Βάλτο στην σούβλα Βασίλη και τύλιξε το με αλουμινόχαρτο να βράσει πρώτα.Αν βγεί φόλα άλλαξε σόλες στα μποτάκια.Αυτό φοβάμαι και γω αλλά βαριέμαι για να καθήσω να φτιάχνω βραστά. Από την άλλη πάλι, βάζω το μηχανάκι και αράζω με λίγο κρασί, ενώ ψήνεται. Μάλλον θα το διακινδυνεύσω.
Για όλους τους μεζέδες υπάρχουν λύσειςΈβγαλα ένα πακέτο από την κατάψυξη να ξεπαγώσει, νομίζοντας ότι είναι προβατίνα και τελικά είδα αφού ξεπάγωσε, ότι είναι γίδα. Λέω να την βάλω το βράδυ στη σούβλα, κοντοσούβλι. Πλάτη είναι. Ακούω απόψεις.
Παίζει και λίγο λουκάνικο. Οπότε νηστικός δεν μένω.Βάλτο στην σούβλα Βασίλη και τύλιξε το με αλουμινόχαρτο να βράσει πρώτα.Αν βγεί φόλα άλλαξε σόλες στα μποτάκια.
Δεν σε φοβάμαι, προχώρα!!Παίζει και λίγο λουκάνικο. Οπότε νηστικός δεν μένω.
Αν βγει γαλοτσα ριχτη στο μπλέντερ και φτιάξε γίδα smoothieΠαίζει και λίγο λουκάνικο. Οπότε νηστικός δεν μένω.
Γίδα κανονικότατη. Την είχα πάρει για βραστό. Αλουμινόχαρτο, αποφεύγω να βάζω, γιατί δεν το έχω και για το ποιό υγιεινό. Θα την βάλω λίγο σε λαδολέμονο να μαριναριστεί και θα την βάλω στην σούβλα. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε το βράδυ.Βασιλη οταν λες γιδα εννοεις παλιο μεγαλο ζωο;
Παλιο μεγαλο ζωο θα κανεια οτι σου ειπε ο Αλεξ
Αλατοπιπερωσε και περασε με ελαιολαδο τυλιξε σε χαρτι και αλουμινιχαρτο βαλε δυνατο καρβουνο
Ασε το 40 λεπτα κλειστο
Κατεβασε το ανοιξε το και θα ροδισει μετα χωρις να γινει σολα
Αν θες περνα και πατατα στην σουβλα αναμεσα στα κοματια
"πιο υγιεινό". Η αυτόματη γραφή ευθύνεται για το λάθος.το ποιό υγιεινό.
Το μαριναρισμα με ακτινίδιο το έχεις δοκιμάσει? Αν θες τρίβεις ένα ακτινίδιο στο βλεντερ το αραιωνεις σε ένα ποτήρι νερό! Μαριναρεις το κρέας λίγα λεπτά κ ξεπλένεις με κρύο νερό! Προσοχή όμως όχι πολύ ώρα γιατί σπάνε οι ίνες του κρέατος κ θα πέφτει από την σούβλα! Άντε καλοφαγοτη!Γίδα κανονικότατη. Την είχα πάρει για βραστό. Αλουμινόχαρτο, αποφεύγω να βάζω, γιατί δεν το έχω και για το ποιό υγιεινό. Θα την βάλω λίγο σε λαδολέμονο να μαριναριστεί και θα την βάλω στην σούβλα. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε το βράδυ.
Οπτικά φαίνεται σπέσιαλ παντως! Άντε φάε και πες μας! Έχω 3 για σφαξιμο.....Σε λίγο θα βγει. Θα δούμε αν, το κολλάει ανθρώπινο δόντι.
Κανε κάνα κοκκινιστό απο μπούτι και άσε το σούβλισμα για τα μπεεεεΟπτικά φαίνεται σπέσιαλ παντως! Άντε φάε και πες μας! Έχω 3 για σφαξιμο.....
Στις ταβέρνες την προβατίνα την βάζουν σε μεγάλα μπολ με ακτινίδιο γι'αυτό είναι τόσο μαλακήΤόσο σκληρή, όσο μια προβατίνα. Όχι αυτές που τρως στην ταβέρνα και είναι βαμβάκι.
Αντε καλοφαγωτη και πιες μια μπύρα και για μας ΒασίληΤόσο σκληρή, όσο μια προβατίνα. Όχι αυτές που τρως στην ταβέρνα και είναι βαμβάκι.
Και τι αίγα φιλε ,Τζουμερκιώτικη !Αυτά είναι ...
Δημήτρη την επόμενη θα την συνοδέψεις και με χοντρό μακαρόνι