Χάνοι τηγανιτοί ... ΤρέλαΟύτε μαγκάλι είναι ούτε σούβλα αλλά λέει πολλά!
View attachment 30807View attachment 30808View attachment 30809
Ρε Αθεοφοβεεεε
Να τους χαιρεσε λεβεντη μουΓιορτάζουν και οι δύο γονείς οπότε επρεπε να γίνει κατι καλο στον ξυλοφουρνο... Εγώ λόγω της επιπλοκη σουπιτσα γ@#&€#@&
View attachment 30837
Να τους χαίρεσαι Γρηγόρη!Γιορτάζουν και οι δύο γονείς οπότε επρεπε να γίνει κατι καλο στον ξυλοφουρνο... Εγώ λόγω της επιπλοκη σουπιτσα γ@#&€#@&
View attachment 30837
View attachment 30838
Γρήγορη να τους χαίρεσαι πάντα με υγεια !!!!Γιορτάζουν και οι δύο γονείς οπότε επρεπε να γίνει κατι καλο στον ξυλοφουρνο... Εγώ λόγω της επιπλοκη σουπιτσα γ@#&€#@&
View attachment 30837
View attachment 30838
Να τους χαίρεσαι Γρηγόρη, με υγεία!!!Γιορτάζουν και οι δύο γονείς οπότε επρεπε να γίνει κατι καλο στον ξυλοφουρνο... Εγώ λόγω της επιπλοκη σουπιτσα γ@#&€#@&
View attachment 30837
View attachment 30838
Αχ ρε φιλε τι νοστιμιά έχουν τα ατιμα!!!! Ντοματοσαλατα , τηγανητό περκοχανο , φρέσκο ψωμί και παγωμενη μπυρα! Απλά ευτυχια!Ούτε μαγκάλι είναι ούτε σούβλα αλλά λέει πολλά!
View attachment 30807View attachment 30808View attachment 30809
Να τους χαίρεσαι !!!Γιορτάζουν και οι δύο γονείς οπότε επρεπε να γίνει κατι καλο στον ξυλοφουρνο... Εγώ λόγω της επιπλοκη σουπιτσα γ@#&€#@&
View attachment 30837
View attachment 30838
Να τους χαιρεσε λεβεντη μου
Γινε καλα και ξανααναβει ο φουρνος μην το σκεφτεσαι
Να τους χαίρεσαι Γρηγόρη!
Γρήγορη να τους χαίρεσαι πάντα με υγεια !!!!
Να τους χαίρεσαι !!!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!Να τους χαιρεσαι Γρηγορη , και παντα με υγεια και χαρα!!!
Θα είναι μια πεντανοστιμη γαλοτσα!!!! Ρε ριχτη στην κατσαρόλα και κανε τη κοκκινιστη με μακαρόνια η τηγανιτη πατατα. Η φουρνο λαδοκολα. Νομιζω πως θα είναι σκληρό το κρεας αν το ψησεις στο καρβουνο.Έβγαλα ένα πακέτο από την κατάψυξη να ξεπαγώσει, νομίζοντας ότι είναι προβατίνα και τελικά είδα αφού ξεπάγωσε, ότι είναι γίδα. Λέω να την βάλω το βράδυ στη σούβλα, κοντοσούβλι. Πλάτη είναι. Ακούω απόψεις.
Βασίλη με λαδορίγανη στην κατσαρόλα και πατάτες τηγανητές... Αν δεν σε πειράζει που κάνει ζέστη και το κομμάτι που έχεις κάνει, μπορείς να κάνεις και γίδα βραστή το καλύτερο ζουμί...Έβγαλα ένα πακέτο από την κατάψυξη να ξεπαγώσει, νομίζοντας ότι είναι προβατίνα και τελικά είδα αφού ξεπάγωσε, ότι είναι γίδα. Λέω να την βάλω το βράδυ στη σούβλα, κοντοσούβλι. Πλάτη είναι. Ακούω απόψεις.