Λιακάδα φίλε μου ..Αντιηλιακό να πάρεις
6 ξεκίνησε και κράτησε 3 μέρες ...Μη λες τέτοια,γιατί θα σχολάω το βράδυ κ θα γεμίζω φυσίγγια......
Υ.Γ Στις 9/9/2016 ήταν αν δν κάνω λάθος.....
Κατάλαβα....με βλέπω την κυριακή να κόβω το ευκάλιπτο,γιατί θα μου κόψει την αποθήκη στη μέση αν σπάσει....αν προλάβω.Πέρα απο την πλάκα ..
Κάποιες περιοχές θα δοκιμαστούν ..
Στάσιμα χαμηλά στα δυτικά ,βγάζουν εμμονές σε κάποιες περιοχές..
Θέλει προσοχή ιδικά Ιόνιο και ήπειρο
Ωραία! Θα μαλακώσει το χώμα για τα πουλιά , θα φάμε και μανιτες. Μετά τι θέλουμε? Ξαστεριες και βοριαδακια. Από πάνω μας επιμένει για πρώιμο χειμώνα. Λες να γίνει τίποτα καλο φετος επιτέλους???Όλα τα μοντέλα συμφωνούν και για την συνέχεια ...
Του είπαμε να βρέξει και το πήρε σοβαρά ..
Επιτέλους
Βροχές μέχρι το επιθυμητό και μετά βοριά να μπουν και μείνουν οι τσίχλες.Στο τέλος των μπασιμάτων ξανά βροχή,νοτιά για να βγουν μανίτες και βοριά μετά για να μην σκουληκιάσουν.Πολλά ζητάω;Ωραία! Θα μαλακώσει το χώμα για τα πουλιά , θα φάμε και μανιτες. Μετά τι θέλουμε? Ξαστεριες και βοριαδακια. Από πάνω μας επιμένει για πρώιμο χειμώνα. Λες να γίνει τίποτα καλο φετος επιτέλους???
Όχι πάλι τον καρνάβαλο ρε φίλε ...Έπιασε τόπο τελικά όπως τότε με την φωτιά στο Προκόπι που έβρεξε και σώθηκε.Να και τώρα με τις βροχές που έρχονται. Γελάγατε;;;View attachment 33563
Τι πινει αυτο το σουργελο και καηκε τοσο πολυ;;;;Όχι πάλι τον καρνάβαλο ρε φίλε ...
Ενα λεπτο να σε σωσωΚατάλαβα....με βλέπω την κυριακή να κόβω το ευκάλιπτο,γιατί θα μου κόψει την αποθήκη στη μέση αν σπάσει....αν προλάβω.
Για λαδι εξωλεμβιας τον κοβωΤι πινει αυτο το σουργελο και καηκε τοσο πολυ;;;;
Αυτος εχει κατεβαση παροχη απο καιρο....στα δηκα μας μετα της 15 θεου θελοντος θα δουμε πουλιαΓια λαδι εξωλεμβιας τον κοβω
Δεν τρωει κρέας. Ιδού η απόδειξη ότι ο βιγκανισμος βλάπτει σοβαρά και την πνευματική υγεια.Τι πινει αυτο το σουργελο και καηκε τοσο πολυ;;;;