.Το φιλαράκι πήρε 2 κοτσυφάκια με του ρουμελιώτη 32γρ νο9 όλα ζωντανά και όταν έριχνε ακουγόταν πολύ περίεργα το όπλο..
Όταν λες περίεργα τι ενωεις?

Ναι Δημήτρη,καλό φυσίγγι και πιο μαλακό σε σχέση με τα άλλα που βγάζει ,σε γενικές γραμμές βγάζει πολύ τίμια φυσίγγια ,είναι σταθερός και ενημερώνει σε τυχόν αλλαγές στα σεταπ .Όμως και το oscar και το red fire που βγάζει θα τα προτιμούσα λίγο πιο μαλακά ,ενώ τα 36 38 gr είναι πολύ μαλακά και μου αρέσουν πάρα πολύ μιας και τα ρίχνω πέρδικα και δεύτερο τρίτο στην μπεκάτσα .

Από τα ψιλά του μέχρι 32 γρ το black diamond είναι το καλύτερο που έχω ρίξει. Πήγε καλά και καλοκαίρι αλλά και στα μπασίματα. Άλλα φυσίγγια δεν έχω πάντως για να τα δω και σε θερμοκρασίες κοντά στο 0.

Status
Not open for further replies.
Back